2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin egzaması var, kakasını hep gürültülü yapar, mukuslu kaka şeklinde oluyor genelde. Bugun ilk defa kakasında kan vardı. Ayrıca kilo alamama sorunumuz da var çok çok az alıyoruz

Bebeği süt ürünlerine alerjisi olan var mıydı? Bunlar alerjiden olabilir mi?
Benimkinde de bunlar vardı egzama hariç. Kanlı kaka yaptı 4-5 defa doktorumuz süt ürünlerini kestirmedi bana ama pişmiş şekilde ye dedi. Mesela peyniri böreğin içinde yoğurdu yoğurt çorbası olarak vs. Süt içme dedi. Sizin doktorunuz nasıl bir yol izler bilemiyorum ama alerji büyük ihtimalle sizin de

yardımcı olabilir misiniz lütfen 😏

Eklentiler

• IMG_2746.jpeg
    IMG_2746.jpeg
    101,2 KB · Görüntüleme: 26
Oğlunuz mu var? Allah gönlünüze göre versin ben anlamam kesesi fasulye gibi diye erkek dedim benim oğlumunkide ondandı o yüzden kız da olabilir tabi ki sağlıklı doğumlar diliyorum
Doktorda erkek söyledi ama karnımın şekil yuvarlak ama bulantım fln hiç olmadı çok uyku basıyor beni ama hayırlısı inşallah 🙏

Kızlar acıkınca yer kitabında süt alerjisi olan bebekler için de tarif var bilginiz olsun

Eklentiler

• IMG_3601.png
    IMG_3601.png
    474,3 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_3600.png
    IMG_3600.png
    420,9 KB · Görüntüleme: 21
Bebeğimin egzaması var, kakasını hep gürültülü yapar, mukuslu kaka şeklinde oluyor genelde. Bugun ilk defa kakasında kan vardı. Ayrıca kilo alamama sorunumuz da var çok çok az alıyoruz

Bebeği süt ürünlerine alerjisi olan var mıydı? Bunlar alerjiden olabilir mi?
Benim bebeğimde çoklu besin alerjisi var. Ben 5 aydır diyet yapıyorum yavaş yavaş açmaya başladık diyeti. Bizdeki belirtiler egzama, huzursuzluk, gürültülü kaka,pişik,kusmaydi. Egzama ve gürültülü mukuslu kaka devam ediyor maalesef. Kanada 1-2 defa nokta kadar kan görmüştüm diyetisyenimiz her şey kan yapabilir o önemli değil miktarı önemli demişti. Bizimde bir dönem kilo problemimiz olmuştu alerji maması takviyesi önermişti doktorumuz ama oğlum içmedi. Sonra yumurtayi açtım kilo alımı duzeldi

X