Hangi güne denk geliyorBenim de ikinci sezaryen.Doktor 39+1 için gün verdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi güne denk geliyorBenim de ikinci sezaryen.Doktor 39+1 için gün verdi.
Allah anali babali büyütsün cnm kolay olmasına çok sevindimKizlae dogurdum ben hastaneye ulastiktan sonra 1 saat icinde oldu bitti hersey yazarim yine hepinize cok tesekkurler
Oğlum babasının kopyası her gören çok mu sevdin kocanı diyor, hani çok seversen benzer derler yaBabaya benzemeleri çok haksızlık ama ya. O kadar karnında taşı büyüt uğraş. Gitsin babaya benzesin sonra
Benim de öyle 10 kişiden 7si babası diyor biri ikinizden de almış diğer 3 kişi sen diyorOğlum babasının kopyası her gören çok mu sevdin kocanı diyor, hani çok seversen benzer derler ya
Bir umut belki kız azıcık benzer diyorum ama sanki ultrason fotolarından o da babası gibi yuvarlakOğlum babasının kopyası her gören çok mu sevdin kocanı diyor, hani çok seversen benzer derler ya
Aynısı eşimin elini küçültmüşler sankiBu kadar da olmasın ama ya eline ayağına kadar da babadan almış olamaz
Maaşallah gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün.Kizlae dogurdum ben hastaneye ulastiktan sonra 1 saat icinde oldu bitti hersey yazarim yine hepinize cok tesekkurler
Yok yok kesinlikle bizim dediğimiz olmuyor ben bunu anladım. Bebekler kafalarına göre takılıyorlar Benimki de hala yukarıda zıplayıp duruyor hiç aşağı inesi yok gibi. Karışmıyorum canı isteyince gelir. 40ı geçmese iyi olur tabiBende saldım dedim nişanımsı şeyim geldi aha doğuruyorum dedim gene kalakaldım bıraktım ipin ucunu zaten ne zaman gelirse gelsin artık benim dediğim olmuyor nasılsa
Şu an kaçtasınız
Şu an 38+4 olduk. 2 Ocak'ta sezaryen inşallahHangi güne denk geliyor
kız doğurmuş ya işte Nurbanu bakalım ikinci de ben olabilirim belkiKız henüz normal doğum yapan yok mu cesaret alaydimmm
Senin de az kalmış ya hadi bakalım gelsin sağlıkla var mı bi değişiklik nişan göbek inmesi falankız doğurmuş ya işte Nurbanu bakalım ikinci de ben olabilirim belki
Çok az kalmış sağlıkla gelsinŞu an 38+4 olduk. 2 Ocak'ta sezaryen inşallah
Benimde 2 ocakta sezeryan planlanıyor. 39+2 oluyorum bendeŞu an 38+4 olduk. 2 Ocak'ta sezaryen inşallah
İşte o sancılar devam ediyor bence ama vücudun alışmış sen hissetmiyor olabilirsin o kadar. Az buz da değil yani sancın. Bugün benim 30 larda çıktı dr çok önemli değil ama artık her hafta geleceksin dedi.Geçmiş sancılar çıkıyor mu nst de. Ben o sancım oldugunda doktora gidip nst cektirmistim o zaman da sıfır sancı çıkmıştı bende gerçi. Bı iki gün önce de vajinama bıçak saplanmisti saniyelik ama öyle sancı tarzı değildi o.
Kuşum benim oğlan bana benziyor yüzde 80. Şuan kız bekliyoruz bakalım o kime benzeyecek yazmışım yazım yanlışı yapmışımAsla sizi habersiz bırakmam canım benim ayyy içime su serptin anneye benzeyen kızlarda var demek ki
Göbeğimiz hep aynı geliyor bana ya bilemedim ki ağrılarım dışında bi belirtim yok şuanSenin de az kalmış ya hadi bakalım gelsin sağlıkla var mı bi değişiklik nişan göbek inmesi falan