2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben meyvaya yenğ gectım cok meyva yok zaten sabahta kahvaltı verıyorum ona da yenı basladım
Bugun labne yumurta sarısını karıstırdım verdım sevdı baya

Aksamda muz denedım ılk kez

Muz armut elma bitsin yemekli neli menu yapcam ama 2 öğün yapcam zamanla artar ınsallah ben buraz yavas kaldım ama 6. Ayda basladım 1 ay oldu anca

Yulaf pirinc unu tarhana itmik bebe buskıvısı falan aldım organık onlarla menuler bulvam artık hayırlısı

Herkesler nereye gitti ne güzel okuyordum yazıyordum :) napıyorlar diyordum bakıyordum ?

Mesele şu an çok çok ağlıyor bebiş diş yüzünden sanırım hemen buraya bakasım geldi geldim kimse yok

Herkesler nereye gitti ne güzel okuyordum yazıyordum :) napıyorlar diyordum bakıyordum ?

Mesele şu an çok çok ağlıyor bebiş diş yüzünden sanırım hemen buraya bakasım geldi geldim kimse yok
Bayadir pek aktif degil herkes diş derdinde sanirim Bizim doktorumuz huysuzluk 3 saatten fazla suruyorsa calpol ver dedi.

hergün giriyorum yeni yazı var mı diye ama yok :)
Ben erkek annelerine sormak istiyorum sünnet yaptırdınız mı ? Yaptıranlar süreç nasıldı ve istanbulda olanlar nerde yaptırdınız?

Ben erkek annelerine sormak istiyorum sünnet yaptırdınız mı ? Yaptıranlar süreç nasıldı ve istanbulda olanlar nerde yaptırdınız?
Biz 4.ayda yaptırdık. Üsküdar'da Ümran tıp merkezinde ümit hanım yaptı. Çok yaşlı bir kadın olduğu için başta biraz tedirgindim fakat hızlıca halletti birkaç güne normale döndük bile. Fiyat olarak da oldukça uygundu. Tavsiye edebilirim

Merhaba bende bebeğime menenjit aşısı yaptıracağım belirtileri neler oldu acaba, birde bizim 5.5 ayda yaptır dedi doktor ama bebeğim 6 aylık oldu bir sorun olur mu acaba gecikme ile ilgili

kızlar selam benim bebeğim bu aralar ne zaman üstünü soyup giydirmeye kalksam göğüs kısmını tırnaklarıyla çok fena kaşıyor bikaç yerinde kuruluk ve kızarıklıkta var doktoralı sordum deterjan olabilir dedi ama en başından beri aynı deterjanı kullanıyorum ve vücudunda başka yerde hiçbir şey yok böyle bir durum yaşayan var mı aranızda

Merhaba. Bizde 3. Ayda yaptırdık sünnetini. Çok kolaydı vs. Diyemicem. İlk gün çok ağladı. İkinci günde bantları çıkarırken çok ağladı. O kadar pişman oldum ki öyle ağlayınca. Bir haftada normale döndük ama. Şu an iyi ki yaptırmışız diyorum. Ankara’da bağlum tıp merkezi Erkan Öztürk’e yaptırdık. Ağustos ayında 7 bin lira verdik.

Oyyy aslında en iyisi yenidoğan sünneti. Sarılık olunca oğlum doktor 4. Aya kadar yapmayın dedi. Sonrada kaldıkça kaldı maalesef..

kuruluk için bioderma Nemlendirici bize çok iyi geliyor tavsiye ederim

kızlar bebeğim tek zıbınla olmasına ragmen kafası su gibi terliyo neden olabilir, diş ten mi kabızlık tanmı bilemedim

birde sürekli kabızlık cekiyor iki güne bir kaka yapıyor koyu sekilde cok zorlanıyor internet te gördüğüm seyleri kısmen denedim işe yaramıyor doğduğun dan beride gazlı bebek ilaç masaj banyo kimyon hicbiri işe yaramadı

birde son olarak biberon sıkıntısı var 6aydır beni emdi o yuzden biberona alışamadı napsam olmadı bissürü biberon mama falan değiştim biberon içemiyor su emiyor kaşıklada içemiyor sadece püre gibi seyleri kasıkla yiyo birde ara ara beni emiyor eskisi gibi iştahlıda değil sanki 7 aylık olmasına 1hafta var

İştahsızlığı diş ile ilgili olabilir mi acaba terleme konusunu bilemedim

Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
İnşallah herkes iyidir, daha da iyi oluruz Allah'ın izniyle
Benim bebiş 7 ay 16 günlük oldu
Sabahları yumurta sarısı ve lor peyniri veriyorum, öğlen yoğurt akşamları da kuzu kıyma ve bir sebze ile karıştırıp veriyorum ama bir yiyorsa iki yemiyor çok da zorlamıyorum
7 . ay kontrolüne gittiğimizde
8500 gr olmuş boyu 71 cm olmuştu. Benim süt 3. Ayda kesilmişti.
9. Ayda menenjit yaptıracağız.
Bir de 9. Ayda kan tahlili olacakmış sanırım.
Alttan iki tane diş patladı, patlayana kadar çok huzursuzdu ben bu süreçte bittim..
Artık ev işi yemek zar zor yapıyorum resmen yeni doğan günlerine geri dönmüşüz gibi..
Sizler etkinlik vs olarak ne yapıyorsunuz?
Benim kız ekrandan uzak tutuyorum ama telefon bile gördüğünde yapışıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…