Bende 30 haziranda canım düşük yaşadım 2 temmuzda kanamam geldi.Aynıyız senleBende haziran 30 da düşük yaptım bekliyorum şuan canım inşallah kalırız ya
Hayırlısı bakalım gebe kalabilecekmiyizBende 30 haziranda canım düşük yaşadım 2 temmuzda kanamam geldi.Aynıyız senle
Sen ne zaman test yaocan canımHayırlısı bakalım gebe kalabilecekmiyiz
Dün de bugün de yaptım tek çizgi cnm çıkmadı senin var mı bi şeySen ne zaman test yaocan canım
Hayırlısı cnö güzel haberler alırsın inşaallahSlm kızlar bende bugün kan testi verdim bakalım hamilemiyim :) son adet tarihim 23 Haziran , benim 2. Bebişim olucak içimde garip bir kıpırdamalar hissediyorum bakalım tutacak mı ?
Bende şimdi kan verdim bakalımSlm kızlar bende bugün kan testi verdim bakalım hamilemiyim :) son adet tarihim 23 Haziran , benim 2. Bebişim olucak içimde garip bir kıpırdamalar hissediyorum bakalım tutacak mı ?
Aminnnn İnsAllahHayırlı sonuçlar alırız inşallah
Benimde 2. Olacak siizn ilki kaç yaşındaHayırlı sonuçlar alırız inşallah
Adete 6 gün var daha benim canım.eekenDün de bugün de yaptım tek çizgi cnm çıkmadı senin var mı bi şey
Kaç gün adete var canımDün de bugün de yaptım tek çizgi cnm çıkmadı senin var mı bi şey
Aa masAllah benimki 3.5Benim oğlum 6,5 yaşında :)) 1 sınıfa başlayacak bu sene sizinki kaç yaş
Masallah sag Salim kucagina alAynıyız sanırım
4 gün canım benimde olsa bnce çıkardı bu ay yok belli yaniKaç gün adete var canım
Hayırlısı olsun canım benim4 gün canım benimde olsa bnce çıkardı bu ay yok belli yani
Kan verdiniz miMerhaba. Adete 4 gun kala test yaptiniz ve negatif sonuc aldiniz mi. Ümitsizlige kapilmayin. Bende adete 1 gun kala yaptigimda negatifti. 1 gun geciktiginde yaptigimda pozitifi gordum.