Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy kızlar tartılma gafletinde bulundummm,bır haftada ıkı kılo almısım gozlerıme ınanamadım ve cok uzuldum😢😢bel agrısından dolayı evdeyım bılıyosunuz ve hareketsızım meger ıse gıtmek ne guzel bı aktıvıteymıs,böyle giderse şişko patates olucam doktor 10-12 kılo almanı bekkıyorum 9 ayda dedı ben 6 ayda masallah 10 kıloyu aldım😢😢😢diyetısyene gıdıcem yarın yada cumartesı günü,baska yolu yok kendı kendıme beceremıcem ben bu işi belli yani

Canim dik uyuyunca da gecmiyo benim kavruluyo asiri olmaya basladi ne yesem yaniyor diyorum sanirim bogazim delinecek asitten
Çok kötü gerçekten umarım uzun sürmez bu durum 🤦🏻‍♀️ Senin karaciğer değerin düşmeye başladı mı ne yaptın tahlil verdin mi canım

Evet tatlım baya kötü bende hiç uyuyamadım bugün.gavıscon bıle ıse yaramadı,bısey kesfettım sebze yemegı ve salcalı yemekler yapıyor,bugun kuru baharatsız yemekler tercıh edelım bugun olmaz ıns🥰
@maya91 yemekler cok etkılıyor evet mayoş ama fenaa bişeymişş yaa ıcımde sankı alev topu vardı😅
Evet canım kesinlikle o zamanlar daha bir yanıyor 🤦🏻‍♀️

Bende iki defa ayvadan sonra oldu bu mesela ama mide yanması mı bilmiyorum sen reflü diyince dedim oke bendeki buymuş. Midem yanıyor uyumadan ama uyuyunca gece midem ağzıma şekilde uyaniyorum uyanamasam tahtalı köy herhalde 😆😆😆

Günaydın bacikolar ✨✨✨
Evet evet midem ağzıma geliyor asitli ve alev alev yakan bir şekilde 🤦🏻‍♀️

Ayy kızlar tartılma gafletinde bulundummm,bır haftada ıkı kılo almısım gozlerıme ınanamadım ve cok uzuldum😢😢bel agrısından dolayı evdeyım bılıyosunuz ve hareketsızım meger ıse gıtmek ne guzel bı aktıvıteymıs,böyle giderse şişko patates olucam doktor 10-12 kılo almanı bekkıyorum 9 ayda dedı ben 6 ayda masallah 10 kıloyu aldım😢😢😢diyetısyene gıdıcem yarın yada cumartesı günü,baska yolu yok kendı kendıme beceremıcem ben bu işi belli yani
Canım bu kilo işi nasıl olacak ben de aynı senin gibiyim 25 haftada 12 kilo😔

Ayy bılmıyorumkı kuzum yaa hala koltukta oturdum düşünğyorum moralım asırıııı bozulduu,doktorla bır ay gorusmedık bır ayda 4 kılo aldım resmen yuh yanii.dıyetısyene gidince sanada atarım verdıklerını soyledıklerını 😢

Valla ben tartılmayı bıraktım 12ydi en son kesin 15-16 olmuştur.. :KK43: psikolojim kaldırmıyor tartılmayı artık ama kesin cumartesi günü doktorum tartacak :KK43:

Ayy bılmıyorumkı kuzum yaa hala koltukta oturdum düşünğyorum moralım asırıııı bozulduu,doktorla bır ay gorusmedık bır ayda 4 kılo aldım resmen yuh yanii.dıyetısyene gidince sanada atarım verdıklerını soyledıklerını 😢
Canım çok iyi olur ya ben de düşünüyorum gitmeyi aslında 😔
Valla ben tartılmayı bıraktım 12ydi en son kesin 15-16 olmuştur.. :KK43: psikolojim kaldırmıyor tartılmayı artık ama kesin cumartesi günü doktorum tartacak :KK43:
Bilmiyorum ki bu aylarda en hızlı kilo alımı oluyor diyorlar ama üstümde baskı hissediyorum sürekli🥺 dikkat etmeye çalışıyorum artık olduğu kadar diyetisyene de gitmeyi düşünüyorum en azından son üç ayı iyi atlatayım

Ay ne dicek diyetisyen paylaş bizlerle canım pilav makarna tatlı gibi şeyleri kesecek muhtemelen

Canım çok iyi olur ya ben de düşünüyorum gitmeyi aslında 😔

Bilmiyorum ki bu aylarda en hızlı kilo alımı oluyor diyorlar ama üstümde baskı hissediyorum sürekli🥺 dikkat etmeye çalışıyorum artık olduğu kadar diyetisyene de gitmeyi düşünüyorum en azından son üç ayı iyi atlatayım
Gidince yazacagım kızlar.ben tartılamam korkudan dr un orada🥲onun tartısı ıkı kılo daha fazla tartıyor cunku,artıık belımde agrısa hergun yuruyus yapacagım moralım o kdar bozuldu kı corabımı zor giydim bugun,bu bana motıvasyon oldu,düzgün beslenmek için ve yürüyüş yapmak için.istersek herseyı basarırız biz💪💪

Gidince yazacagım kızlar.ben tartılamam korkudan dr un orada🥲onun tartısı ıkı kılo daha fazla tartıyor cunku,artıık belımde agrısa hergun yuruyus yapacagım moralım o kdar bozuldu kı corabımı zor giydim bugun,bu bana motıvasyon oldu,düzgün beslenmek için ve yürüyüş yapmak için.istersek herseyı basarırız biz💪💪
Yaparız tabii ki birşey de kalmadı çoğu gitti. Baktık olmadı doğum sonrası motivasyon yaparız birbirimize. İnsan var içimizde insan kolay mı yahu 😅 yürürsün sen de canım ben zaten yürüyorum ama beslenmeye ekstra dikkat edeceğim. Hallederiz ben bize güveniyorum 🥳

Ay ne dicek diyetisyen paylaş bizlerle canım pilav makarna tatlı gibi şeyleri kesecek muhtemelen
Yazıcam kuzum tek tek,beraber bırbırımızı motıve edersek insallah yavaslatırız bu kılo alımını,yoksa saglık acısından sıkıntı belımın niye bu hale geldıgıne sasırmamak lazım bır ayda 4 kılo bınmıs bele😮‍💨

Bende 10 aldım rahat 😌 çocuk gram kadar biz maşallah 🤣
Acınız acımdır sjxnjdjdkdjdkd

Canım gerçek kilon aç karnına ilk tuvalet ihtiyacını giderdikten sonraki kilondur. O zaman tartılıyor musun? Karnın tokken yemekten sonra falan tartilma bence. Ben 21+5 teyim 66.70 kiloydum sabah. 62.40 la hamile kaldım. Klasik rutin beslenmemi yazıyorum belki fikir olur size de.

Kahvaltı (09.00/10:00 gibi): 2 haşlanmış ya da yağda yumurta,peynir,kaşar peyniri, avakado püresi,bir kaşık tahin pekmez. 1 dilim ya da max. 2 dilim tam buğday ekmeği,1 tane muz

Ara öğün (11.30/12.00) : 1 bardak sade kefir ve ceviz

Öğleden sonra: Ne yemeğim varsa bazen çorba bazen makarna, ya da bir kase salata sadece 1 dilim tam buğday ekmek bazen ekmeksiz.

Akşam : Yine ne yemeğim varsa yiyorum. 6 dan sonra bir şey yemiyorum. Arada bir de tatlı yiyorum. Doktorum geçen aylarda ulturasonda harikasın çok dengeli besleniyorsun bebişten belli demişti.

Belki size de fikir olur. Çalışmadığım için de her gün yürümeye çalışıyorum yarım saat bile olsa.

Ben normalde 72 kiloydum. Hamile kalmadan önce12 kilo verdim bu beslenme rutini ile

Kızlar bende yazayım beslenme rutinimi belki faydası olur

Sabah 07.00 kaşarlı tost veya yumurta haşlaması veya yağda yumurta + Zeytin(canım kaç tane isterse) + 2 ceviz + 1 yada 1.5 dilim ekmek dönüşümlü olarak her ekmeği yiyorum

Ara 10.00 1 meyve + çiğ badem veya fındık

Öğle 12.30 yine kahvaltı yapıyorum sabah yediğim dışında bişey yiyorum

Ara 15.00 kefir +meyve

Akşam 18.00 haftada 1 gün balık ve çorba. Haftada 1 gün tavuk. Haftada 1 gün et. Haftada 2 gün kuru baklagil. Haftada 2 gün sebze

Kızlar ek olarak ben gebe kaldığımdan beri günlük olarak yediğim öğünleri not alıyorum. Kendi takibimi o şekilde yapıyorum. Neyi yemediysem o hafta onu yemeye çalışıyorum. Hemde abartmış mıyım diye kontrol etme şansım oluyor

X