Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kasık ağrısı normal ama doktorum devam etmeyen ve tekrar etmeyen ağrılardan korkma dedi. Sürekli bir kasık ağrınız varsa bir doktora danışmanızda fayda var.
Ay içim rahatladı hayır sürekli değil bugün sık oldu biraz dün yoktu hiç
Bi de kaç haftalık hamilesiniz sizinde aynı mı benim karnım genelde sıcak ama alt karnım genelde soğuk 😂😂 bebek mi üşüyo noluyo bunu hiç sormadım doktoruma 😂

Ay içim rahatladı hayır sürekli değil bugün sık oldu biraz dün yoktu hiç
Bi de kaç haftalık hamilesiniz sizinde aynı mı benim karnım genelde sıcak ama alt karnım genelde soğuk 😂😂 bebek mi üşüyo noluyo bunu hiç sormadım doktoruma 😂
Ben bugün 17 haftalık oldum. Benim de bazen kasıklarımda ve karnımda batma oluyor. Bu haftalar bebek yukarı çıkmaya başlıyor ona bağlıyorum. Benim hamile kaldığımdan beri vücut sıcaklığımda artış oldu soğuk sıcak değil de hep sıcağım. Kan hacmi arttığı için muhtemelen🙃

Bende hiç sevmem ama vicdan yapıyorum. Doktorda ısrarla 3 öğün protein al mutlaka diyor her gittiğimizde. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri bir kere kahve içmedim. Dikkat ediyorum biraz
Valla günde 1 hatta bazen 2 fincan kahve içiyorum fincanlar tam dolu değil, 200 mg kafein şeysi var ya, hesaplayıp ona uyuyorum bende. İlk bebeğimde kendimi her türlü kurala uymaya zorladım bunda daha free ve rahatım. Doktorum bile diyo sen ilkinde nasıldin bunda nasılsın 😂 arada uçurum var😂

Ben bugün 17 haftalık oldum. Benim de bazen kasıklarımda ve karnımda batma oluyor. Bu haftalar bebek yukarı çıkmaya başlıyor ona bağlıyorum. Benim hamile kaldığımdan beri vücut sıcaklığımda artış oldu soğuk sıcak değil de hep sıcağım. Kan hacmi arttığı için muhtemelen🙃
Anladıım. Sağlıkla kucağımıza alırız inşş sizin cinsiyet ne

Bugün ne yiyeceksiniz güzel anneler fikir verin😬 yine hiç yemek yapmak istemiyorum dışardands yemek istemiyorum.
Eşim hasta diye havuçlu patatesli filan et haşlama yaptım canım ben defne yaprağı tane karabiber zevkine göre ben çok seviyorum kış ayında yanına da pilav tereyağlı bi fe turşu menümüz buydu 😋

Kızlar selam , iki gündür çok fazla kusma yaşıyorum ve gün boyu bulantım devam ediyor bugün 12+6 olduk . 2 gündür gyno ferro sanol demir ilacı kullanııyorum acaba o mu yapıyor sizde de aynısı var mı ?
Daha önce de demir ilacı kullandım ama hiç böyle bulantı kusma yaptığını hatırlamıyorum
Olabilir canım ishal kabız vs de yapabiliyor demir ilacı doktor mu verdi

Kuzucum lütfen iyi ol bak çok iyi anlıyorum insanın başına böyle bisey gelince hep bi korkuyor ama lütfen sakin olmaya çalış. Tabikide yeniden bebeğin olacak anne olacaksın sen aklından o düşünceleri silmeye çalış bitanem. Daha çok taze acın günden güne toparlayacaksın. Bak benim 10 sene önce ilk hamileliğim de düşükle sonuçlandı. Ah nasıl ağlardım nasıl bu çocuk yapmak ne kadar zor işmiş gibi konuşmalar yapmıslıgımıx var şimdi düşününce bak gülümsüyorum. 3 ay sonrasında yeniden hamile kaldım bebeğim sağlıkla doğdu. Şeninde öyle olacak bu bi kere başına geldi diye hep böyle olmayacak hiç korkma Allahın izniyle biliyorum çok yakın bir zamanda bize müjde vereceksin
Canim benim yazdiklarin kalbime heyecan verdi. Allah razi olsun teşekkür ederim.. insan korkuyor elinde olmuyor malesef. Yeniden olacak bebegimiz inanıyoruz buna kalpten ama iste bebegi tutturmak bile zorken yeniden nasil olacak diye insan herseyi düşünüyor. Senin nasil hemen oldu ozellikle yaptigin birsey olmus muydu kuzum. Rabbim insallah bizede hemen nasip eder. Bizde unutur da guzel seyleri hatirlariz sadece.
Amiiinn insallah size müjde vermeye gelcem, yeni hamile grubuna gitsem de gelip gidip size sorular sorcam bebislerinizi sorcam. Insallah böyle olur en kisa zamanda 🙏🙏🙏

Ne demek rica ederim. Kendine zaman ver hiç acele etme canım, yasını da tut sağlıklı olan bu zaten. Elbette bu zor günler geçecek. Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Bundan sonrası daha güzel olacaktır inşallah. Sana ne iyi geliyorsa onu yap, yalnız kalmak istemiyorsan kalma. Psikolojik destek alma imkanın varsa o da çok iyi gelir. 🩵
Simdilik esimin ailemin destegi ile toparlanma surecindeyim. Insallah psikolojik destek olarak almaya ihtiyacim kalmadan yeniden evlat sahibi olurum. Hamile kalmak kolay birsey degil biraz bu beni korkutuyor ama bir yandan da bir defa oldu yine olur diyorum. Herkesin söylediği de, düşük sonrasi rahim yeni gebelige daha kolay hazir oluyormuş. Insallah oyledir de cok bekletmez bizi evladımız 🙏🙏

Simdilik esimin ailemin destegi ile toparlanma surecindeyim. Insallah psikolojik destek olarak almaya ihtiyacim kalmadan yeniden evlat sahibi olurum. Hamile kalmak kolay birsey degil biraz bu beni korkutuyor ama bir yandan da bir defa oldu yine olur diyorum. Herkesin söylediği de, düşük sonrasi rahim yeni gebelige daha kolay hazir oluyormuş. Insallah oyledir de cok bekletmez bizi evladımız 🙏🙏
Canım özelden de yazdım bu sürecte kendine çok dikkat et enfeksiyon falan bn de daha önce iki düşük yaşadım 5 yıldir uğraşıyoruz çok şükür rabbime nasip etti inşallah kucağıma da almak nasip olur kendine dikkat ettigin sürece emin ol daha çabuk kalirsin naçizane tavsiyem düşüğün sebebini mutlaka öğrenin tekrar aynı acıyı yaşama rabbim en kısa zamanda seninde kalbinin acısını dindirecek stres yapma ♥️

Canım özelden de yazdım bu sürecte kendine çok dikkat et enfeksiyon falan bn de daha önce iki düşük yaşadım 5 yıldir uğraşıyoruz çok şükür rabbime nasip etti inşallah kucağıma da almak nasip olur kendine dikkat ettigin sürece emin ol daha çabuk kalirsin naçizane tavsiyem düşüğün sebebini mutlaka öğrenin tekrar aynı acıyı yaşama rabbim en kısa zamanda seninde kalbinin acısını dindirecek stres yapma ♥️
Sagol canim benim Allah razı olsun. Destekleriniz bana cok iyi geliyor. Ilk kontrole 20 gun sonra cagirdi dr o zamn gittigimizde genetik bölümüne basvurcaz. Ilk düşük normal deyip yapmiyorlarmis duydugumuz bu yönde ama yapilmasa da biz özel firmalar veya hastanelerle yaptirmaya caliscaz bir sekilde. Sebebini bulmak icin ugrascaz. Insallah Allahim cok bekletmeden nasip eder. Insallah kalbimizin acısı diner de bir an önce yavrumuz saglikla olur 🙏🙏

Evet kasık ağrısı gibi vurup geçiyo sol kasığım
Şiddetli değil ama yine de bi telaşlanıyorum bazıları normal diyo bebek büyüdükçe olurmuş bilmiyorum artık
aynı şeyi 1 hafta yaşayıp 2 gün önce doktora gittim acile ultrasonla baktı muayene etti idrar yolu enfeksiyonu belirtileri var mı dedi o da ağrı yaparmış eğer yoksa da normal olduğunu söyledi bebek büyüyor ve artık hareketlendiler içeride durmuyorlar bunlar da ağrı yaparmış

Canim benim yazdiklarin kalbime heyecan verdi. Allah razi olsun teşekkür ederim.. insan korkuyor elinde olmuyor malesef. Yeniden olacak bebegimiz inanıyoruz buna kalpten ama iste bebegi tutturmak bile zorken yeniden nasil olacak diye insan herseyi düşünüyor. Senin nasil hemen oldu ozellikle yaptigin birsey olmus muydu kuzum. Rabbim insallah bizede hemen nasip eder. Bizde unutur da guzel seyleri hatirlariz sadece.
Amiiinn insallah size müjde vermeye gelcem, yeni hamile grubuna gitsem de gelip gidip size sorular sorcam bebislerinizi sorcam. Insallah böyle olur en kisa zamanda 🙏🙏🙏
Buna yürekten inanıyorum kuzucum en yakın zamanda geleceksin.
Özel bisey yapmadım kuzum bana doktor 2 adet tarihi bekle rahmin temizlensin demişti. 3. Ayda nasip oldu ama hep yüreğim ağzımda oldu her gittiğimde doktorun yüzüne bakardım kötü bisey dicek mi diye tahmin etmeye çalışırdım. Korkudan zehir etmişim kendime en güzel zamanları. Sen bunu yapma her hamilelik farklı bir hikaye farklı bir yolculuk tadını çıkara çıkara yaşayacaksın bebeğinin heyecanını Allahın izniyle

Buna yürekten inanıyorum kuzucum en yakın zamanda geleceksin.
Özel bisey yapmadım kuzum bana doktor 2 adet tarihi bekle rahmin temizlensin demişti. 3. Ayda nasip oldu ama hep yüreğim ağzımda oldu her gittiğimde doktorun yüzüne bakardım kötü bisey dicek mi diye tahmin etmeye çalışırdım. Korkudan zehir etmişim kendime en güzel zamanları. Sen bunu yapma her hamilelik farklı bir hikaye farklı bir yolculuk tadını çıkara çıkara yaşayacaksın bebeğinin heyecanını Allahın izniyle
İnsallah bizimde öyle olur. Doktorun tamam deneyin dedigi zaman inşallah bizimde bebegimiz hemen olur. Kalbimizin sancısı dinip güzel haberlerle bahari görmeyi nasip etsin Allahım sağlıklı evlatla müjdelendirsin bizi🙏 inşallah kolayca nasip olur. Rahim daha hazir olurmus 2.gebelige düşükten sonra, dilegim hep bu yönde bakalim inşallah 🙏

Tecrübeli annelere ve hanımlara soruyorum ikili tarama testi yaptırdım kan tahlilimde serbest beta hCG:11.3 çıktı PAApA 3.53 çıktı sonucu pazartesi göstercem ama hiçbir şey bulamadım nette ve merak ettim bu kan değerleri normal mi

Tecrübeli annelere ve hanımlara soruyorum ikili tarama testi yaptırdım kan tahlilimde serbest beta hCG:11.3 çıktı PAApA 3.53 çıktı sonucu pazartesi göstercem ama hiçbir şey bulamadım nette ve merak ettim bu kan değerleri normal mi
Benim serbest beta 10.2 paapa 1.22 çıkmıştı, doktor arayıp herşey yolunda hiç bir sorun yok demişti. Ama sınır değerleri Bilmiyorum hic

X