ıgg nasıl? o da pozitifse gecirmişssin bağışıklığın var demek diye düşünüyorumKızlar toksoplazma ıgm pozitif çıkan oldu mu?
martların çoğu da şubatta doğuracaklar bu arada :) nisandakiler de martta:))Bi hesaplayın bize de donus yapın bence:)
Haa o kadarını bılemıyorum nıye ki erkene gidiyormartların çoğu da şubatta doğuracaklar bu arada :) nisandakiler de martta:))
bebekler o kadar sabırlı olmuyorlar galiba :) bu tarihler son gün galiba daha da gecikince sezaryen diyorlar okuduklarım ama daha yolumuz coook :)Haa o kadarını bılemıyorum nıye ki erkene gidiyor
Merhabalar güzel Nisan anneleri
Zamanla burayı doldururuz inşallah şimdilik tabloyu biraz dolduralım lütfen beni etiketleyip bilgilerinizi yazınız
Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah
İSİM
Yaş SAT KESE Kalp Atışı
Cinsiyet. Hali 33 15 Temmuz 5+1 ? ? @mmervee_ 28 8Temmuz 4+4 6+1 ? Karusel 29 18 Temmuz ? ? ? @ihlamurunkokusu 25 11 Temmuz 5+2 ? ? @strudel 36 19 Temmuz 5+0 ? @difembahyaa 28 3 Temmuz 6+5 6+5 ? @Eksi_Elma 34 6 Temmuz ? ? ? @Ranaz 30 5 Temmuz ? ? @Beetul12 30 28 Haziran 4+5 6+2 @kayaaaaaddd 30 25 Haziran 4+5 @tospalak 28 26 Haziran 5+0 7+3 @Meine Sterne 36 8 Temmuz 6+0 6+0 madamseker 31 8 Temmuz 5+2 @mimoza2015 41 1 Temmuz 5+2 6+5 M muggle1 28 7 Temmuz @mansure97 26 23 Temmuz @2kedianasi 27 23 Temmuz @Merayyy 30 4 Temmuz @Tugcee1524 29 4 Temmuz 5+0 7+0 @greatcook 27 5 Temmuz 5+3 @aslanburcumuhendis 30 12 Temmuz @Eternal_8 28 20 Temmuz 4+6 A Afratafrac 34 19 Temmuz @kelebek012 31 21 Haziran 5+2 6+4 @snkk 26 25 Haziran 4+5 7+2 D dasistmasist 25 6 Temmuz 6+4
Kuzum senin bu değerlerde beta takibi yaptırmana bile gerek yok ki direk doktora gitsen şuan keseyi görürsün. Hiç endişe etmekızlar benım 1800 e kadar artıslarım hep 2 2.5 kattı sımdı 1800 den 3 gunde 4400 ,4400 den 3 gun sonra 8800 oldu normal mi sizce
Alıntı
Keseyı gordumde kan vermıstım o sıra baktım bebegı gormedım ya daha endıselıyımKuzum senin bu değerlerde beta takibi yaptırmana bile gerek yok ki direk doktora gitsen şuan keseyi görürsün. Hiç endişe etme
Ooo buraya geçiş yapmışsın hoşgeldinHerkese selamHepinizi tebrik ederim öncelikle. Umarım hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçiririz ve bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelirler. Artık aranıza katılma vakti gelmişti.
Hali
Sat: 19 Temmuz
Bat: 16 Ağustos
Henüz doktora gitmedim, ilk doktor randevum 4 Eylül tarihinde 6+6 da olacak nasipse.
Tahmini doğum için uygulamalar 24-25 Nisan diyor ancak doktor ne der bilemiyorum.
Yaaaa ben çok mutlu oldum çü ki ben 5.+3 gittin kesem var 6+3 kere büyümüş ama bebek yolk saç yok diye üzülüyordum ayyy olabiliyor demek ki bize dua edin Allahım biz de duyalım inşallahYaş: 26 Sat: 25 haziran kese:4+5 kalp atışı:7+2 (1 hafta geç döllenme)
Keseyı gordumde kan vermıstım o sıra baktım bebegı gormedım ya daha endıselıyım
Bak birlikte sevineceğiz nasipse stres yok demiştik beta takibi en başta yapılıyor bebek yanlış yere yerleşti mi vs diye sonra sürekli düzenli artmıyor sanırım belli zamandan sonra ona takılma kesemiz var büyüyecek ve nasipse bebişi sonra kalbi duyacağız . Başka bir grupta şey gördüm 9. Haftada keseyi gören şuan bebeğin cinsiyetini öğrenen brn de şaşırdım ama rabbim yani verecekse veriyor dua edeceğiz bakalım . Senin doktor kontrolü ne zaman ?Keseyı gordumde kan vermıstım o sıra baktım bebegı gormedım ya daha endıselıyım
Haftaya salı catlıcam dogru dıypsun kendımı susturmam lazımBak birlikte sevineceğiz nasipse stres yok demiştik beta takibi en başta yapılıyor bebek yanlış yere yerleşti mi vs diye sonra sürekli düzenli artmıyor sanırım belli zamandan sonra ona takılma kesemiz var büyüyecek ve nasipse bebişi sonra kalbi duyacağız . Başka bir grupta şey gördüm 9. Haftada keseyi gören şuan bebeğin cinsiyetini öğrenen brn de şaşırdım ama rabbim yani verecekse veriyor dua edeceğiz bakalım . Senin doktor kontrolü ne zaman ?
O pozitif değil canım özelde tekrar kan verdim 10 gün sonra çıkacak sonuç. O zamana kadar antibiyotik verdi günde 3 kez kullanacakmışım.ıgg nasıl? o da pozitifse gecirmişssin bağışıklığın var demek diye düşünüyorum
Bende pazartesi bana da geçmek bilmiyor dua ediyorum bi var diyorum bi ya yoksa vs diye içimden geçiyor ana kendimi anne gibi hissediyorum yani öyle hissetmek istiyorum. Güzel düşünelim güzel olacak Allah’ın izniyleHaftaya salı catlıcam dogru dıypsun kendımı susturmam lazım
Hatta şey dicem brn acaba ben gibi var mı kendimi mi avutuyorum diyorum ana baksana kese 6 da 7 de görünmeyip görünen var 9 bile var bizim kesemiz var büyüyor da bebeğimiz de yavaş geliyor herhalde nazlı oluncaHaftaya salı catlıcam dogru dıypsun kendımı susturmam lazım
Evet bebeğim geldim. Doğurmadan katılayım dedim ortama. Bu başlığa gelecek son treni kaldırmaya çalışıyorum benim başlıktaOoo buraya geçiş yapmışsın hoşgeldinBenim için uğurlu sayılırsın ilk senin konuya yazmıştım şimdi burdayız
Pozitif enerCiiiiiiBende pazartesi bana da geçmek bilmiyor dua ediyorum bi var diyorum bi ya yoksa vs diye içimden geçiyor ana kendimi anne gibi hissediyorum yani öyle hissetmek istiyorum. Güzel düşünelim güzel olacak Allah’ın izniyle
Ayyyy maşşallahhh çok sevindimmmm rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinHerkese selamHepinizi tebrik ederim öncelikle. Umarım hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçiririz ve bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelirler. Artık aranıza katılma vakti gelmişti.
Hali
Sat: 19 Temmuz
Bat: 16 Ağustos
Henüz doktora gitmedim, ilk doktor randevum 4 Eylül tarihinde 6+6 da olacak nasipse.
Tahmini doğum için uygulamalar 24-25 Nisan diyor ancak doktor ne der bilemiyorum.