2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canm hayırlı olsun bebeğin. Gözün aydın. Hamile olduğunu ne zaman öğrendin acaba. Bizim sat aynı seninle.
Teşekkür ederim canım sana da hayırlısı olsun şimdiden durum ne bilmiyorum ama rabbim hayallerimizi gerçekleştirsin ben regl tarihinden iki gün önce kan verdiğimde 100 küsürlerdeydi beta hcg regl gününden 1 gün sonra 400e yükselmişti. Geçen cumartesi öğrendim yani Pazartesi doktor randevum bakalım inşallah her şey yolundadır sende durumlar ne?

2kedianasi Bende durumlar çok karışık. Sat 22 temmuz. Bugün üçüncü kez test yaptım negatif çıktı. Adette olmuyorum. Beklesemmi doktorami gitsem ne yapsam bilmiyorum. Kafam o kadar karışıkki işime gücüme odaklanamiyorum artık.

Hımm bilemedim canım normalde reglilerin düzenli mi peki? Ben olsam 1 hafta bekler öyle giderdim çünkü normalde pek gecikme olmaz bende. Eğer sende de öyleyse hafta başına randevu mu alsan acaba? İnşallah güzel haberler alırsın

Yok işte düzenli değil. Pazartesi yada salı gününe randevu almayı düşünüyorum. Hamile olduğumu hissediyorum sanki ama umarım hayal kırıklığına uğramam. Dua edelim birbirimize

Yok işte düzenli değil. Pazartesi yada salı gününe randevu almayı düşünüyorum. Hamile olduğumu hissediyorum sanki ama umarım hayal kırıklığına uğramam. Dua edelim birbirimize

İnşallah canım hayırlı zamanda sağlıklı bir gebeliğe kavuşursun Dualarım seninle Buradaki herkes için dileğim aynı Allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar doktordan geliyorum 1 hafta geriden geliyor kese gelişimi normal ama içi boş dedi doktora göre 6 haftalık... ama acildeki doktor belli belirsiz kalp atımı var normal demişti şimdi neye inanıyım

Kızlar doktordan geliyorum 1 hafta geriden geliyor kese gelişimi normal ama içi boş dedi doktora göre 6 haftalık... ama acildeki doktor belli belirsiz kalp atımı var normal demişti şimdi neye inanıyım
Burada kaçm kişiye kese boş dediler hemen alalım falan dediler meğer kalbi atıyormuş bebeklerin. Sonradan fark ettiler. Sen 1 hafta daha bekle öyle tekrar git bence o zaman duyacak doktorun da. Bir de her hastanenin cihazı iyi olmayabiliyor.

Canım ben boş gebelik geçirdim, 6 haftalık bir bebek için boş gebelik kararı saçma olmuş, 8. Haftaya kadar beklenir, geç döllenme olmuş olabilir, acilde ki doktorun sana verdiği ultrason kağıdında boş mu görünüyor, kaç haftalıktı kalp atışı var veya yok dediğinde( acilde)

Kuzum kese ve yolk var mı? Bana böyle dediler bak kese normal boyu güzel ama boş. Yedim kendimi. Sonra bi hafta sonra kalp atışını duydum

Kızlar 5+5 teyim belirtilerim cok azaldı normal mi bu durum sızce

Vajina bölgesine arada ağrı giren var mi bende bu durum olmaya başladı korkmalımıyım hafif hafif olup geçiyor

Kağan kocatepe var bilirsin canım o belirtiler kaybolup tekrar gelebilir hormonlarla alakalı diyor . Hiç belirtisiz de gebeliği ilerleyen var bünye etkiliyor biraz da sanırım benimde belirtim bi olup bi kayboluyor 3 gün rahatım 4.gün midem bulanıyor bazen

Hali beni de ekler misin? Yaş 25, sat 6 temmuz, kese 6+4 (ama doktor geç döllenme dedi muhtemelen bu değerden daha geride) kalp atışı için de henüz gitmedim salı günü gideceğim
Benimde senin gibi 5+3 kesen vardı minik 6+3 gittiğimde kese büyümüş bebek yoktu haftaya bakacağız korkma geç döllenme olabilir dedi stres oluyor illa ama bence minnaklar bizimledir

Bebeğim benim de 5+3 bazen kendimi hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum. Ama arada ağrı giriyor o an hatırlatıyor.Bir de dün bayılcaktım tansiyonum düştü birden. 9 a 5 olmuş. tüm gün canım tuzlu şeyler çekti. Onun dışındada göğüslerim ağrıyo.

Vajina bölgesine arada ağrı giren var mi bende bu durum olmaya başladı korkmalımıyım hafif hafif olup geçiyor
Normal canım herkeste oluyor. Bende de oluyor ara ara beni zıplatıyor. Rahim büyümeye çalışıyor aynı zamanda bebek de büyüyor. Olacak bunlar.

Normal canım herkeste oluyor. Bende de oluyor ara ara beni zıplatıyor. Rahim büyümeye çalışıyor aynı zamanda bebek de büyüyor. Olacak bunlar.
Kasıkta pek sızı ağrı hissetmeyip orda hissedince acaba başka bir hastalığım mı var diye korktum. İçim rahatladı ya yeter ki büyüsün ben razıyım gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…