Bayadir pek aktif degil herkes diş derdinde sanirim Bizim doktorumuz huysuzluk 3 saatten fazla suruyorsa calpol ver dedi.Herkesler nereye gitti ne güzel okuyordum yazıyordum :) napıyorlar diyordum bakıyordum ?
Mesele şu an çok çok ağlıyor bebiş diş yüzünden sanırım hemen buraya bakasım geldigeldim kimse yok
Biz 4.ayda yaptırdık. Üsküdar'da Ümran tıp merkezinde ümit hanım yaptı. Çok yaşlı bir kadın olduğu için başta biraz tedirgindim fakat hızlıca halletti birkaç güne normale döndük bile. Fiyat olarak da oldukça uygundu. Tavsiye edebilirimhergün giriyorum yeni yazı var mı diye ama yok :)
Ben erkek annelerine sormak istiyorum sünnet yaptırdınız mı ? Yaptıranlar süreç nasıldı ve istanbulda olanlar nerde yaptırdınız?
Merhaba bende bebeğime menenjit aşısı yaptıracağım belirtileri neler oldu acaba, birde bizim 5.5 ayda yaptır dedi doktor ama bebeğim 6 aylık oldu bir sorun olur mu acaba gecikme ile ilgiliAnladım teşekkür ederim bende nasıl yapacağımı bilemedim sonuçta aşılar hafif değil doktor sıkıntı olmaz dedi ama çocuk açısından düşününce ağır olur gibi geldi burayada sor ama istedim
Ben siveno kullanıyorumKızlar çamaşır deterjanı ne kullanıyorsunuz bebişlerinize?
Merhaba. Bizde 3. Ayda yaptırdık sünnetini. Çok kolaydı vs. Diyemicem. İlk gün çok ağladı. İkinci günde bantları çıkarırken çok ağladı. O kadar pişman oldum ki öyle ağlayınca. Bir haftada normale döndük ama. Şu an iyi ki yaptırmışız diyorum. Ankara’da bağlum tıp merkezi Erkan Öztürk’e yaptırdık. Ağustos ayında 7 bin lira verdik.hergün giriyorum yeni yazı var mı diye ama yok :)
Ben erkek annelerine sormak istiyorum sünnet yaptırdınız mı ? Yaptıranlar süreç nasıldı ve istanbulda olanlar nerde yaptırdınız?
OyyyMerhaba. Bizde 3. Ayda yaptırdık sünnetini. Çok kolaydı vs. Diyemicem. İlk gün çok ağladı. İkinci günde bantları çıkarırken çok ağladı. O kadar pişman oldum ki öyle ağlayınca. Bir haftada normale döndük ama. Şu an iyi ki yaptırmışız diyorum. Ankara’da bağlum tıp merkezi Erkan Öztürk’e yaptırdık. Ağustos ayında 7 bin lira verdik.
kuruluk için bioderma Nemlendirici bize çok iyi geliyor tavsiye ederimkızlar selam benim bebeğim bu aralar ne zaman üstünü soyup giydirmeye kalksam göğüs kısmını tırnaklarıyla çok fena kaşıyor bikaç yerinde kuruluk ve kızarıklıkta var doktoralı sordum deterjan olabilir dedi ama en başından beri aynı deterjanı kullanıyorum ve vücudunda başka yerde hiçbir şey yok böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
İştahsızlığı diş ile ilgili olabilir mi acaba terleme konusunu bilemedimkızlar bebeğim tek zıbınla olmasına ragmen kafası su gibi terliyo neden olabilir, diş ten mi kabızlık tanmı bilemedim
birde sürekli kabızlık cekiyor iki güne bir kaka yapıyor koyu sekilde cok zorlanıyor internet te gördüğüm seyleri kısmen denedim işe yaramıyordoğduğun dan beride gazlı bebek ilaç masaj banyo kimyon hicbiri işe yaramadı
birde son olarak biberon sıkıntısı var 6aydır beni emdi o yuzden biberona alışamadı napsam olmadı bissürü biberon mama falan değiştim biberon içemiyor su emiyor kaşıklada içemiyor sadece püre gibi seyleri kasıkla yiyobirde ara ara beni emiyor eskisi gibi iştahlıda değil sanki 7 aylık olmasına 1hafta var