- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
Aminnn inşallah.Şimdilik çok şükür canım, 7+4 olduk bugün, inşallah hep böyle devam ederİnşallah canım ya, o kadar çok istiyorum ki, herkesin gönlü dolu dolu olsun, sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
Senin nasıl gidiyor canım
Bugün 5+3 oldum kuşum. 4 Eylül tarihinde nasip olursa 6+6 iken gideceğim ilk kez.Doğana kadar işimiz var bunlarla anne hakkı ödenmez diye boşa demiyorlarmışsenin kaç hafta oldu ne zaman gideceksin dinlemeye
Karnınızı sevip bol bol konuşun eşek sıpalarınızla. Onların keyfi yerinde içeride, minnoş minnoş büyüyorlar. Benim de Allah nasip ederse ilk bebeğim olacak ve hayatımda ilk kez hamile kaldım. Ama napalım, elimizi sokup müdahale edemeyiz. Kendimize evham arasak ürekli de buluruz. Sevdiğin şeylerle ilgileniip onun bugün de biraz daha büyüdüğünü düşünün hepYazdıgınız hr seyı yaşıyorum durdurmam lazım ınsallah yaparım
Güzel haberlerini bekliyoruz eylüldeBugün 5+3 oldum kuşum. 4 Eylül tarihinde nasip olursa 6+6 iken gideceğim ilk kez.
İnşallah birtanemGüzel haberlerini bekliyoruz eylülde
Normalde 3. kezden sonra test yapiyorlar (Almanya'dayim), ama bana ikinci kezden sonra test yapmayi kabul ettiler, düsüge ya da missed Abortion'a neden olacak hicbir sey cikmadi, o yuzden tesadüf denildi. Bir yandan iyi bir yandan kötü, sebebi olsaydi belki üstüne gider tedavi olurdum, sebebi olmamasi da saglikli oldugumu gösteriyor ama su an kadere güvenmekten, bu sefer baska olmasini ümit etmekten baska bir care yok gibi duruyor.Çok üzüldüm okurken inşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına bu kez
Neden olmuş peki bir şey dedi mi doktor?
Bazen böyle ilkte oluyor bazen ilkinde sağlıklı sonra sebepsiz düşükler. Yazılanı yaşamaktan başka çare kalmıyor sanırım, sabırla ve sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım mart-nisandaNormalde 3. kezden sonra test yapiyorlar (Almanya'dayim), ama bana ikinci kezden sonra test yapmayi kabul ettiler, düsüge ya da missed Abortion'a neden olacak hicbir sey cikmadi, o yuzden tesadüf denildi. Bir yandan iyi bir yandan kötü, sebebi olsaydi belki üstüne gider tedavi olurdum, sebebi olmamasi da saglikli oldugumu gösteriyor ama su an kadere güvenmekten, bu sefer baska olmasini ümit etmekten baska bir care yok gibi duruyor.
Mesajin icin tesekkür ederim.
Kaç haftalıksın canım? Günlük ped gibi bir şey koyup bak ona göre doktora git varsaKızlar sanki ben de az önce lavaboya gittim, böyle hafif bir kırmızı bir şeyler gördüm emin olamıyorum çok akıntım var çünkü, aşırı korkuyorum, daha önce kaybım var, gerçekten takdiri ilahi beklemekten başka çare yok
Dedim ben sana kuzum sakin olAğlaya ağlaya başka bi doktora gittim o da karından göremedi alttan baktı ve gördü kalp atımı da vardı şükürdoktordan doktora çok farkediyor onlar için sıradan bi durum ama bizim için özel anlamlı bi durum
Kaç haftalıksın canım? Günlük ped gibi bir şey koyup bak ona göre doktora git varsa
Ağrın falan yoksa korkma7 +4 bugün, günlük ped koymuştum zaten, vajinal enfeksiyonum da var ama doktor 3 aydan önce ilaç veremeyiz dedi, beklemem gerekiyormuş, sonradan baktım yine gidip bir şey göremedim, bir damla kadar bile yoktu gördüğüm zaten ama ne olursa olsun korkuyorum
Ağrın falan yoksa korkma
Canım beni de ekler misin? Yaş 34 Sat: 19 temmuzKızlar listeye başlıyoruz bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim sonumuz hayrolsun:)))
Bel ağrısı bende de oluyor bazı günler geçiyor sonra tekrar başlıyor belki onunla ilgili değildirAslında çalışıyorum, sabahtan beri bilgisayar başındayım, proje çiziyorum, belim de hafif bir ağrı var, karnımda yok, son bir kaç gündür de iyiydim, insan ister istemez gerçekten korkuyor
Bel ağrısı bende de oluyor bazı günler geçiyor sonra tekrar başlıyor belki onunla ilgili değildir
İnşallah hepimizin sağlıkla tamamlanır bu süreciDedim ben sana kuzum sakin olsağlıkla devam etsin inşallah