- 26 Temmuz 2016
- 1.186
- 486
Sizde bos gebelik gecirduniz. Umarım saglikli gebeliedi.Bende aynı durumdayım ayın 4 ünde keseyi göreceğiz dedi bakalım inşallah bir sorun olmadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizde bos gebelik gecirduniz. Umarım saglikli gebeliedi.Bende aynı durumdayım ayın 4 ünde keseyi göreceğiz dedi bakalım inşallah bir sorun olmadan
Hayırlı olsuuun :) sağlıkla kucağınıza nasip olsunEki Görüntüle 3278394 kizlar bende bugün adet gunum du ama bi tuhaf test yapasim geldi. Nisan ayinda bos gebelik den kürtaj oldum umarım saglikli bi gebelik dir
maşallah betanız baya yüksek gününüze göre , ne güzel :) Rabbim sağ salim kucağınıza aldırsınMerhabalar arkadaşlar,
Ben 24 haziranda adet oldum, 22 temmuz da adet olmam gerekiyordu. Adet tarihine 2 gün kala dayanamadım test yaptım hemen pozitif çıktı, sonra adet tarihini 2 gün geçti adet olmadım yine test yaptım o da pozitif Dün doktor randevum vardı. Kesesi oluşmuş çok şükür, yine de kan testi de yaptılar, HCG 3700 lerde çıktı. Doktor 4+5 haftalık dedi. 2.kez anne oluyorum bunca yıl sonra, çok heyecanlıyım. Çok mutlu oldum
Daha çok erken 3+2 şuan bir hafta bekleyinBnmde sat 5 temmuz. Bat 27 temmuzdu. Bİ hafta sonra kan veririm
Sat kaçtı acaba?Kızlar merhaba ben artık bir anneyimm tahmini 1 nisan ama bakalım haftaya inşallah belli olacak Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bekleyecegim cnm. Kan icin cok erken. Bi hafta on gun gecsin kan verip sonrada ultrason u beklerim ins keseyide bebegide görürüm. Daha once kimyasal gebelik de gecirdim 3 kez. Nisan ayindada bos gebelik gecirdim. İns bu sefer sağlıklı gebelik nasip olirDaha çok erken 3+2 şuan bir hafta bekleyin
26 HaziranSat kaçtı acaba?
Olabilir canım devamında düşmediği sürece yükselsin sorun yok , belki ikizdir :)Kızlar benim 2 gün önce betam 163 tü bugün 504 çıktı normal mi bu kadar yükselmesi
İkizde çok ailelerde ama bakalım hayırlısı bugün adetimin 4. Günü ben 5 gün olurum genelde ay bi tane olsun sağlıklı olsun başka bişey istememOlabilir canım devamında düşmediği sürece yükselsin sorun yok , belki ikizdir :)
Ya benimde sizin gibi aynı zamandayız ne güzel doktora ne zaman gideceksiniz?26 Haziran
Pazar günü kan vereceğim haftaya cuma da kese inşallahYa benimde sizin gibi aynı zamandayız ne güzel doktora ne zaman gideceksiniz?
İkizde çok ailelerde ama bakalım hayırlısı bugün adetimin 4. Günü ben 5 gün olurum genelde ay bi tane olsun sağlıklı olsun başka bişey istemem ustu artmis bence normal seyrediyo. Sağlıklı gebelik gecirirsin umarım
Sağlıklı olsun da bakalımİkiz gibi durmuyor sanki