2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah iyi devam eder daha önce kimyasal geçirdim korkuyorum bir de haftasına göre az diye telaş yaptım sanırım teşekkür ederim cevabın için 🌸
Hayatta hiçbir şey sizden önemli değil canınızı sıkmayın 😊 herşey dilediğinizce hayırlı bi şekilde olsun

İnşallah iyi devam eder daha önce kimyasal geçirdim korkuyorum bir de haftasına göre az diye telaş yaptım sanırım teşekkür ederim cevabın için 🌸
Evde test ile koyulaşma takip edin canım tavsiyem.Ben 1 hafta öyle yaptım sonra kan verdim.Sürekli kan vermek yorucu ve stres yapıyor insanda 🙏

Kızlar bu arada yumurtlamadan 1 hafta sonra progesteron baktordınız mi hiç.

Evde test ile koyulaşma takip edin canım tavsiyem.Ben 1 hafta öyle yaptım sonra kan verdim.Sürekli kan vermek yorucu ve stres yapıyor insanda 🙏
Testlerde bir tuhaf bir marka aldım baya koyu çıktı bugün başka testle yaptım silik çıkarıyor anlamadım hangisi doğru evet stres yaptığı kesin 🙈

Testlerde bir tuhaf bir marka aldım baya koyu çıktı bugün başka testle yaptım silik çıkarıyor anlamadım hangisi doğru evet stres yaptığı kesin
Kızlar bu arada yumurtlamadan 1 hafta sonra progesteron baktordınız mi hiç.
ben iki hafta sonra baktırmıştım

Testlerde bir tuhaf bir marka aldım baya koyu çıktı bugün başka testle yaptım silik çıkarıyor anlamadım hangisi doğru evet stres yaptığı kesin

ben iki hafta sonra baktırmıştım
Aynı test olmalı.aynı marka olmalı.her testin ölçümü farklı olur

Kızlar merhaba bugün testim böyle çıktı daha adetime bir hafta var çok erken inşallah buraya gelirim sağlıkla 🤲

Eklentiler

• IMG20230726114751.jpg
    IMG20230726114751.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 118
Kızlar merhaba ben artık bir anneyimm tahmini 1 nisan ama bakalım haftaya inşallah belli olacak Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙃🙃🙏😘😊
Sağlıkla kucağına al canım inşallah. Aynı cümleyi kurmak istiyorum ben de burda 🤲🥰

merhaba kızlar bende dün betayı 14 ile öğrendim , düzenli takip yapacağız nasipse, Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin , isteyenlere de güzel haberler aldırsın :KK200:

Kızlar özel sağlık sigortası yapan varmı doğumdan önce.Doğumu karşılası diye

merhaba kızlar bende dün betayı 14 ile öğrendim , düzenli takip yapacağız nasipse, Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin , isteyenlere de güzel haberler aldırsın :KK200:
Canım bat ne zaman senin.Adet günün

Ben adetime bir gün kala 78 le öğrenmiştim dün kan verdim 163 tü ayın 4 ünde gelmemi istedi ultrason da görmek için 🥰

X