Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar herkese iyi günler :) Az önce doktordan çıktım ikili test için gelmiştim cinsiyette sordum ama daha oluşmamıştır dedi bakmadı :) ensede 1.1 dedi bebekte iki büklüm duruyor en iyi açı bu dedi fotosunu verdi bu arada ayakları kıpır kıpırdı. Cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum
Fotoyu unutmuşum

Eklentiler

• IMG_0885.jpeg
    IMG_0885.jpeg
    81,3 KB · Görüntüleme: 14
Ben bugün gittim 15+2 deyim.Bebek kendini 2 ye katlamisti hiçbir şekilde görünmedi cinsiyeti.bide bebegin yeri dar suyu az dedi doktorum.Bol bol.havuc yememi onerdi.aranizda suyu az olan var mı sizin doktorlarıniz ne onerdi
Ayy bende çıktım şimdi 13üm bana daha belli olmaz dedi ama bebeğim benimde iki büklümdü

Ben bugün gittim 15+2 deyim.Bebek kendini 2 ye katlamisti hiçbir şekilde görünmedi cinsiyeti.bide bebegin yeri dar suyu az dedi doktorum.Bol bol.havuc yememi onerdi.aranizda suyu az olan var mı sizin doktorlarıniz ne onerdi
Canım havuç suyu ve deveci armutunun faydalı olduğunu okumuştum. Geçmiş olsun bol su içmeyi ihmal etme.

Nasıl oldun canım? Seninki ile kıyaslanamaz tabi ama ben de oğlumdan önce bir kimyasal gebelik geçirmiştim. Dünya başıma yıkıldı sanmıştım. O an annelik hormonları yüksek olduğundan insan o acıyı aşırı uçlarda hissediyor. Ama hormonlar eski haline döndükçe günden güne o acı hafifliyor ve daha mantıklı düşünmeye başlayabiliyoruz. Olur da umutsuzluğa kapılırsan yaşadıklarının geçici olduğunu, olumsuz gibi görünen şeylerin de bizlere birşeyler öğrettiğini, olgunlaştırdığını düşün. Ne zaman dertleşmek istersen de bizler burdayız 🙏🏻🌸
Her türlüsü zor canim malesef.. nasıl olayım toparlanmak icin uğraşıyorum ama olmuyor. Bir gün iyi gibi oluyorum aksama yeniden zorlasiyor hersey.. hala ağlama istegim icimin yangını gecmiyor. Yaşadıklarımı unutamıyorum. Vücudum da toparlanmak icin zaman istiyor. Yeniden hamile kalırım yeniden bebegimiz olur degil mi diye soruyorum hep eşime.. hic yalniz kalamiyorum,normalde zifiri karanlikta uyurdum simdi ışıksız uyuyamıyorum. Ben bilmiyorum bunlar gececek mi hersey duzelecek yeniden bebek sahibi olabilecek miyim 😔 dualariniza ihtiyacim var. Sordugun icin teşekkür ederim kuzum 🙏

Her türlüsü zor canim malesef.. nasıl olayım toparlanmak icin uğraşıyorum ama olmuyor. Bir gün iyi gibi oluyorum aksama yeniden zorlasiyor hersey.. hala ağlama istegim icimin yangını gecmiyor. Yaşadıklarımı unutamıyorum. Vücudum da toparlanmak icin zaman istiyor. Yeniden hamile kalırım yeniden bebegimiz olur degil mi diye soruyorum hep eşime.. hic yalniz kalamiyorum,normalde zifiri karanlikta uyurdum simdi ışıksız uyuyamıyorum. Ben bilmiyorum bunlar gececek mi hersey duzelecek yeniden bebek sahibi olabilecek miyim 😔 dualariniza ihtiyacim var. Sordugun icin teşekkür ederim kuzum 🙏
Kuzucum lütfen iyi ol bak çok iyi anlıyorum insanın başına böyle bisey gelince hep bi korkuyor ama lütfen sakin olmaya çalış. Tabikide yeniden bebeğin olacak anne olacaksın sen aklından o düşünceleri silmeye çalış bitanem. Daha çok taze acın günden güne toparlayacaksın. Bak benim 10 sene önce ilk hamileliğim de düşükle sonuçlandı. Ah nasıl ağlardım nasıl bu çocuk yapmak ne kadar zor işmiş gibi konuşmalar yapmıslıgımıx var şimdi düşününce bak gülümsüyorum. 3 ay sonrasında yeniden hamile kaldım bebeğim sağlıkla doğdu. Şeninde öyle olacak bu bi kere başına geldi diye hep böyle olmayacak hiç korkma Allahın izniyle biliyorum çok yakın bir zamanda bize müjde vereceksin

182 yi aradım şimdi. Onlarla görüşünce açıldı ama detaylı usg yapılmıyor diyor :KK70: ay çıldırmalık nasıl alcaz bu randevuyu anlamadım
Detaylıyı her hastane yapmıyor farklı cihazlarda bakıldığı için zeynep kamile bakın orası yapıyor

Detaylıyı her hastane yapmıyor farklı cihazlarda bakıldığı için zeynep kamile bakın orası yapıyor
Gittiğim hastanede yapılıyormuş. Zeynep Kamile de baktım orada da randevu yok şuan maalesef. Daha vakit var takip edicem olmazsa özel de yaptırırım artık

KIZLAR SIFIRDAN EKLENMEK İSTEYENLER VAR ONLARI BIGĞN EKLEYEMEYECEĞİM ÜZGÜNÜM BİR KAÇ GÜNE EKŞERİM 💕

• Beğen
Reactions: sdg
Ne demek rica ederim. Kendine zaman ver hiç acele etme canım, yasını da tut sağlıklı olan bu zaten. Elbette bu zor günler geçecek. Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Bundan sonrası daha güzel olacaktır inşallah. Sana ne iyi geliyorsa onu yap, yalnız kalmak istemiyorsan kalma. Psikolojik destek alma imkanın varsa o da çok iyi gelir. 🩵

X