Benim en büyük dilegim babasına benzemesi zatenSağlıklı olsunlar, onlar dünyanın en güzel çocukları olacak bizler için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim en büyük dilegim babasına benzemesi zatenSağlıklı olsunlar, onlar dünyanın en güzel çocukları olacak bizler için
Hahhah ben çok istiyorum babasına benzesin bakalım tutucak miAy bende öyle diyorum kara bi kız doğurcam aynı babası gibi beyaz tenli falan gelirse baya şaşırırım çünkü ben
Amin inşallah Heyecan doruktaÇok az kalmış sağlıkla gelsin
Evett aynı gün Tabi bebişler erken davranmazsa Çok heyecanlıyım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.Benimde 2 ocakta sezeryan planlanıyor. 39+2 oluyorum bende
Benimki de asla durmuyor hani hareketler azalıyordu son haftalarda amin amin geçmeyin çocuklarım vaktinizde gelin vaktinizi geçmeyin tamam mı aminnnn amiinnnnnYok yok kesinlikle bizim dediğimiz olmuyor ben bunu anladım. Bebekler kafalarına göre takılıyorlar Benimki de hala yukarıda zıplayıp duruyor hiç aşağı inesi yok gibi. Karışmıyorum canı isteyince gelir. 40ı geçmese iyi olur tabi
Hissediyorum 40 tan yukarisini ama önemsemiyorumİşte o sancılar devam ediyor bence ama vücudun alışmış sen hissetmiyor olabilirsin o kadar. Az buz da değil yani sancın. Bugün benim 30 larda çıktı dr çok önemli değil ama artık her hafta geleceksin dedi.
Canım nerelerdesin bikaç gündür sanki göremedim.Hahhah ben çok istiyorum babasına benzesin bakalım tutucak mi
Ahahahahaha al işte hayallerimi yıktınKuşum benim oğlan bana benziyor yüzde 80. Şuan kız bekliyoruz bakalım o kime benzeyecek yazmışım yazım yanlışı yapmışım
Benimki zaten babasına aşık olacak bari yüzü gözü bana benzesinHahhah ben çok istiyorum babasına benzesin bakalım tutucak mi
Ayyy nurbanu hem de bi saatte doğurmuş allahım bize de öyle carcabuk nasip et ya amin❤ ama benim ilk sanırım onun ilk değildi dimi? Senin kaçıncı canimkız doğurmuş ya işte Nurbanu bakalım ikinci de ben olabilirim belki
İyiyim aslında havalar güzel olunca dışarda vakit geçirmeye çalıştık . Kayınvalidem bende kalıyor . Onla takılıyoruz gündüzleri edi ile büdü modunda :))Canım nerelerdesin bikaç gündür sanki göremedim.
Ben doğum sancısını tanıdım. Ama çok ilerlemeden durdurdular. Daha da gelmedi. Direk su geldi. İlki tuvalette geldi sıkıntınolmadı foş diye hepsi birden geldi. Hastaneye giderken altıma havlu serdim. İkincisi de tam arabadan indim güvenlikle gözgöze geldik o şekilde geldi. Eşim de suyun geldi suyun geldi diyor panikle. O ilkini görmedi ya. Ben de yapacak bişeyim yok dedim artık battı balık yan gider modundaydim. Hiç utanma falan hissetmedim. Soktaydım sanirım .Ben de doğum sancısı nasıl bişeydir, bende hiç açıklık oldu mu, suyun gelmesi nasil oluyor bunlari merak etmisimdir, bu hamileliğimde öğrenmem umarım
Zaten benzemese de erkek ailesi yedi ceddine benzetecektir.Oğlum doğduğunda babasının kopyasiydi, burada da yazmisimdir, karışacak diye korkmuştum ama oğlumu görünce karışmadığını anlamıştım, eşimi dogurmusum gibiydi. Her gören sen resmen taşıyıcı anne olmuşsun bu tamamen babası, seninle alakası bile yok diyordu. Ama sonra ne oldu büyüdükçe aynı bana döndü, o yüzden ilk anda eşlere benzerse moral bozmak yok, sabredin size donecektir
Sağlıklı olsun da önemli olan o, benim bu oglusum Ultrasonda bana benziyor gözüküyor ama gorcez bakalım, ben çok isterim inşallah abisine benzesin, benim paşa mavi gözlü beyaz tenli sarışınBir umut belki kız azıcık benzer diyorum ama sanki ultrason fotolarından o da babası gibi yuvarlak
nurbanu var sanırım. O normal yapmıştır. Öncekiler de normal olduğu için. Biraz kendine gelsin anlatır.Kız henüz normal doğum yapan yok mu cesaret alaydimmm
İyi olmana sevindim canım. Biraz azalıyormuş son haftalarda hareketleri. Yarın da bir bak bakalım.İyiyim aslında havalar güzel olunca dışarda vakit geçirmeye çalıştık . Kayınvalidem bende kalıyor . Onla takılıyoruz gündüzleri edi ile büdü modunda :))
Sadece bugün baş ağrım vardı evde dinlenmek istedim. Bebeğin de hareketleri daha az bugün ruh halimden kaynakli diye düşünüyorum . Sabah da kontrol edicem bakalım umarım herşey yolundadır
Bir de düzgün hesaplayBenim de öyle 10 kişiden 7si babası diyor biri ikinizden de almış diğer 3 kişi sen diyor
ya bazen aşırı hareketli oluyor benim de korkutuyor çıkacak gibiBenimki de asla durmuyor hani hareketler azalıyordu son haftalarda amin amin geçmeyin çocuklarım vaktinizde gelin vaktinizi geçmeyin tamam mı aminnnn amiinnnnn
Ben de abisine benzesin istiyorum kızım olacakSağlıklı olsun da önemli olan o, benim bu oglusum Ultrasonda bana benziyor gözüküyor ama gorcez bakalım, ben çok isterim inşallah abisine benzesin, benim paşa mavi gözlü beyaz tenli sarışın
Kayınvalidem kulaklarını bile onlarin tarafa benzetmistiZaten benzemese de erkek ailesi yedi ceddine benzetecektir.