Evet canımBata mı 3 gün var
Hadi inşallah hep birlikte güzel sağlıklı bi hamilelik geçiririz buradaBenimde 30 temmuz canım.3 gün kaldı adete.Kan vermeden evde koyulaşma takip ediyorumtam koyulaşma olunca kan verecem inşallah
Ahh ne güzelAa benim de sat 26eğer sizde varsa ikimizde aynı gün doğum yapicaz galiba Allah gönlünüze göre versin
Haftaya cuma yaniBen adetime bir gün kala 78 le öğrenmiştim dün kan verdim 163 tü ayın 4 ünde gelmemi istedi ultrason da görmek için
Maşallah Allah sağlıkls kucağınıza nasip etsinMerhaba ben sat 26 Haziran bugün gecikmenin 3. Günüm bu sabah ilk idrarla yaptım 3 dk içinde bu şekilde çıktı galiba 2. Kez anne oluyorum rabbim sağlıkla almayı nasip etsinEki Görüntüle 3278034
İnşallah canım benimHadi inşallah hep birlikte güzel sağlıklı bi hamilelik geçiririz burada
Hayırlı olsunnn
İnşallahHaftaya cuma yanisüper hadi güzel haberlerle inşallah
En doğrusunu yapiyorsunuz beklemekle sonra sürekli kan vermek insanı çok yoruyor hem fiziksel hem ruhsalEvet canım
Aynen canım.bide kimyasal geçmişim olduğu için korkuyorumEn doğrusunu yapiyorsunuz beklemekle sonra sürekli kan vermek insanı çok yoruyor hem fiziksel hem ruhsal
Allah razı olsunMaşallah Allah sağlıkls kucağınıza nasip etsin
Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınızEki Görüntüle 3278394 kizlar bende bugün adet gunum du ama bi tuhaf test yapasim geldi. Nisan ayinda bos gebelik den kürtaj oldum umarım saglikli bi gebelik dir
Bende aynı durumdayım ayın 4 ünde keseyi göreceğiz dedi bakalım inşallah bir sorun olmadanTsk ederim burda bekleyen herkes sağlıcakla kavusur. Cok endiseliyim gunler gecmez bakalım
Ah çok mutlu oldummm hayırlı olsun Rabbim bize de nasip eylesin inşallah keseyi görmeyiMerhabalar arkadaşlar,
Ben 24 haziranda adet oldum, 22 temmuz da adet olmam gerekiyordu. Adet tarihine 2 gün kala dayanamadım test yaptım hemen pozitif çıktı, sonra adet tarihini 2 gün geçti adet olmadım yine test yaptım o da pozitifDün doktor randevum vardı. Kesesi oluşmuş çok şükür, yine de kan testi de yaptılar, HCG 3700 lerde çıktı. Doktor 4+5 haftalık dedi. 2.kez anne oluyorum bunca yıl sonra, çok heyecanlıyım. Çok mutlu oldum
Bende 25 Haziran'da adet oldum 19 Haziran'da kaset testte gördüm. Pazartesi beta 1036 çıkmıştı bende bugün gidicem doktora inşallah benimki de görünür. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallahMerhabalar arkadaşlar,
Ben 24 haziranda adet oldum, 22 temmuz da adet olmam gerekiyordu. Adet tarihine 2 gün kala dayanamadım test yaptım hemen pozitif çıktı, sonra adet tarihini 2 gün geçti adet olmadım yine test yaptım o da pozitifDün doktor randevum vardı. Kesesi oluşmuş çok şükür, yine de kan testi de yaptılar, HCG 3700 lerde çıktı. Doktor 4+5 haftalık dedi. 2.kez anne oluyorum bunca yıl sonra, çok heyecanlıyım. Çok mutlu oldum