Hayır karından bakıldı, yolk demesi ama nokta var bak bol gebelik olmadığını gösterir bu dedi sadeceVajinal ultrasyonda mı gördünuz acaba
Bana demediHayır karından bakıldı, yolk demesi ama nokta var bak bol gebelik olmadığını gösterir bu dedi sadece
Bana da keseyi söyledi her şey yokunda çok güzel dedi sonra konuşurken onu da ekledi ben baya endişeliydim rahatlatmak için ekstra bilgi vermiş olabilirBana demedimoralim bozuldu
Anladım vanım hayırlısı olsun hepımız icinBana da keseyi söyledi her şey yokunda çok güzel dedi sonra konuşurken onu da ekledi ben baya endişeliydim rahatlatmak için ekstra bilgi vermiş olabilir
canım bence insanlardan öte dr larında işine geliyor hızlı hasta sorunsuz hasta 2 dakika içinde betaya yönlendiriyor hop kendi hasta görmüş oluyor kotasını dolduruyor ama esas hastalar ile ilgilenmiyor drlarında iyi yönlendirmesi lazım ama haklısınız insanımız da çok cahilİlk gebe izlem saglik ocaklarında yapılır.insanlar cahil maalesef
Çok teşekkür ederim hepimizinki hayırlı uğurlu olsun inşallahHayırlı ugurlu saglıklı olsun insallah
Vajinal mi bakıldı acaba bana yolk kesesinden doktorum bahsetmedi ben de o zaman bilmiyorudum yeni ogrendım sadece keseyi gosterdi bi sıkıntı oldugunu da soylemedı ama her sey yolunda gbı davrandı
Insallah canım napalım hayırlısı:)Çok teşekkür ederim hepimizinki hayırlı uğurlu olsun inşallahvajinal ultrasonla baktı önce keseyi gösterdi yeri güzel dedi sonra yolk kesesini gösterdi bunu görmemiz bebeğin olduğunu gösterir dedi. Boş gebelik olmadığını anlamamızı sağlarmış. Ama her şey yolunda dediyse görmüştür bence bazı doktorlar çok detay vermiyor.
Moral bozacak bi durum yok canım ben de ilk bebeğimde bilmiyordum sadece kese var demişti doktor yine burdan okumuş senin gibi tedirgin olmuştum ama bi sorun olsa söylerdi zaten bir sonraki gidişinde görürsünBana demedimoralim bozuldu
Tesekkur ederım ben de oyle dusunup rahatladım:)Moral bozacak bi durum yok canım ben de ilk bebeğimde bilmiyordum sadece kese var demişti doktor yine burdan okumuş senin gibi tedirgin olmuştum ama bi sorun olsa söylerdi zaten bir sonraki gidişinde görürsün
Merhabalar güzel Nisan anneleri
Zamanla burayı doldururuz inşallah şimdilik tabloyu biraz dolduralım lütfen beni etiketleyip bilgilerinizi yazınız
Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah
İSİM
Yaş SAT KESE Kalp Atışı
Cinsiyet. Hali 33 15 Temmuz 5+1 ? ? @mmervee_ 28 8Temmuz 4+4 6+1 ? Karusel 29 18 Temmuz ? ? ? @ihlamurunkokusu 25 11 Temmuz 5+2 ? ? strudel 36 19 Temmuz 5+0 ? @difembahyaa 28 3 Temmuz 6+5 6+5 ? @Eksi_Elma 34 6 Temmuz ? ? ? @Ranaz 30 5 Temmuz ? ? @Beetul12 30 28 Haziran 4+5 6+2 @kayaaaaaddd 30 25 Haziran 4+5 @tospalak 28 26 Haziran 5+0 7+3 @Meine Sterne 36 8 Temmuz 6+0 6+0 madamseker 31 8 Temmuz 5+2 @mimoza2015 41 1 Temmuz 5+2 6+5 @muggle1 28 7 Temmuz @mansure97 26 23 Temmuz @2kedianasi 27 23 Temmuz @Merayyy 30 4 Temmuz @Tugcee1524 29 4 Temmuz 5+0 7+0 @greatcook 27 5 Temmuz 5+3 @aslanburcumuhendis 30 12 Temmuz Eternal_8 28 20 Temmuz 4+6 Orkide bitkisi 27 18 Temmuz 5+1 ?
Benım 5+3 bugun ılk kez boyle oldu bulantı yok ama her an uyuyacak gbı tum enerjım gitmis gibiyim cok kotuKızlar ya 6+6 ıncı haftam mide bulantısı ve aşırı yorgunluk her an uyuma isteği bayıldım bayilacam sanki sizde böyle misiniz ilk gebeliğin böyle değildi gerçekten 2.daha zor geçiyormuş
Sormayın 4 yaşında bi kızım var onla ilgilenemez oldumBenım 5+3 bugun ılk kez boyle oldu bulantı yok ama her an uyuyacak gbı tum enerjım gitmis gibiyim cok kotu
Canım doktor bir sorun yok demiş brn fazla bilgiçlikten mutsuzum farkındaysan ama insanlar keseyi bile 7. Haftada görebiliyor kese de gelişiyorsa muhtemel. Yolundadır her şey . Seni çok iyi anlıyorum uzun zaman bekledik ondan bu telaşlar ama iyi olacağını düşünüyorum 10-25 mm arasında yolk saç görünürmüş benim 8 mm ondan görünmedi sanırım geç döllenme olabilir . Hatta bana kese boyutuna göre 4+3 gibi dedi ki benim yumurtlama zamanımla denk geriden geliyordur bence ben de iki gündür tedirgindim ama geçtiO yolk kesesıymıs benım doktorum onu gostermedı o zaman da bilgim yoktu soramadım sizce niye gostermedi kese goren herkes gordu mu o yolk kesesini
Aynen sabırla bekleyelım canım:)Canım doktor bir sorun yok demiş brn fazla bilgiçlikten mutsuzum farkındaysan ama insanlar keseyi bile 7. Haftada görebiliyor kese de gelişiyorsa muhtemel. Yolundadır her şey . Seni çok iyi anlıyorum uzun zaman bekledik ondan bu telaşlar ama iyi olacağını düşünüyorum 10-25 mm arasında yolk saç görünürmüş benim 8 mm ondan görünmedi sanırım geç döllenme olabilir . Hatta bana kese boyutuna göre 4+3 gibi dedi ki benim yumurtlama zamanımla denk geriden geliyordur bence ben de iki gündür tedirgindim ama geçtiüzülme anneliğin keyfini çıkar
Bana da dediler kist var rahimde 3 cm sanırım hiçbir önemi yokmuşHanimlar bebek haberinizin yaninda rahminde miyom.tespit edileniz var mi? 4 cm buyuklugunde miyom tespit edildi rahmimde ve ilk defa duyuyorum bunucok uzgunun
Yaş: 26 Sat: 25 haziran kese:4+5 kalp atışı:7+2 (1 hafta geç döllenme)Merhabalar güzel Nisan anneleri
Zamanla burayı doldururuz inşallah şimdilik tabloyu biraz dolduralım lütfen beni etiketleyip bilgilerinizi yazınız
Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah
İSİM
Yaş SAT KESE Kalp Atışı
Cinsiyet. Hali 33 15 Temmuz 5+1 ? ? @mmervee_ 28 8Temmuz 4+4 6+1 ? Karusel 29 18 Temmuz ? ? ? @ihlamurunkokusu 25 11 Temmuz 5+2 ? ? strudel 36 19 Temmuz 5+0 ? @difembahyaa 28 3 Temmuz 6+5 6+5 ? @Eksi_Elma 34 6 Temmuz ? ? ? @Ranaz 30 5 Temmuz ? ? @Beetul12 30 28 Haziran 4+5 6+2 @kayaaaaaddd 30 25 Haziran 4+5 @tospalak 28 26 Haziran 5+0 7+3 @Meine Sterne 36 8 Temmuz 6+0 6+0 madamseker 31 8 Temmuz 5+2 @mimoza2015 41 1 Temmuz 5+2 6+5 @muggle1 28 7 Temmuz @mansure97 26 23 Temmuz @2kedianasi 27 23 Temmuz @Merayyy 30 4 Temmuz @Tugcee1524 29 4 Temmuz 5+0 7+0 @greatcook 27 5 Temmuz 5+3 @aslanburcumuhendis 30 12 Temmuz Eternal_8 28 20 Temmuz 4+6 A Afratafrac 34 19 Temmuz