Biraz dert yanma mesajı olsun:)
Bebiskomuz doğduğunda kulağında et beni ile doğdu. İşitme testi sıkıntılı olabilir dediler, elhamdirullah geçti. Altı aylık olduğunda ekstradan test istediler, rutin kontrollerin dışında işitmesi ile ilgili, sorun var mı yok mu diye. Umarım bır sorun olmaz.
Onun dışında erkek bebeği, sol testisi inmemiş aşağıya, takipliyiz ilk 1 yıl içinde inmesi bekleniyor aksi takdirde ameliyat gerekecek. Ve bu işlem içinde bağırsak böbrek ultrasonu çektirip durduk, testis böbrek bağırsak problemi yüzünden de inmemis olabilirmiş çok şükür bir şey çıkmadı. İnşallah kendiliginden iner de ameliyata gerek kalmaz.
1 hafta da 3-4 kere kan verip sarılık takibi de yaptık, sınırdaydık hep. Biraz sıkkın ve üzgünüm.
Bebeğim altını actigimda kendini çok kasıyor değil bez degistirmek alt pijama bile değiştiremiyorum desem yeridir, elbet benim acemiliğimde var ama bebeğimde cidden kolay değil. Zaten testis problemimiz oldugu için gece gündüz alt değiştirirken annemden yardım alıyorum hatta direkt annem değiştiriyor, zarar vermekten çok korkuyorum. Çocuk benim çocuğum ama annemsiz hiç bir şey yapamıyorum desem yeridir, çok içerleniyorum bazen bu duruma. Tek duam 1 aylık kontrolünde her şeyin yoluna girmiş olması.
Oğlumun gaz sancısı da çok oluyor, Aptamil kullanıyoruz + anne sütü. Mamasını değiştireceğim, yarın.
Bana gelecek olursak, sezeryan dikişlerimden hareket edemiyordum ama sabr ediyordum. Tam duzeldim kalkıp oturmaya başladım, şuan dikişlerim çok sert dokununca. Başına gelen oldu mu hiç? Googlede ödem diyor normal diyor. Sancı yapıyor oturup kalkarken, bazen kalkmama bile izin vermiyor. Doktoruma yazdım, bu hafta da ödem olmaz kontrole gel bakalım dedi cumartesi gideceğim. İnşallah ciddi bir şey yoktur. Doktorum demisken, son dakika doktorum değişince doğum yaptığım gün tanıştığım doktor. Ne kadar ilgilidir, bilgilidir bilemiyorum
Ayyy rahatladim, hakkınızı helal edin