evet benim cumartesi pazar bir iki damla kadar kan geldi halada lekelenme var. bugün dr gittim. bana göre 6.0 dr göre 6+4 müş bebek göründü fakat kalp atışı için iki üç gün ü daha var haftaya gel dedi tekrar. ufak tefek kanamalar görünüyormuş progestan ve 4 günde 1 3 kere iğne verdi. ağır kaldırma iş ypma dedi.Kızlar merhaba 5.haftanın sonlarındayız sabah kahverengi lekelenmem oldu çok yoğun değildi ama korkuttu yine dedoktoruma henüz ulaşamadım lekelenme yaşayan oldu mu ne gibi tedbir aldınız doktorunuz neler söyledi
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahevet benim cumartesi pazar bir iki damla kadar kan geldi halada lekelenme var. bugün dr gittim. bana göre 6.0 dr göre 6+4 müş bebek göründü fakat kalp atışı için iki üç gün ü daha var haftaya gel dedi tekrar. ufak tefek kanamalar görünüyormuş progestan ve 4 günde 1 3 kere iğne verdi. ağır kaldırma iş ypma dedi.
Benimde 3 gündür kahverengi lekenmelerim oluyor yoğun değil çok az ama benide korkuttuğu için dün doktora gittim keseyi fln gördü her şey yolunda dedi. Dinlen dedi sadece. İlaç yazdı ama tedbir amaçlı verdi reçeteyi eğer ilerleyen günlerde kırmızıya dönerse haberleşelim reçete için dedi. Ama şu an herhangi bir problem yok bazı hamilelerde olabiliyormuş sebebi bilinmiyormuş dedi. İlk hamileliğimde yaşamamıştım o yüzden biraz endişelendim.Kızlar merhaba 5.haftanın sonlarındayız sabah kahverengi lekelenmem oldu çok yoğun değildi ama korkuttu yine dedoktoruma henüz ulaşamadım lekelenme yaşayan oldu mu ne gibi tedbir aldınız doktorunuz neler söyledi
Canını sıkma canm. Bana ilk hamileliğimde bebeğin kalp atışlarında düzensizlik var demişti bir doktor. Kendi doktorum değildi annemlere gittiğimde bir kere gittiğim bi doktordu. Beni perinatoloji diye bı bölüme yönlendirmişti. Sana da dedimi perinatolojiye görün diye?Kızlar ultrasonda bebeğimin kalp atışları yavaş görünüyor sekizinci haftanın sonundayiz böyle bi durumla karşılaşan arkadaşlar var mi kayıplarım olduğu için aklım çok karışık inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alırız
Hayır perinatolojiye yönlendirmedi iki hafta sonra gel dedi tekrar.sonrasi ne oldu peki nasıl devam ettiCanını sıkma canm. Bana ilk hamileliğimde bebeğin kalp atışlarında düzensizlik var demişti bir doktor. Kendi doktorum değildi annemlere gittiğimde bir kere gittiğim bi doktordu. Beni perinatoloji diye bı bölüme yönlendirmişti. Sana da dedimi perinatolojiye görün diye?
Peritonolijideki doktor hiçbir şey yok gayet normal dedi. Hatta nerden çıkardınız ritim bozukluğu olduğunu, karnınıza bir cihaz dayayıp bebeklerde sorun aramaktan vazgeçin artık dediHayır perinatolojiye yönlendirmedi iki hafta sonra gel dedi tekrar.sonrasi ne oldu peki nasıl devam etti
Yas eksık canımHali beni de ekler misiniz ? sat 21 Haziran, kese 5+2, kalp atışı 6+4 şu an sekizinci haftanın sonundayiz
Yaş 31Yas eksık canım
İnşallah yoktur ciddi bişey inşPeritonolijideki doktor hiçbir şey yok gayet normal dedi. Hatta nerden çıkardınız ritim bozukluğu olduğunu, karnınıza bir cihaz dayayıp bebeklerde sorun aramaktan vazgeçin artık dediBende dedimki doktor bey buraya gelmek benim fikrim değildi kadın doğum uzmanı yönlendirdiği için geldim. Öyle yani seninde ciddi birşey değildir umarım.
Bence siz mart annesisiniz nisanda dogacagına emin misiniz acabaYaş 31
Dogum nisana mi geliyor marta mı acabaYaş: 26 Sat: 25 haziran kese:4+5 kalp atışı:7+2 (1 hafta geç döllenme)
Mart mı oluyor bilmiyorum kiBence siz mart annesisiniz nisanda dogacagına emin misiniz acaba
Bi hesaplayın bize de donus yapın bence:)Mart mı oluyor bilmiyorum ki
google gebelik hesaplama diye yazınca tonla program çıkıyor. Oradan hesaplayabilrisin.Mart mı oluyor bilmiyorum ki
Ben daha 3 4 gun once yasadim kuzm takip et koyu degil eger acik kan olursa direk doktora git kendi doktorunu bile bekleme ana koyu kan genelde ciddi drgl mis doktorum oyle dediKızlar merhaba 5.haftanın sonlarındayız sabah kahverengi lekelenmem oldu çok yoğun değildi ama korkuttu yine dedoktoruma henüz ulaşamadım lekelenme yaşayan oldu mu ne gibi tedbir aldınız doktorunuz neler söyledi