Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu konularda çok bilgili değilim.
Ama ultrason kağıdına bakınca o soldaki yuvarlağın kese gibi, muntazam bi şekli var. Ebat olarak keseden küçük. Ya gelişememiş bi kese daha var. Yada geçen @ogretmennnhaniiimm1 benzer bi şey yaşamıştı, o da baksın, daha iyi yorumlar. Dr ona iki kese görüyorum ikiz olabilir demisti ilk haftalarda. Sonraki muayenede 2. Kese gibi görünen yapının kist old anlaşılmış.
Bu mesajımı görürse cvb verirse memnun olurum 🙏

Kızlar aramızda Maraş’tan (yanlış hatırlamıyorsam) bi arkadaş vardı kanaması olmuştu doktora pek erişimim yok demişti yanlış hatırlamıyorsam mesajını aradım ama bulamadım.

Ben youtube da Dr. Kağan Kocatepe’yi takip ediyorum. bu videosunda 7+0 haftasında kanamaların normal olabileceğini söylüyor. Arkadaşın haftasını hatırlayamadım ama belki doktora ulaşana kadar içi rahat eder.

Bu arada geçti mi kanamaların ne durumdasın?

Kızlar aramızda Maraş’tan (yanlış hatırlamıyorsam) bi arkadaş vardı kanaması olmuştu doktora pek erişimim yok demişti yanlış hatırlamıyorsam mesajını aradım ama bulamadım.

Ben youtube da Dr. Kağan Kocatepe’yi takip ediyorum. bu videosunda 7+0 haftasında kanamaların normal olabileceğini söylüyor. Arkadaşın haftasını hatırlayamadım ama belki doktora ulaşana kadar içi rahat eder.

Bu arada geçti mi kanamaların ne durumdasın?

ayesisa ayesisa

Bebeği kalp atışını görmüş çok şükür 😌. Progestan vermiş Dr, kesenin etrafında kanama varmış.

Son düzenleme:
Merhabalar guzel anne adaylari 🌸 aranizda tansiyon problemi olan varmi bikac gundur tansiyonum cok yuksek cikiyor kalp doktoruna gittim hamilelere ozel bir tansiyon ilaci verdiler kullaniyorum suan ama hem halsizligin cok var hem biraz kasik agrim

Merhaba, sat 12 Ekim. Dün doktora gittim takip ettiğim programa göre 5h 4g ama ultrasona göre 6h 2g bu durumu yaşayan var mı içimizde ?

Merhabalar guzel anne adaylari 🌸 aranizda tansiyon problemi olan varmi bikac gundur tansiyonum cok yuksek cikiyor kalp doktoruna gittim hamilelere ozel bir tansiyon ilaci verdiler kullaniyorum suan ama hem halsizligin cok var hem biraz kasik agrim
Geçmiş olsun 💐
Gebelik tansiyonu mu teşhis ?
Kuzenimde gebelik tansiyonu olmuştu. İlaçla tamamladı süreci. Doğumu sezaryen oldu aynı sebeple. Doğumdan sonra da normale döndü

Bebeği göremedik sadece keseyi gördük. Tam aksine doktorum da geç döllenmeden bahsetti.
Canım ultrason makinesinin markası bile etkiliyor böyle durumlari sen içini ferah tut. Bir daha ne zaman çağırdı. O zaman inşallah bebeği de görürsünüz ❤️

X