2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar bence bizim insanlarımızda ve sistemde bir sıkıntı var hasta olmayan da sürekli gidiyor devlette burda denk geldik 2 güne bir beta takibi yapan dr var labaratuarlar drlar sürekli meşgul oluyor bir kere yapılır özel bir durum yoksa regl geciktten sonra da bir hafta sonra gidilir keseye bakılır beta takibi bir tek bizim ülkemizde var sonra gercekten ihtiyacı olan dr bulamıyor hamile olan ger hafta baska bir drdan randevu alıyor bunun bir standartı var bu her hafta değil sistemde yığılma oluyor özek durumu olanlar tabiki hariç bu onları esas mağdur ediyor diğer bölümlerde de bu böyle sistemde gereksiz bir yığılma var

Kızlaaarrr çok şükür kalp atısını duydum Allahım herkese yasatsın bu duyguyu normalde 7haftalıktım ama Dr beta degeri me gore sat 30 haziran aldı 7+5 çıktı o yuzden erken yumurtlama galıba çok mutluyum ama Nisan annesi olmıcam galıba çunku sezeeyan oldugum ıcın mart sonu olacak galıba

Kızlar ağızdaki tat durumunuz nasil ben çok zorlanıyorum ikizlere hamileyim belim ve kasiklarim sancilaniyor aranızda ikiz hamis varmı

Merhaba bir şey soracağım bu ultrason fotoğrafındaki yuvarlak içine aldığım tarih nedir bilen var mı? Anlamlarını İnternete yazıyorum farklı farklı şeyler çıkıyor,

Eklentiler

• 20230823_163511.jpg
    108 KB · Görüntüleme: 76
İlk gebe izlem saglik ocaklarında yapılır.insanlar cahil maalesef

Merhaba bir şey soracağım bu ultrason fotoğrafındaki yuvarlak içine aldığım tarih nedir bilen var mı? Anlamlarını İnternete yazıyorum farklı farklı şeyler çıkıyor,
Tahmini doğum tarihi olabilir. Sol tarafta 15w1d yazıyor 15 hafta 1 günlük. İşaretlediğin de doğum tarihi olabilir o yüzden

Kızlar ağızdaki tat durumunuz nasil ben çok zorlanıyorum ikizlere hamileyim belim ve kasiklarim sancilaniyor aranızda ikiz hamis varmı
Kusmayayim çok gazim olmasın diye çok az yemek yiyorum aç geziyorum resmen. Onun dışında idare eder

Bak benim mesela 4w6d yazıyor 4 hafta 6 günlük 4 week 6 days kısaltılarak yazılmış. Seninkinde bir hata var sanırım. Ya da benim bilmediğim bir şeydir tecrübeliler yazsın Karusel
Yarın doktora gidip hesabini sormazsam insan değilim. Belki elimdeki başka birinin ultrason kagidi. Yarın ilk işim sabahtan başhekimle görüşmek.

Tahmini doğum tarihi. Üzerinde isminizin de yazması lazım, eğer yazmıyorsa sizden önce girenin ultrason kagididir.

Kızlar doktordan çıktım 4+6 yız kese göründü içinde de nolta gibi bir şey var bak dedi bu boş gebelik olmadığını gösterir dedi çok mutluyum
O yolk kesesıymıs benım doktorum onu gostermedı o zaman da bilgim yoktu soramadım sizce niye gostermedi kese goren herkes gordu mu o yolk kesesini

Hayırlı ugurlu saglıklı olsun insallah
Vajinal mi bakıldı acaba bana yolk kesesinden doktorum bahsetmedi ben de o zaman bilmiyorudum yeni ogrendım sadece keseyi gosterdi bi sıkıntı oldugunu da soylemedı ama her sey yolunda gbı davrandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…