- 14 Ekim 2024
- 11
- 1
- 25
Cinsiyet tahmininde bulunalım lütfen ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cinsiyet tahmininde bulunalım lütfen ??
Benimkinde de bunlar vardı egzama hariç. Kanlı kaka yaptı 4-5 defa doktorumuz süt ürünlerini kestirmedi bana ama pişmiş şekilde ye dedi. Mesela peyniri böreğin içinde yoğurdu yoğurt çorbası olarak vs. Süt içme dedi. Sizin doktorunuz nasıl bir yol izler bilemiyorum ama alerji büyük ihtimalle sizin deBebeğimin egzaması var, kakasını hep gürültülü yapar, mukuslu kaka şeklinde oluyor genelde. Bugun ilk defa kakasında kan vardı. Ayrıca kilo alamama sorunumuz da var çok çok az alıyoruz
Bebeği süt ürünlerine alerjisi olan var mıydı? Bunlar alerjiden olabilir mi?
ErkekCinsiyet tahmininde bulunalım lütfen ??
Yatmadan mama+meme vermeme rağmen uyandı açlıkla alakası yok bence dönerken uyanıyo meselaAcaba doymuyor mu? Yatmadan mama mı alıp versem acaba
Pelinnn ne tatlısın girer girmez herkese cvp veriyorsun
Saol canımmm elimden geldiğince iştePelinnn ne tatlısın girer girmez herkese cvp veriyorsun
Bende erkek diyorum çıkıntı var gibi bir de kafa yapısı erkeğe benziyorCinsiyet tahmininde bulunalım lütfen ??
Kıza benzemiyormu
2 inci hamilelim bu benim hep kız hissetmiştim ama hayırlısıBende erkek diyorum çıkıntı var gibi bir de kafa yapısı erkeğe benziyor
Oğlunuz mu var? Allah gönlünüze göre versin ben anlamam kesesi fasulye gibi diye erkek dedim benim oğlumunkide ondandı o yüzden kız da olabilir tabi ki sağlıklı doğumlar diliyorum2 inci hamilelim bu benim hep kız hissetmiştim ama hayırlısı
Doktorda erkek söyledi ama karnımın şekil yuvarlak ama bulantım fln hiç olmadı çok uyku basıyor beni ama hayırlısı inşallahOğlunuz mu var? Allah gönlünüze göre versin ben anlamam kesesi fasulye gibi diye erkek dedim benim oğlumunkide ondandı o yüzden kız da olabilir tabi ki sağlıklı doğumlar diliyorum
Merhaba. Benim bebeğimde alerjik bebek.bahsettiginiz doktorun ismini öğrenebilir miyim acabaBi alerji doktoru var inanılmaz iyi kuzenim bebeğini götürmüştü kendi karışım yapıp egzamasını bile geçirdi bebeğinin. ona bi gitmek ister misin kuzum istanbulda ama sen nerde oturuyosun?
Prof.dr.Dost ZeyrekMerhaba. Benim bebeğimde alerjik bebek.bahsettiginiz doktorun ismini öğrenebilir miyim acaba
Benim bebeğimde çoklu besin alerjisi var. Ben 5 aydır diyet yapıyorum yavaş yavaş açmaya başladık diyeti. Bizdeki belirtiler egzama, huzursuzluk, gürültülü kaka,pişik,kusmaydi. Egzama ve gürültülü mukuslu kaka devam ediyor maalesef. Kanada 1-2 defa nokta kadar kan görmüştüm diyetisyenimiz her şey kan yapabilir o önemli değil miktarı önemli demişti. Bizimde bir dönem kilo problemimiz olmuştu alerji maması takviyesi önermişti doktorumuz ama oğlum içmedi. Sonra yumurtayi açtım kilo alımı duzeldiBebeğimin egzaması var, kakasını hep gürültülü yapar, mukuslu kaka şeklinde oluyor genelde. Bugun ilk defa kakasında kan vardı. Ayrıca kilo alamama sorunumuz da var çok çok az alıyoruz
Bebeği süt ürünlerine alerjisi olan var mıydı? Bunlar alerjiden olabilir mi?