2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hali Hali beni de ekler misin? Yaş 25, sat 6 temmuz, kese 6+4 (ama doktor geç döllenme dedi muhtemelen bu değerden daha geride) kalp atışı için de henüz gitmedim salı günü gideceğim

kızlar benım 1800 e kadar artıslarım hep 2 2.5 kattı sımdı 1800 den 3 gunde 4400 ,4400 den 3 gun sonra 8800 oldu normal mi sizce

Alıntı

Merhabalar güzel Nisan anneleri💕

Zamanla burayı doldururuz inşallah şimdilik tabloyu biraz dolduralım lütfen beni etiketleyip bilgilerinizi yazınız

Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah😍

İSİM
🤰🏻🤰
YaşSATKESEKalp Atışı
💓
Cinsiyet. 👼🏻
Hali Hali 3315 Temmuz5+1??
@mmervee_288Temmuz4+46+1?
Karusel Karusel 2918 Temmuz???
@ihlamurunkokusu2511 Temmuz5+2??
@strudel3619 Temmuz5+0?
@difembahyaa283 Temmuz6+56+5?
@Eksi_Elma346 Temmuz???
@Ranaz305 Temmuz??
@Beetul123028 Haziran4+56+2
@kayaaaaaddd3025 Haziran4+5
@tospalak2826 Haziran5+07+3
@Meine Sterne368 Temmuz6+06+0
madamseker madamseker 318 Temmuz5+2
@mimoza2015411 Temmuz5+26+5
M muggle1 287 Temmuz
@mansure972623 Temmuz
@2kedianasi2723 Temmuz
@Merayyy304 Temmuz
@Tugcee1524294 Temmuz5+07+0
@greatcook275 Temmuz5+3
@aslanburcumuhendis3012 Temmuz
@Eternal_82820 Temmuz4+6
A Afratafrac 3419 Temmuz
@kelebek0123121 Haziran5+26+4
@snkk2625 Haziran4+57+2
D dasistmasist 256 Temmuz6+4

Hali Hali beni de ekler misin canım yaşım 26 , sat 9 temmuz 5+2 de keseyi gördük 7+1 de kalp atışı için çağırdı doktorum pazartesi nasipse gidicem

Herkese selam 🥰 Hepinizi tebrik ederim öncelikle. Umarım hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçiririz ve bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelirler. Artık aranıza katılma vakti gelmişti.

Hali Hali

Sat: 19 Temmuz
Bat: 16 Ağustos
Henüz doktora gitmedim, ilk doktor randevum 4 Eylül tarihinde 6+6 da olacak nasipse. 🥰
Tahmini doğum için uygulamalar 24-25 Nisan diyor ancak doktor ne der bilemiyorum.
Ooo buraya geçiş yapmışsın hoşgeldin 😁 Benim için uğurlu sayılırsın ilk senin konuya yazmıştım şimdi burdayız :anneadayı::halay:

Yaş: 26 Sat: 25 haziran kese:4+5 kalp atışı:7+2 (1 hafta geç döllenme) 🩷
Yaaaa ben çok mutlu oldum çü ki ben 5.+3 gittin kesem var 6+3 kere büyümüş ama bebek yolk saç yok diye üzülüyordum ayyy olabiliyor demek ki bize dua edin Allahım biz de duyalım inşallah 🙏🏻 bu geç döllenme bebekleri nasıl oluyor büyüyünce acaba yani bana bir haftada çektirdi ya sonrası meçhul 😅🥹 ağrı vs olayı sürekli var mı gidip geliyor mu benim ağrı bulantı bi geliyor bi tamamen kesiliyor kesilince korkuyorum 🙈

Keseyı gordumde kan vermıstım o sıra baktım bebegı gormedım ya daha endıselıyım:KK43:
Keseyı gordumde kan vermıstım o sıra baktım bebegı gormedım ya daha endıselıyım:KK43:
Bak birlikte sevineceğiz nasipse stres yok demiştik beta takibi en başta yapılıyor bebek yanlış yere yerleşti mi vs diye sonra sürekli düzenli artmıyor sanırım belli zamandan sonra ona takılma kesemiz var büyüyecek ve nasipse bebişi sonra kalbi duyacağız . Başka bir grupta şey gördüm 9. Haftada keseyi gören şuan bebeğin cinsiyetini öğrenen brn de şaşırdım ama rabbim yani verecekse veriyor dua edeceğiz bakalım . Senin doktor kontrolü ne zaman ?

Bak birlikte sevineceğiz nasipse stres yok demiştik beta takibi en başta yapılıyor bebek yanlış yere yerleşti mi vs diye sonra sürekli düzenli artmıyor sanırım belli zamandan sonra ona takılma kesemiz var büyüyecek ve nasipse bebişi sonra kalbi duyacağız . Başka bir grupta şey gördüm 9. Haftada keseyi gören şuan bebeğin cinsiyetini öğrenen brn de şaşırdım ama rabbim yani verecekse veriyor dua edeceğiz bakalım . Senin doktor kontrolü ne zaman ?
Haftaya salı catlıcam dogru dıypsun kendımı susturmam lazım 🤲🏻

Bende pazartesi bana da geçmek bilmiyor dua ediyorum bi var diyorum bi ya yoksa vs diye içimden geçiyor ana kendimi anne gibi hissediyorum yani öyle hissetmek istiyorum. Güzel düşünelim güzel olacak Allah’ın izniyle 🌺☺️

Hatta şey dicem brn acaba ben gibi var mı kendimi mi avutuyorum diyorum ana baksana kese 6 da 7 de görünmeyip görünen var 9 bile var bizim kesemiz var büyüyor da bebeğimiz de yavaş geliyor herhalde nazlı olunca 😅

Ooo buraya geçiş yapmışsın hoşgeldin 😁 Benim için uğurlu sayılırsın ilk senin konuya yazmıştım şimdi burdayız :anneadayı::halay:
Evet bebeğim geldim. Doğurmadan katılayım dedim ortama. Bu başlığa gelecek son treni kaldırmaya çalışıyorum benim başlıkta 😂

Kiz bebek oldugunu nasil anlayabiliriz hanimlar bazilari diyor ki kese de bebek kendini 40 gune belli ettiyse erkektir boyle birsey var mi ?

Herkese selam 🥰 Hepinizi tebrik ederim öncelikle. Umarım hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçiririz ve bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelirler. Artık aranıza katılma vakti gelmişti.

Hali Hali

Sat: 19 Temmuz
Bat: 16 Ağustos
Henüz doktora gitmedim, ilk doktor randevum 4 Eylül tarihinde 6+6 da olacak nasipse. 🥰
Tahmini doğum için uygulamalar 24-25 Nisan diyor ancak doktor ne der bilemiyorum.
Ayyyy maşşallahhh çok sevindimmmm rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 😍😍😍

X