2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kasıkta pek sızı ağrı hissetmeyip orda hissedince acaba başka bir hastalığım mı var diye korktum. İçim rahatladı ya yeter ki büyüsün ben razıyım gerçekten 🙏🏻☺️
İçini ferah tut. Şu anda müdahale edebiliyor musun? Hayır. Dertlenmek bir çözüm olacak mı? O da hayır. Bu günler en stressiz ve huzurlu geçirmen gereken günler. Kendini rahatlatacak bir şeyler bul ve iyi düşünelim iyi olsun 🥰 Allahım hayırlısıyla hepimizin bebeğini sağlıkla kucğaımıza almayı nasip etsin.

Ben 6+4teyim ve ayni durumdayim. Kafayi yemek üzereyim, cok korkuyorum.
Kızlar belirtiler hep aynı gitmiyor bunlar çok normal. Kafayı yiyecek bir durum yok, bu kadar stresle asıl bebeğinize zarar verirsiniz. Rahatlatmaya çalışın kendinizi. Eğer bir şey olacaksa hangimiz önüne geçip dur diyebiliriz? Her gelen şey Allahtan. Çok şükür şu anda kötü bir durum yok. Hamileliğinizin tadını çıkartın, stres yapmayın. 9 ay böyle geçmez. her ay diğer kontrole kadar aynı stresle yaşanmaz.

Kağan kocatepe var bilirsin canım o belirtiler kaybolup tekrar gelebilir hormonlarla alakalı diyor . Hiç belirtisiz de gebeliği ilerleyen var bünye etkiliyor biraz da sanırım benimde belirtim bi olup bi kayboluyor 3 gün rahatım 4.gün midem bulanıyor bazen
Ama benim gögüs agrilarim/sizilarim bile azaldi, bu da mi normal sizce? Offf su 12 hafta nasil gececek? ben bir de 10. haftada bebegimi kaybetmistim, asiri tetikleniyorum. Hatta sizlerle konusmak istemistim bu durumu.

Ama benim gögüs agrilarim/sizilarim bile azaldi, bu da mi normal sizce? Offf su 12 hafta nasil gececek? ben bir de 10. haftada bebegimi kaybetmistim, asiri tetikleniyorum. Hatta sizlerle konusmak istemistim bu durumu.
Öncelikle kaybın için çok üzgünüm. İnşallah aynı acıyı yaşamazsın ve hiç kimse yaşamaz. Ancak sağlıklı bir gebelik ise atlasan da hoplasan da tutunuyor. Sağlıksız gebelikler ise en başından bu şekilde kayıpla son bulabiliyor. Dualarını oku, kafanı rahatlat.

Burada kaçm kişiye kese boş dediler hemen alalım falan dediler meğer kalbi atıyormuş bebeklerin. Sonradan fark ettiler. Sen 1 hafta daha bekle öyle tekrar git bence o zaman duyacak doktorun da. Bir de her hastanenin cihazı iyi olmayabiliyor.
Canım ben boş gebelik geçirdim, 6 haftalık bir bebek için boş gebelik kararı saçma olmuş, 8. Haftaya kadar beklenir, geç döllenme olmuş olabilir, acilde ki doktorun sana verdiği ultrason kağıdında boş mu görünüyor, kaç haftalıktı kalp atışı var veya yok dediğinde( acilde)
Kuzum kese ve yolk var mı? Bana böyle dediler bak kese normal boyu güzel ama boş. Yedim kendimi. Sonra bi hafta sonra kalp atışını duydum ❤️
Ağlaya ağlaya başka bi doktora gittim o da karından göremedi alttan baktı ve gördü kalp atımı da vardı şükür 🙏🏼🌸 doktordan doktora çok farkediyor onlar için sıradan bi durum ama bizim için özel anlamlı bi durum

Her hamilelikte değişebilir benim arkadaşım hiç hamile gibi değilim bulantım yok ağrım yok diye diye normal doğum yaptı 😅 benimde göğüs hassasiyetim azalıyor ben de tedirgin oluyorum çünkü çok fazla kaybım var ama rahatlamaya çalışıyorum dua okuyorum kafam dağılsın diye bileyler buluyorum . Güzel düşünelim güzel olsun . Tedirgin olmak en doğal hakkın kaybı olan anlıyor bizim gibi ama rahatlayıp bebeği dr büyürken rahat ettirmek lazım ♥️

Ağlaya ağlaya başka bi doktora gittim o da karından göremedi alttan baktı ve gördü kalp atımı da vardı şükür 🙏🏼🌸 doktordan doktora çok farkediyor onlar için sıradan bi durum ama bizim için özel anlamlı bi durum
Yaaa kuşum çok sevindim, gördün mü bak 🥰 içini ferah tut sen. Bugün kaçıncı günündü.

Kızlar belirtiler hep aynı gitmiyor bunlar çok normal. Kafayı yiyecek bir durum yok, bu kadar stresle asıl bebeğinize zarar verirsiniz. Rahatlatmaya çalışın kendinizi. Eğer bir şey olacaksa hangimiz önüne geçip dur diyebiliriz? Her gelen şey Allahtan. Çok şükür şu anda kötü bir durum yok. Hamileliğinizin tadını çıkartın, stres yapmayın. 9 ay böyle geçmez. her ay diğer kontrole kadar aynı stresle yaşanmaz.
Ben de diyorum bunlari kendime ama iki kez bebeklerimi kaybettim, son iki gündür nedense asiri bir tetiklenme ve panik durumu yasiyorum. Daha öncesinde cok huzurlu ve dingindim, kalp atisini gördükten sonra bu korku geldi. Sanirim daha öncesinde de kalp atisi gördügüm ve daha sonrasinda kaybettigim icin... Dün progesteron almam gerekiyordu eczaneden, aldim bindim arabaya, önce bir on dakika agladim, sebep sadece kaybetme korkusu ve mantikli bir aciklamasi yok. Doktor kalp atisini gördü, her sey yolunda dedi, hatta bir ay sonrasina randevu verdi, diyorum ama kendimi ikna edemiyorum. Ben 11. haftaya varmak istiyorum, cünkü travmam orada, ondan sonra rahatlayacagim sanirim. O beklenmedik anda, agrisiz sizisiz kanin gelmesi, doktorun uzun sessizlikten sonra "kalbi durmus" demesi cok derinlere giden ve yer eden bir sok. Allahim kimsenin basina vermesin.

Ben de diyorum bunlari kendime ama iki kez bebeklerimi kaybettim, son iki gündür nedense asiri bir tetiklenme ve panik durumu yasiyorum. Daha öncesinde cok huzurlu ve dingindim, kalp atisini gördükten sonra bu korku geldi. Sanirim daha öncesinde de kalp atisi gördügüm ve daha sonrasinda kaybettigim icin... Dün progesteron almam gerekiyordu eczaneden, aldim bindim arabaya, önce bir on dakika agladim, sebep sadece kaybetme korkusu ve mantikli bir aciklamasi yok. Doktor kalp atisini gördü, her sey yolunda dedi, hatta bir ay sonrasina randevu verdi, diyorum ama kendimi ikna edemiyorum. Ben 11. haftaya varmak istiyorum, cünkü travmam orada, ondan sonra rahatlayacagim sanirim. O beklenmedik anda, agrisiz sizisiz kanin gelmesi, doktorun uzun sessizlikten sonra "kalbi durmus" demesi cok derinlere giden ve yer eden bir sok. Allahim kimsenin basina vermesin.
Canım allahın izniyle hiç bir sıkıntı yaşamayacaksın inşallah bu sefer. İçini ferah tut. İyi düşün, iyiyi çek bebeğim. Bebebişinin ilk tekmelediği anı hayal et. Doğduğunda kucağına verdikleri anı hayal et. Yaşadıkların zor, ama inan yalnız değilsin. Senin gibi aynı ya da benzer durumu yaşayan ve sonunda sağlıklı gebelik geçiren çok kişi var. Dualarını oku her gün korunma dularını.

💕💕💕 Nasıl gidiyor hamişlik 🥰

Ay inşallah hepsi gelir. Nisan ve Mayıs ayında bol hamişimiz olur.

Şimdilik çok şükür canım, 7+4 olduk bugün, inşallah hep böyle devam eder 🙏🏻 İnşallah canım ya, o kadar çok istiyorum ki, herkesin gönlü dolu dolu olsun, sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🪷

Senin nasıl gidiyor canım 😍

Demek geç döllenme olmuş sende. Çok şükür duydun bak artık için rahat olsun. Küt küt atıyor bebişinin kalbi maşallah 🧿
Doğana kadar işimiz var bunlarla anne hakkı ödenmez diye boşa demiyorlarmış 😂 senin kaç hafta oldu ne zaman gideceksin dinlemeye

Çok üzüldüm okurken inşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına bu kez🤲
Neden olmuş peki bir şey dedi mi doktor?

Bebeğim benim de 5+3 bazen kendimi hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum. Ama arada ağrı giriyor o an hatırlatıyor.Bir de dün bayılcaktım tansiyonum düştü birden. 9 a 5 olmuş. tüm gün canım tuzlu şeyler çekti. Onun dışındada göğüslerim ağrıyo.
Bende de gpgus acısı bazen bas donmesı var ama eskıden daha belırgın seyler vardı

Kağan kocatepe var bilirsin canım o belirtiler kaybolup tekrar gelebilir hormonlarla alakalı diyor . Hiç belirtisiz de gebeliği ilerleyen var bünye etkiliyor biraz da sanırım benimde belirtim bi olup bi kayboluyor 3 gün rahatım 4.gün midem bulanıyor bazen
Ben de oyle gidip gelıyor

Yazdıgınız hr seyı yaşıyorum durdurmam lazım ınsallah yaparım

X