2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İlk gebe izlem saglik ocaklarında yapılır.insanlar cahil maalesef
canım bence insanlardan öte dr larında işine geliyor hızlı hasta sorunsuz hasta 2 dakika içinde betaya yönlendiriyor hop kendi hasta görmüş oluyor kotasını dolduruyor ama esas hastalar ile ilgilenmiyor drlarında iyi yönlendirmesi lazım ama haklısınız insanımız da çok cahil

Çok teşekkür ederim hepimizinki hayırlı uğurlu olsun inşallah vajinal ultrasonla baktı önce keseyi gösterdi yeri güzel dedi sonra yolk kesesini gösterdi bunu görmemiz bebeğin olduğunu gösterir dedi. Boş gebelik olmadığını anlamamızı sağlarmış. Ama her şey yolunda dediyse görmüştür bence bazı doktorlar çok detay vermiyor.

Insallah canım napalım hayırlısı:)

Kızlar ya 6+6 ıncı haftam mide bulantısı ve aşırı yorgunluk her an uyuma isteği bayıldım bayilacam sanki sizde böyle misiniz ilk gebeliğin böyle değildi gerçekten 2.daha zor geçiyormuş

Kızlar ya 6+6 ıncı haftam mide bulantısı ve aşırı yorgunluk her an uyuma isteği bayıldım bayilacam sanki sizde böyle misiniz ilk gebeliğin böyle değildi gerçekten 2.daha zor geçiyormuş
Benım 5+3 bugun ılk kez boyle oldu bulantı yok ama her an uyuyacak gbı tum enerjım gitmis gibiyim cok kotu

Herkese selam Hepinizi tebrik ederim öncelikle. Umarım hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçiririz ve bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelirler. Artık aranıza katılma vakti gelmişti.

Hali

Sat: 19 Temmuz
Bat: 16 Ağustos
Henüz doktora gitmedim, ilk doktor randevum 4 Eylül tarihinde 6+6 da olacak nasipse.
Tahmini doğum için uygulamalar 24-25 Nisan diyor ancak doktor ne der bilemiyorum.

O yolk kesesıymıs benım doktorum onu gostermedı o zaman da bilgim yoktu soramadım sizce niye gostermedi kese goren herkes gordu mu o yolk kesesini
Canım doktor bir sorun yok demiş brn fazla bilgiçlikten mutsuzum farkındaysan ama insanlar keseyi bile 7. Haftada görebiliyor kese de gelişiyorsa muhtemel. Yolundadır her şey . Seni çok iyi anlıyorum uzun zaman bekledik ondan bu telaşlar ama iyi olacağını düşünüyorum 10-25 mm arasında yolk saç görünürmüş benim 8 mm ondan görünmedi sanırım geç döllenme olabilir . Hatta bana kese boyutuna göre 4+3 gibi dedi ki benim yumurtlama zamanımla denk geriden geliyordur bence ben de iki gündür tedirgindim ama geçti üzülme anneliğin keyfini çıkar

Aynen sabırla bekleyelım canım:)

Hanimlar bebek haberinizin yaninda rahminde miyom.tespit edileniz var mi? 4 cm buyuklugunde miyom tespit edildi rahmimde ve ilk defa duyuyorum bunu cok uzgunun

Yaş: 26 Sat: 25 haziran kese:4+5 kalp atışı:7+2 (1 hafta geç döllenme)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…