Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım peki kızınızdan önce düşüğünüz mü vardı ben boş gebelik gecirdim o yüzden kimi kullan diyor kimi gerek yok diyor öyle arada kaldım ama coraspirin aldım ne olur ne olmaz haftada iki defa alayım diyorum sonucta zararı yok faydası olur
Evet canım bir doğal yolla gebeliğim oldu evliliğimin 1. Yılında . 10. Haftada kalbi durdu :KK43: genetik testler herşey yapıldı . O kürtajdan sonra bir daha hamile kalamadım . Ama coraspin genelde tüp bebek de kullanıyorlar

Kızlar dün akşam 8 gibi Beta testi verdim 3151 çıktı şimdi cumartesi öğleden sonra doktora gitsem beta tahmini kaç olur ve kese görünür mü??
Sat:17 Ekim
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun inşallah. Benim de sat 16 ekim bugün gittim doktora ve kese göründü. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Sen de görürsün muhtemelen

33 yaşındasın ve liseli annesisin öyle mi 🥰 sen kendini genç anne olarak gör canım benim biz yaşlı kalmışız 😂 32 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var ve ikinci karnimda. Bu çocuklar nasıl büyüyecek onlar büyüdüğünde tam olarak ben kaç yaşında olurum 😂 sen en azından büyütmüşsün öncekileri maşallah sana 🥰❤️

Çok geçmiş olsun migren tam bir dert gerçekten. Bende de var ve parolun bana mısın dememesi, öylece o ağrıyla hayatı sorgulamak.. ve mide bulantısı yapması çok fena. Allah yardımcımız olsun güzelce en az ağrıyla kucağımıza alalim inşallah minikleri.🤲

Ben şu an 6+2 deyim akıntım var hem de en başından beri yoğun. Göğüslerim de şişkinlik başladı yoktu başlarda. Hafif ağrı da var. Ama bence tedirgin olmayın çünkü herkeste başka başka oluyor belirtiler. İçinizi ferah tutun 🤲
Evet evet kesinlikle öyle düşünüyorum bende de farklı belirtiler oluyor ama başkasında da o olmuyor mesela o yüzden kafamı rahatlattım çok şükür 🤲🏻

Kızlar herkese merhaba. Bugün ben de aranıza katıldım. Sat 16 ekim, bugün keseyi gördüm. Hepinize umut olması için yazıyorum. 14 yıllık evliyim ve daha önce doğal yollardan çocuğumuz olmadı, tüp bebek tedavisi ile biri 11 biri 3 yaşında 2 kızım var. Bugün hamile olduğumu öğrendim, hem de hiç beklemediğim zamanda, hala şoktayım. Umudunuzu sakın kaybetmeyin...

Kızlar selamlar doktordan çıktım şimdi. Kalp atışını dinledik çok şükür .her şey yolunda görünüyor dedi. 1 ay sonra ikili teste çağırdı şuan 8 haftalık oldum. Bulantılarım için ilaç yazdı prilam ve idrar yolu enfeksiyonu için de bol su iç dedi ama içemiyorum ki . Böyle şimdilik 💘
Merhabalar tebrik ederim inşallah güzel bir gebelik geçirirsiniz benimde idrar yolları arıza verip duruyor 2 lt içmeme rağmen ya 🥲

Kızlar selamlar doktordan çıktım şimdi. Kalp atışını dinledik çok şükür .her şey yolunda görünüyor dedi. 1 ay sonra ikili teste çağırdı şuan 8 haftalık oldum. Bulantılarım için ilaç yazdı prilam ve idrar yolu enfeksiyonu için de bol su iç dedi ama içemiyorum ki . Böyle şimdilik 💘
Ah o ilk kalp atışı 🥰 sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın 🥰

Kızlar herkese merhaba. Bugün ben de aranıza katıldım. Sat 16 ekim, bugün keseyi gördüm. Hepinize umut olması için yazıyorum. 14 yıllık evliyim ve daha önce doğal yollardan çocuğumuz olmadı, tüp bebek tedavisi ile biri 11 biri 3 yaşında 2 kızım var. Bugün hamile olduğumu öğrendim, hem de hiç beklemediğim zamanda, hala şoktayım. Umudunuzu sakın kaybetmeyin...
Selamlar ben de hamile olduğumu bugün öğrendim 🥰 sat 23 Ekim ❤️

Plansız ve sürpriz olunca insan nasıl hissedeceğini bilemiyor ❤️ sağlıkla büyüsün, kolaylıkla gelsin kucağınıza 🥰

Bu arada kız bebeği gebelikleri daha bulantılı geçer ve bulantı erken başlar diyolardı, her zaman olmasa da bence doğru ilk gebeliğim kızdı ve bulantıdan mahvolmuştum. Burda bulantısı çok olan arkadaşların kız bebeği olacağını düşünüyorum bakalım çıkacak mı 😊
Kızımda 7 ay yediğimi çıkardım abartısız vücuduma giren yiyecek içeçek max 15 dk kalıyodu zaten hamile olduğumu testten değil bulantılardan anlamıştık😂bu durumu bünyem de kaldıramadı zaten 7 ayda 13 kilo vererek 30+5 de doğurdum kızımı.Oğlum da Elhamdülillah rahattım ama kız çocuğu bulantı yapıyo 🤦‍♀️

Kızlar merhaba ben birşey sormak istiyorum 7+1 haftalık gebeyim dün kalp atışını duyduk
Ve ultrason fotoğrafında birşey dikkatimi çekti sol da küçük bir kese dha mi var
Ya da bana mı öyle geldi rica etsem bakarmisiniz

Eklentiler

• 1000026972.jpg
    1000026972.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 15
Selam kızlar, ikinci testte değerim düşük çıktı. Düşük olacak muhtemelen. Hepinizin sağlıkla bebeklerinizi kucağına almasını diliyorum. Burdan ayrılıyorum. Kendinize çok iyi bakın. <3
Üzgünüm. Neden bilmiyorum ama umudum var.
Rabbim yar ve yardımcın olsun. İns güzel haberlerini duyarız
Ne güzel🥰 hoşgeldin.
Gözün aydın. Çok sevindim. :KK36:

X