- 2 Ağustos 2024
- 597
- 837
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.121
Mervenur277 benim minnoş kız canım sizin cinsiyet belli oldu mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoyu unutmuşumKızlar herkese iyi günler :) Az önce doktordan çıktım ikili test için gelmiştim cinsiyette sordum ama daha oluşmamıştır dedi bakmadı :) ensede 1.1 dedi bebekte iki büklüm duruyor en iyi açı bu dedi fotosunu verdi bu arada ayakları kıpır kıpırdı. Cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum
Ayy bende çıktım şimdi 13üm bana daha belli olmaz dedi ama bebeğim benimde iki büklümdüBen bugün gittim 15+2 deyim.Bebek kendini 2 ye katlamisti hiçbir şekilde görünmedi cinsiyeti.bide bebegin yeri dar suyu az dedi doktorum.Bol bol.havuc yememi onerdi.aranizda suyu az olan var mı sizin doktorlarıniz ne onerdi
Canım havuç suyu ve deveci armutunun faydalı olduğunu okumuştum. Geçmiş olsun bol su içmeyi ihmal etme.Ben bugün gittim 15+2 deyim.Bebek kendini 2 ye katlamisti hiçbir şekilde görünmedi cinsiyeti.bide bebegin yeri dar suyu az dedi doktorum.Bol bol.havuc yememi onerdi.aranizda suyu az olan var mı sizin doktorlarıniz ne onerdi
Çok teşekkür ederim rahatladım biraz olsunHiç endişelenme canım gebelikte şeker hastalığı gibi tiroid sorunu da çok görülüyor, çok geçmiş olsun tekrar
Benim kız canımBir kaç gündür giremiyorum canım beni etiketleyerek yazanları birazdan güncelleyeceğim başka öğrenen varsa konuşma çok fazla birikmiş tek tek okuyamayacağım sürekli söylüyorum beni etiketleyerek yazın diye :)
Her türlüsü zor canim malesef.. nasıl olayım toparlanmak icin uğraşıyorum ama olmuyor. Bir gün iyi gibi oluyorum aksama yeniden zorlasiyor hersey.. hala ağlama istegim icimin yangını gecmiyor. Yaşadıklarımı unutamıyorum. Vücudum da toparlanmak icin zaman istiyor. Yeniden hamile kalırım yeniden bebegimiz olur degil mi diye soruyorum hep eşime.. hic yalniz kalamiyorum,normalde zifiri karanlikta uyurdum simdi ışıksız uyuyamıyorum. Ben bilmiyorum bunlar gececek mi hersey duzelecek yeniden bebek sahibi olabilecek miyim dualariniza ihtiyacim var. Sordugun icin teşekkür ederim kuzumNasıl oldun canım? Seninki ile kıyaslanamaz tabi ama ben de oğlumdan önce bir kimyasal gebelik geçirmiştim. Dünya başıma yıkıldı sanmıştım. O an annelik hormonları yüksek olduğundan insan o acıyı aşırı uçlarda hissediyor. Ama hormonlar eski haline döndükçe günden güne o acı hafifliyor ve daha mantıklı düşünmeye başlayabiliyoruz. Olur da umutsuzluğa kapılırsan yaşadıklarının geçici olduğunu, olumsuz gibi görünen şeylerin de bizlere birşeyler öğrettiğini, olgunlaştırdığını düşün. Ne zaman dertleşmek istersen de bizler burdayız
Chatgpt ye sordum canım ama pozisyon uygun değil dedi yorumlamadı. Tam çıkıntının olduğu kısmı net görmek istiyor :) Sağlıkla gelsin minnoşFotoyu unutmuşum
Teşekkür ederim iki büklüm durduğu için en iyi açı bu dedi doktor ayakları kıpır kıpırdı zaten hayırlı artık :)Chatgpt ye sordum canım ama pozisyon uygun değil dedi yorumlamadı. Tam çıkıntının olduğu kısmı net görmek istiyor :) Sağlıkla gelsin minnoş
Kuzucum lütfen iyi ol bak çok iyi anlıyorum insanın başına böyle bisey gelince hep bi korkuyor ama lütfen sakin olmaya çalış. Tabikide yeniden bebeğin olacak anne olacaksın sen aklından o düşünceleri silmeye çalış bitanem. Daha çok taze acın günden güne toparlayacaksın. Bak benim 10 sene önce ilk hamileliğim de düşükle sonuçlandı. Ah nasıl ağlardım nasıl bu çocuk yapmak ne kadar zor işmiş gibi konuşmalar yapmıslıgımıx var şimdi düşününce bak gülümsüyorum. 3 ay sonrasında yeniden hamile kaldım bebeğim sağlıkla doğdu. Şeninde öyle olacak bu bi kere başına geldi diye hep böyle olmayacak hiç korkma Allahın izniyle biliyorum çok yakın bir zamanda bize müjde vereceksinHer türlüsü zor canim malesef.. nasıl olayım toparlanmak icin uğraşıyorum ama olmuyor. Bir gün iyi gibi oluyorum aksama yeniden zorlasiyor hersey.. hala ağlama istegim icimin yangını gecmiyor. Yaşadıklarımı unutamıyorum. Vücudum da toparlanmak icin zaman istiyor. Yeniden hamile kalırım yeniden bebegimiz olur degil mi diye soruyorum hep eşime.. hic yalniz kalamiyorum,normalde zifiri karanlikta uyurdum simdi ışıksız uyuyamıyorum. Ben bilmiyorum bunlar gececek mi hersey duzelecek yeniden bebek sahibi olabilecek miyim dualariniza ihtiyacim var. Sordugun icin teşekkür ederim kuzum
Çok teşekkür ederim buldum randevu yarın hayırlısıyla gideceğimCanım aynı hastaneden kontrol randevusu al farklı bir doktor da verir sonucu benim de öyle oldu. Devlet hastanesi ise 10 gün içeriisnde gidip kontrol randevusu alıyorsun diğer doktorlar da sonucu veriyorlar
Detaylıyı her hastane yapmıyor farklı cihazlarda bakıldığı için zeynep kamile bakın orası yapıyor182 yi aradım şimdi. Onlarla görüşünce açıldı ama detaylı usg yapılmıyor diyor ay çıldırmalık nasıl alcaz bu randevuyu anlamadım
Seninkini görmüştüm kuzum kaydettim sağlıkla gelsinMervenur277 kız canım benden
Sağlıkla gelsin canımBeni de erkek olarak ekle canım Mervenur277
Hayır kuzum ben gidemedim geri doktorum izşndeymiş 2 si 3 ü gibi gideceğim, sağlıkla gelsin canımmMervenur277 benim minnoş kız canım sizin cinsiyet belli oldu mu ?
Sağlıkla gelsin prensesBenim kız canım
Gittiğim hastanede yapılıyormuş. Zeynep Kamile de baktım orada da randevu yok şuan maalesef. Daha vakit var takip edicem olmazsa özel de yaptırırım artıkDetaylıyı her hastane yapmıyor farklı cihazlarda bakıldığı için zeynep kamile bakın orası yapıyor
Ne demek rica ederim. Kendine zaman ver hiç acele etme canım, yasını da tut sağlıklı olan bu zaten. Elbette bu zor günler geçecek. Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Bundan sonrası daha güzel olacaktır inşallah. Sana ne iyi geliyorsa onu yap, yalnız kalmak istemiyorsan kalma. Psikolojik destek alma imkanın varsa o da çok iyi gelir.Her türlüsü zor canim malesef.. nasıl olayım toparlanmak icin uğraşıyorum ama olmuyor. Bir gün iyi gibi oluyorum aksama yeniden zorlasiyor hersey.. hala ağlama istegim icimin yangını gecmiyor. Yaşadıklarımı unutamıyorum. Vücudum da toparlanmak icin zaman istiyor. Yeniden hamile kalırım yeniden bebegimiz olur degil mi diye soruyorum hep eşime.. hic yalniz kalamiyorum,normalde zifiri karanlikta uyurdum simdi ışıksız uyuyamıyorum. Ben bilmiyorum bunlar gececek mi hersey duzelecek yeniden bebek sahibi olabilecek miyim dualariniza ihtiyacim var. Sordugun icin teşekkür ederim kuzum