Büyük oğlumda yaşamıştık, 10 günlük filandi en fazla, göz doktoruna götürdük, damla vs pek işe yaramıyor düzenli masaj ile aştık bu sorunu, serçe parmagimizla göz pınarına masaj yaptık sürekli. Nasıl yapılacağını doktorunuz gostermistir zaten, sadece her fırsatta yapmaya devam edin, uzun sürüyor ama geçiyor bı sure sonra. Bı de anne sütü diyenler olmuş, annem de bana anne sütü damlatalim demişti, doktora sordum sa
Tek gözde çapak için gözyaşı kanalında tıkanıklık olabiliyor demişti kontrole gitmiğimiz Dr, kaynamış hafif ılık sıcak arası tuzlu su ve pamuk ile gözünü temizleyip göz pınarına masaj yapın,anne sütü ile silin demişti. Neredeyse bitti gibi çapak olayı .
Çayı da kedilerde kullanırdık göz enfeksiyonlarında sık tampon gibi
Benim kızımında tek gözünde çapaklanma vardı göz doktoruna sordum kaynamış ılık su ile temizle ve mutlaka masaj yap dedi. Hergün sürekli masaj yaptım. Çok çapaklanma olduğu zamanda annemin önerisi ile gözün içine anne sütü damlatıp beklektik sonrasında geçti şükür
kın demişti, enfeksiyona çevirir uğraşır durursunuz demişti. Hafif nemli pamukla günde iki kez silip onun haricinde hiç bişey degdirmiyorduk biz. Geçti sonunda