• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Ben gecikmenin 4.günündeyim de hastaneye geldim kese görünmedi kan verdim bekliyorum bakalım
Cabim kese en erken betahcg 5000 kere gelimce görünüyor daha çok erken kesenin görünmesi için ❤️ bence gebesin senin testin çok netti ❤️

Bakalım HCG kaç çıkacak bize de yaz 🥰

Gecikmenin 4. Günü 4+3 haftalık gebelik demek 75 ile 500 arası normal ❤️
Kuzum bunu gecikmenin günleri olarak mı hesaplıyoruz ya. Benim adet döngüm kısa. Yumuetlamayı genelde 14. gün görür insanlar ben 10. Gün gördüm bu ay. Uygulamaya göre 4+2 yim ama bugün gecikmemin tam 7. Günü yani 5 haftalık mıyım 4+2 mi 😀😀

Kızlar merhaba bat a 3 gün var 3 gün önce erken test yaptım 40 dk sonra gözle görülemeyecek şekilde silik çizgi çıktı o yüzden dikkate almadim bugün tekrar test yaptim pozitif çıktı sizce bu testlere güven olurmu en ustteki 3 gun once olan asagidakiler simdi yaptığım su an cok heyecanliyim bu arada erken gebelik testleri
20241123_093500.jpg
20241125_153556.jpg
20241125_153436.jpg

Kuzum bunu gecikmenin günleri olarak mı hesaplıyoruz ya. Benim adet döngüm kısa. Yumuetlamayı genelde 14. gün görür insanlar ben 10. Gün gördüm bu ay. Uygulamaya göre 4+2 yim ama bugün gecikmemin tam 7. Günü yani 5 haftalık mıyım 4+2 mi 😀😀
Canım doktor aksini söylemedikce son adet tarihi referans alınır ❤️ o yüzden sen 4+2 diye düşün. Kontrole gittiğimde olcunlere göre doktor sana başka bir şey söyler ❤️
Kızlar merhaba bat a 3 gün var 3 gün önce erken test yaptım 40 dk sonra gözle görülemeyecek şekilde silik çizgi çıktı o yüzden dikkate almadim bugün tekrar test yaptim pozitif çıktı sizce bu testlere güven olurmu en ustteki 3 gun once olan asagidakiler simdi yaptığım su an cok heyecanliyim bu arada erken gebelik testleriEki Görüntüle 3509843 Eki Görüntüle 3509844 Eki Görüntüle 3509845
Canimmmm tebrikler gebesin ❤️ ama hemen çok heyecanlanma bence iki gün daha bekleyip tekrar test yap 🥰 o dan sonra sürece baslarsin 💐

Canım doktor aksini söylemedikce son adet tarihi referans alınır ❤️ o yüzden sen 4+2 diye düşün. Kontrole gittiğimde olcunlere göre doktor sana başka bir şey söyler ❤️

Canimmmm tebrikler gebesin ❤️ ama hemen çok heyecanlanma bence iki gün daha bekleyip tekrar test yap 🥰 o dan sonra sürece baslarsin 💐
Canım çok teşekkürler ilk cocugumuda adete 4 gun once öğrenmiştim 8 sene oldu tuhaf oldum birkaç aydır deniyoduk hep negatifti umarım hersey hepimiz için çok güzel olur🙏💕

Back