Hayatta hiçbir şey sizden önemli değil canınızı sıkmayınİnşallah iyi devam eder daha önce kimyasal geçirdim korkuyorum bir de haftasına göre az diye telaş yaptım sanırım teşekkür ederim cevabın için
Evde test ile koyulaşma takip edin canım tavsiyem.Ben 1 hafta öyle yaptım sonra kan verdim.Sürekli kan vermek yorucu ve stres yapıyor insandaİnşallah iyi devam eder daha önce kimyasal geçirdim korkuyorum bir de haftasına göre az diye telaş yaptım sanırım teşekkür ederim cevabın için
Testlerde bir tuhaf bir marka aldım baya koyu çıktı bugün başka testle yaptım silik çıkarıyor anlamadım hangisi doğru evet stres yaptığı kesinEvde test ile koyulaşma takip edin canım tavsiyem.Ben 1 hafta öyle yaptım sonra kan verdim.Sürekli kan vermek yorucu ve stres yapıyor insanda
Testlerde bir tuhaf bir marka aldım baya koyu çıktı bugün başka testle yaptım silik çıkarıyor anlamadım hangisi doğru evet stres yaptığı kesinEvde test ile koyulaşma takip edin canım tavsiyem.Ben 1 hafta öyle yaptım sonra kan verdim.Sürekli kan vermek yorucu ve stres yapıyor insanda
ben iki hafta sonra baktırmıştımKızlar bu arada yumurtlamadan 1 hafta sonra progesteron baktordınız mi hiç.
Aynı test olmalı.aynı marka olmalı.her testin ölçümü farklı olurTestlerde bir tuhaf bir marka aldım baya koyu çıktı bugün başka testle yaptım silik çıkarıyor anlamadım hangisi doğru evet stres yaptığı kesin
ben iki hafta sonra baktırmıştım
Sağlıkla kucağına al canım inşallah. Aynı cümleyi kurmak istiyorum ben de burdaKızlar merhaba ben artık bir anneyimm tahmini 1 nisan ama bakalım haftaya inşallah belli olacak Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hepinize bol boll dua edeceğim rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahSağlıkla kucağına al canım inşallah. Aynı cümleyi kurmak istiyorum ben de burda
Canım bat ne zaman senin.Adet gününmerhaba kızlar bende dün betayı 14 ile öğrendim , düzenli takip yapacağız nasipse, Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin , isteyenlere de güzel haberler aldırsın
26 haziran canım , geç döllenme sanırım :)Canım bat ne zaman senin.Adet günün
Yok canım beklenen adet tarihin ne zaman26 haziran canım , geç döllenme sanırım :)
26 temmuzdu dün yaniYok canım beklenen adet tarihin ne zaman
Benimde 30 temmuz canım.3 gün kaldı adete.Kan vermeden evde koyulaşma takip ediyorum26 temmuzdu dün yani
Aa benim de sat 2626 haziran canım , geç döllenme sanırım :)
Ben adetime bir gün kala 78 le öğrenmiştim dün kan verdim 163 tü ayın 4 ünde gelmemi istedi ultrason da görmek içinmerhaba kızlar bende dün betayı 14 ile öğrendim , düzenli takip yapacağız nasipse, Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin , isteyenlere de güzel haberler aldırsın
Bata mı 3 gün varBenimde 30 temmuz canım.3 gün kaldı adete.Kan vermeden evde koyulaşma takip ediyorumtam koyulaşma olunca kan verecem inşallah