Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sizin için yapay zekaya fazla kilo almayacak şekilde menü oluşturttum 😇
Kendim de şu şekil besleniyorum:
Kahvaltı 9 gibi: yarım avokado, biraz peynir, 1 yumurta, 5-6 zeytin, 1 veya 2 dilim ekşi mayalı siyez ekmeği, 2 ceviz
10 gibi türk kahvesi
Öğlene kadar acıkmıyorum. Öğlen de yemekhane de ne yemek varsa onu yiyorum.
3 gibi türk kahvesi. Yarım saat sonra da 2 meyvem var yanında gene kuru yemiş falan yiyorum yanımda ne varsa.
Akşam da artık balık, et, tavuk, sebze ne yaparsam kafama göre takılıyorum. Yanına mutlaka pilav, makarna, bulgur türü bişi yapıyorum. Salata ya da yoğurtlu bi meze falan. Balıksa kesinlikle sadece balık ve salata. Tabii ki aralarda çikolata falan yiyorumm😬😬 ne çok yazasım varmış.🤣🤣🤣
Çok ii canım.yarın demgelı beslenmeye baslıyorum hatta bu saatte yarın ıcın nohut pısırıyorum😅
Yedikleriniz boğazımıza kadar geliyo gibi mi oluyo? Benim de yanıyor ya hem de çok eğer öyleyse ben çok yiyorum diye oluyor sanıyordum
Oluyor tatlım benım ıcımde hep bı yanma bogaza gelme var ıkı gundur,gecer bence zamanla hormonlar yıne atak yaptı sanırım bu aralar,vucut alısınca duzene gırer dıye dusunuyorum🫠

Çok ii canım.yarın demgelı beslenmeye baslıyorum hatta bu saatte yarın ıcın nohut pısırıyorum😅

Oluyor tatlım benım ıcımde hep bı yanma bogaza gelme var ıkı gundur,gecer bence zamanla hormonlar yıne atak yaptı sanırım bu aralar,vucut alısınca duzene gırer dıye dusunuyorum🫠
Yaaa afiyet olsun 🥹 ben de yarın misafirim geldiği için kek yaptım mesela bu saatte ühüğ😭 şaka Maka ne olacak ya gerçekten benim bu halim😅

Sabah 1 yumurta peynir bal ekmek domates
Sonrasinda meyve soleni :KK70:
Oglene acikirsam doner filan yiyorum
Aksam genelde et pilav
Meyve soleni yine :KK70: o kadar cok meyve yiyorum ki bazen asitten disim asiniyor 5 kilo almisim basladigimizdan beri. Bayadir tartilmamistim tartilinca sasirdim biraz
Ahhahaha o kadar meyve zararlı değil mi kız günde 2 öğün ideal diye biliyorum onda da şeker var. O kadar meyve yersem çikolataya yer kalmaz🤪
Cevremdeki insanlar genelde bagirarak konusuyo normalde sıkıntı yoktu ama simdi cocugum duyuyo tum olanları ahshshsj yani kırıcı olmayayım diyorum nasıl kibarca normal konusma sesinin boyle olmadıgını belirtebilirim? kendim de normal sartlarda bagırmayı hic sevmem halkımızda neden yaygın bu kadar :KK43:
Benim de en nefret ettiğim şey yaa. Kulaklarım resmen çın çın ediyor

Günlük vitamin alımını desteklemek için de bir menü oluşturdu 😅😅

Eklentiler

• IMG_2856.jpeg
    IMG_2856.jpeg
    71,7 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_2857.jpeg
    IMG_2857.jpeg
    78,1 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar bende yazayım beslenme rutinimi belki faydası olur

Sabah 07.00 kaşarlı tost veya yumurta haşlaması veya yağda yumurta + Zeytin(canım kaç tane isterse) + 2 ceviz + 1 yada 1.5 dilim ekmek dönüşümlü olarak her ekmeği yiyorum

Ara 10.00 1 meyve + çiğ badem veya fındık

Öğle 12.30 yine kahvaltı yapıyorum sabah yediğim dışında bişey yiyorum

Ara 15.00 kefir +meyve

Akşam 18.00 haftada 1 gün balık ve çorba. Haftada 1 gün tavuk. Haftada 1 gün et. Haftada 2 gün kuru baklagil. Haftada 2 gün sebze

Kızlar ek olarak ben gebe kaldığımdan beri günlük olarak yediğim öğünleri not alıyorum. Kendi takibimi o şekilde yapıyorum. Neyi yemediysem o hafta onu yemeye çalışıyorum. Hemde abartmış mıyım diye kontrol etme şansım oluyor
İnsanların öğünü 18:00 de bitiyor benim iştahım ise o saatlerde açılıyor 🤣

Kızlar içinizde aşeren oldumu ? Acaba aşerme durumu daha ileri haftalarda mi oluyor 😀 sanki ben burda hic kimseden duymadim aşerme olayini 😊

Ben de yazayım yediklerimi.
Sabah: 2 köy yumurtası, bazen omlet bazen rafadan.
2 siyah 2 yeşil zeytin
Biraz peynir.
2 ceviz
Bir dilim tost ekmeği.
Bazen avokado da ekliyorum.

Ara öğün: kahve, ufak bir parça bitter çikolata

Öğlen: yoğurt, kuru kayısı, hurma

Ara öğün: 2 mandalina

Akşam 6,5 gibi: ne yemek yaptıysam yiyorum. bazen tavuk, balık marul salata. bazen de sebze yemeği yanında yoğurt. Maalesef hemen hemen her gün pilav ya da makarna da oluyor. Ekmek yemem akşam yemeğinde. Ve maalesef asla nohut k. fasulye pişmiyor evde çünkü eşim yemiyor, ayrı uğraşmamak için yapmıyorum. Çocuk olunca yapıcam ama kusura bakmasın 😂

Ara öğün: çay ya da ayva, mandalina. bazen dayanamayıp tatlı ya da cips, mısır aldığım oluyor ama nadir bu.

Sonuç: 11 kilo aldım 😂 doğumhaneye yuvarlanarak gitmeyi düşünüyorum.

Dün vurulduysan bugün gir canım 😂ama ilk dozunmu onda baya ağrı oluyor
İlk doz, ayaktayken vs sorun yok üstüne yaslanmazsam. Ama uzandigim an başlıyor mesai 🥲 girmedim valla yarın artık 😆
Geç gördüm ama ben sağlık ocağında hemşireye sormuştum Sıkıntı olmaz demişti Banyo da yaptım hatta o gün bir sıkıntı yaşamadım Hatta 2.dozdu çok rahat geçirmiştim
Melesaf benim duşa girme enerjim geçtiği için yarına erteledim onu jdjxjjdjdjd
İnsanların öğünü 18:00 de bitiyor benim iştahım ise o saatlerde açılıyor 🤣
Bende de şov gece başlıyor 🤣🤣🤣
Benim de tam bu saatlerde jsbxjskdkdk

Ahhahaha o kadar meyve zararlı değil mi kız günde 2 öğün ideal diye biliyorum onda da şeker var. O kadar meyve yersem çikolataya yer kalmaz🤪

Benim de en nefret ettiğim şey yaa. Kulaklarım resmen çın çın ediyor
Ben de cikolata yemiyorum meyve zaten bana seker bombasi oldugu icin ona yer kalmiyo gercekten ama aralarda hurma filan da yiyorum quarka dogruyorum falan acayip bi istah geldi bana hayirlisi :KK70:

Çalıştırdım canım. Sürekli püskürtme var, aralıklı püskürtme var. baya iyi buhar verişi ben beğendim. Gece için beyaz ya da renkli ışık modları da var. Yani fiyat performans bence
İyiymiş canım benimde ihtiyacım var ve uygunmuş fiyatıda görüntüsü de iyi çokta minik değil. Çok sağol valla 🤗🥰🥰

X