2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bende bugün adet gunum du ama bi tuhaf test yapasim geldi. Nisan ayinda bos gebelik den kürtaj oldum umarım saglikli bi gebelik dir

Tsk ederim burda bekleyen herkes sağlıcakla kavusur. Cok endiseliyim gunler gecmez bakalım

Tsk ederim burda bekleyen herkes sağlıcakla kavusur. Cok endiseliyim gunler gecmez bakalım
Bende aynı durumdayım ayın 4 ünde keseyi göreceğiz dedi bakalım inşallah bir sorun olmadan

Merhabalar arkadaşlar,
Ben 24 haziranda adet oldum, 22 temmuz da adet olmam gerekiyordu. Adet tarihine 2 gün kala dayanamadım test yaptım hemen pozitif çıktı, sonra adet tarihini 2 gün geçti adet olmadım yine test yaptım o da pozitif Dün doktor randevum vardı. Kesesi oluşmuş çok şükür, yine de kan testi de yaptılar, HCG 3700 lerde çıktı. Doktor 4+5 haftalık dedi. 2.kez anne oluyorum bunca yıl sonra, çok heyecanlıyım. Çok mutlu oldum

Ah çok mutlu oldummm hayırlı olsun Rabbim bize de nasip eylesin inşallah keseyi görmeyi

Bende 25 Haziran'da adet oldum 19 Haziran'da kaset testte gördüm. Pazartesi beta 1036 çıkmıştı bende bugün gidicem doktora inşallah benimki de görünür. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…