2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa peki ben nası anlicam ki bunu gece bile çekerken uyumusno pozisyonda yaa

Bebeğim her gun birkaç kere kaka yapardı. 1 haftadır sadece sabahları yapmaya başlamıştı ve cuma sabahından beri hiç kaka yapmadı. Ne yapabilirim dün de bugun de 1 çay kaşığı zeytinyağı verdim ama henüz etkisini göremedim. Masaj da yapıyorum. Ben stres oldum o yapmadıkça. Bugun de yapmazsa yarın doktora mı gideyim ne yapayım

Zeytinyağını pamuğa damlatıp makata uyaran vermeyi denediniz mi öyle yapabiliyolar

Bebek tarhanası var og natural markasında ondan alıp yapabilirsin 1 çay bardağı kadar yiyolar. Ya da denettiğim sebzeleri buharda haşlayıp alttaki suyu içine katıp hatta ilik suyun varsa buzluktan ondan da atıyprum ben 1 tane öyle çorba yapabilirsin

Osman Gönülal'ın son canlı yayın videosunun sonunda böyle bir soru soruluyor o da arkadaş gibi söyledi. Ya bir ay olsun arada ya da aynı anda yaptırın demişti bugün izlediğimde.
Tamamdır teşekkür ederim 1. Ay beklemek en iyisi olacak sanırım

Allahım çok zorlanıyorum Ne zaman geçecek acaba
hemen hemen bir ay kadardır bizde öyleyiz gece ağlama uyuyama emdir yatır kalkıyor niye yaptığını da anlayamıyorum bu daha da zor olanı gündüz uykuları da hep kestirme şeklinde normal mi yoksa anormal mi bilememek daha zorluyor

Biz de aynı durumdayız iki saatte bir uyanıyor emmeden susmuyor

Zeytinyağını pamuğa damlatıp makata uyaran vermeyi denediniz mi öyle yapabiliyolar

Yaptı kakasını hatta 3 kere yaptı ama sonuncu yapışında ağladı ve kakasında biraz kan vardı. Doktor süt ve süt ürünlerini kesmemi söyledi ve ek gıdaya ara verelim dedi

Bebeğimin egzaması var, kakasını hep gürültülü yapar, mukuslu kaka şeklinde oluyor genelde. Bugun ilk defa kakasında kan vardı. Ayrıca kilo alamama sorunumuz da var çok çok az alıyoruz

Bebeği süt ürünlerine alerjisi olan var mıydı? Bunlar alerjiden olabilir mi?

Acaba doymuyor mu? Yatmadan mama mı alıp versem acaba
Doymadıklarından değil bence eğer herhangi bir rahatsızlığı yoksa gözlemlemişsinizdir bebeği, ben uykuya geçemedikleri için emmek istediklerini düşünüyorum bizler gibi değil onlar uyanınca yada bir gaz gelince onu bir şey rahatsız ettiği zaman uykuya dönmede sorun yaşıyorlar bu da onları uyandırıp emerek uyumayı istiyorlar

Mantıklı aslında kendileri uyumayı bilmiyor ben sallayarak uyutuyorum ağladığında da sallıyorum asla kabul etmiyo emmeden susmuyo bir de tam iki saatte bir uyanıyor alarm kurulmuş gibi Düzelir hepsi zorlanıyoruz ama sağlıklı olsunlar da önemli olan o

Kızlar sabah kontrole gittik altıncı ay aşılarımız da yapılacaktı doktor on gündür hepatit B aşısının ellerinde olmadığını yeni doğanları bile aşılamadığını söyledi aile hekimliğinizde belki vardır diye yönlendirdi şükür orada vardı orada yaptırdık sizin de bilginiz olsun hepatit B stoklarında sıkıntı varmış deniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…