Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• IMG_9338.jpeg
    IMG_9338.jpeg
    90,9 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_9339.jpeg
    IMG_9339.jpeg
    55,8 KB · Görüntüleme: 18
Bence biraz araştırdıktan sonra uygulamaya geçelim. Üstelik yediğimiz her şeyden şüphe duyduğumuz bu zamanlarda
Ben tup mideliyim yeteri kadar besin alamiyorum zaten
En ufak seyi yerken yiyebilir miyim diye arastiriyorum
Az once taze nane canim cekti 2-3 yaprak yedim fazlasi rahimde kasilma yapıyormuş mesela
Herkes yeterince arastiriyordur
Ornek vereyim sizler oturup guzel guzel kahvalti yaparken ben 1 saat o kahvalti bitsin diye kendimi zorluyorum midemin hala kucuk olmasi beni etkiliyor uzun yillar oldu ameliyat olali ama midemde büyüme yasamadim

Kızlar selam, cumartesi randevum var 10+3 olacağız. Bir tane oğlum var 3,5 yaşında ve hamile olduğumu söylemedik ama nasıl oluyorsa sezdi mi duydumu bilmiyoruz kardeşim olcak diyip duruyor. Ve son zamanlarda okul öğretmeni sürekli dikkati dağılıyor dikkat eksikliği var böyle değildi diyip duruyor. Bireysel çalışınca sorun yok dinliyor ama toplu aktivitelerde dikkati dağılıyor fln diyor. Hamile halimle kafaya taktım baya her gün internetten araştırma yapıyorum. Dehb şüphesi var öğretmenin ama 3,5 yaşındaki çocuğun çok uzun süre dikkatini vermemesi gayet normal geliyor bana yaşı gereği. Nöroloğa götürdük sorun yok diyor. Sizin daha büyük çocuklarınız var mı ? Hamileliğinizden sonra büyük çocuklarınızda değişiklik oldu mu ? Ayrıyeten çocuğum küçükken ateşli havale geçirdiği için havale önleyici ilaç kullanmaya başladı şubat 2024 ten beri, o ilaçta hiperaktivite yapabilir ilacı bıraktırsanız mı fln diyip duruyor öğretmen. Doktorda evet yapar ama bir yıldır kullanıyor yani o kadar etki etmez diyor. Kızlar çok yoruldum , oğlum yaşıtlarına göre gayet gelişimi yerinde saymayı renkleri biliyor. Güzel konuşuyor. Bezi 2 yaşında gece gündüz bıraktı, evet bazen sınırları zorluyor laf dinlemiyor ama hep öyle değil. 2 saat boyunca legolarla da oynayıp odaklanabiliyor , masa başı aktivite en fazla 20 dk sürüyor yani yazmaya çok bayılmıyor . Tipik erkek çocuk , benmi kendimi kandırıyorum :KK43:

Merhaba evde erken gebelik testi yaptım hemen çift çizgi çıktı bugün kan testi verdim beta hcg 26154 çıktı değerim çok yüksek geldi sizin değerleriniz nasil.
Merhabalar. Benim de 36 bin çıkmıştı. İlerlemiş gebelikte belirtisi oluyor. Ya da ikiz cocuk demek oluyor.

Merhaba arkadaşlar. Ben de geçen ay 2 aylık hamile olduğumu öğrendim. İkinci çocuğum olacak kısmet olur ise. 10 yaş var aralarında. Benim ki plansız gebelikte olduğu için de gec farkettik. Sürpriz oldu yani. Progestan kullaniyorum şuan. 10+4 teyim bende. Hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah.
Evet ya o ilk şoku hepimiz yaşamışızdır 😄 Sonra alışıyor insan ağlamasına, kusmasına, uyumamasına, kakasına, osuna busuna, en çok ta uykusuzluğa. Şimdi fırsatınız varken bol bol uyuyun kızlar (tabi çocuğu olanlar biraz zor) çünkü 7 ay sonra zombi moduna geçeceğiz hep beraber 😅
Çocuğu okula gönderip yatıyorum. Uykusuz geceler evet. 😀

X