Kızlar selam, cumartesi randevum var 10+3 olacağız. Bir tane oğlum var 3,5 yaşında ve hamile olduğumu söylemedik ama nasıl oluyorsa sezdi mi duydumu bilmiyoruz kardeşim olcak diyip duruyor. Ve son zamanlarda okul öğretmeni sürekli dikkati dağılıyor dikkat eksikliği var böyle değildi diyip duruyor. Bireysel çalışınca sorun yok dinliyor ama toplu aktivitelerde dikkati dağılıyor fln diyor. Hamile halimle kafaya taktım baya her gün internetten araştırma yapıyorum. Dehb şüphesi var öğretmenin ama 3,5 yaşındaki çocuğun çok uzun süre dikkatini vermemesi gayet normal geliyor bana yaşı gereği. Nöroloğa götürdük sorun yok diyor. Sizin daha büyük çocuklarınız var mı ? Hamileliğinizden sonra büyük çocuklarınızda değişiklik oldu mu ? Ayrıyeten çocuğum küçükken ateşli havale geçirdiği için havale önleyici ilaç kullanmaya başladı şubat 2024 ten beri, o ilaçta hiperaktivite yapabilir ilacı bıraktırsanız mı fln diyip duruyor öğretmen. Doktorda evet yapar ama bir yıldır kullanıyor yani o kadar etki etmez diyor. Kızlar çok yoruldum , oğlum yaşıtlarına göre gayet gelişimi yerinde saymayı renkleri biliyor. Güzel konuşuyor. Bezi 2 yaşında gece gündüz bıraktı, evet bazen sınırları zorluyor laf dinlemiyor ama hep öyle değil. 2 saat boyunca legolarla da oynayıp odaklanabiliyor , masa başı aktivite en fazla 20 dk sürüyor yani yazmaya çok bayılmıyor . Tipik erkek çocuk , benmi kendimi kandırıyorum