Çok geçmiş olsun insallah bi an önce atlatır, bizde kullandık ama yarım probiyotige başlayın tekrar geçmiş olsunBu arada grip olmuştuk kan aldılar enfeksiyon değeri 2 olması gerekirken 20 çıkmış. Antibiyotiğe başlamak zorundayız dedi. Agumentin verdi malesef 4 gün kullandık
Çok geçmiş olsun bizde de kulak enfeksiyonu oldu antibiyotik kullandık. Allahtan kedi direkt gözünü çizmemişBu arada grip olmuştuk kan aldılar enfeksiyon değeri 2 olması gerekirken 20 çıkmış. Antibiyotiğe başlamak zorundayız dedi. Agumentin verdi malesef 4 gün kullandık
Çok geçmiş olsun her iki durum içindeselam kızlar, haftasonu bizde minik bir kaza atlattık. Bebeğimizi çarşafta sallıyorduk ( düşmeyen ateşi vardı 2 gündür uyumuyordu, uyusun uyansın doktora gidelim dedik ) bir de kedimiz var, oda çarşafta sallanmayı çok sever, bizi izliyordu bizde çarşafı indirdik gelsin oğlumuzun yanına diye, ( bu arada bebeğe hiç yaklaşmıyor ) çarşafa gelmek istemedi bizde ittik gelsin yanyana olsunlar diye. Panik yaptı ve kaçarken oğlumun üstüne basıp geçti ve arka patisi gözünün altına geldi. Çok korktum kanadı ve çok ağladı korktu bebeğim. Hemen doktora gittik. Kuduz aşısı olması gerektiğini söyledi. Bende yaptırmak istemedim zaten ateşi vardı ve aşılar çok etkiliyor. Sonra kedimizi veterinere götürdük. Kuduz aşısını geçen sene temmuzda yaptırmışız. Hekim kedinin sağlıklı olduğunu ve aşının 18 ay koruduğunu söyledi tekrar bebeğe kuduz aşısına gerek yok bence dedi. İçim rahatladı. Kediye tekrar kuduz aşısı yaptırdık. Şimdi gayet iyiyiz şok şükür
Hali ne yapiyon sen nerelerdesin. Osman doktor a kalsa 6 kaşık yese yeter emme durumuna bende çok kotu ilerliyor 4p takla atıyorum amuda kalkicam yakındaEk gıda da meyvaya gecıcem zaten cok meyva yok her gun 2 öğun duzenlıcem ben yapcam yerse cunku zorlayınca ılerde hıc yemez bence
su anda mukemmel yemıyor zaten
Doktor 9 aydan sonra aile sofrası dedi e osman gonulalda 1 yasına kadar ek gıda degıl mama meme cogunlukta olmalı dıyor
Hayırlısı
Ben de en son oyleydım iyice algısı açıldı ve ben nakavt:)Hali ne yapiyon sen nerelerdesin. Osman doktor a kalsa 6 kaşık yese yeter emme durumuna bende çok kotu ilerliyor 4p takla atıyorum amuda kalkicam yakında(
O da Amerikan Pediatri Derneğine göre diyor yani bence her dediği doğru diye algılanmamalı. Anne ve bebek nasıl hissediyorsa öyle gitmek lazım biraz da bir şeyleri kurala bağlayınca bebek büyütmüş gibi hissetmiyorum ben şahsen. Aman üç gün vereyim falan demiyorum mesela ben.Ek gıda da meyvaya gecıcem zaten cok meyva yok her gun 2 öğun duzenlıcem ben yapcam yerse cunku zorlayınca ılerde hıc yemez bence
su anda mukemmel yemıyor zaten
Doktor 9 aydan sonra aile sofrası dedi e osman gonulalda 1 yasına kadar ek gıda degıl mama meme cogunlukta olmalı dıyor
Hayırlısı
Merhaba , ağlatmalı mı bu ? Bilginiz var mıPınar sibirsky- ama dayanması zor sabretmesi zor , ben almadım ama alan tanıdıklarım var.. süreç zor: sonuç güzel.. instagram - kundakuyku
Benimkide hastalandığında ağzını kilitledi yemedi çok üzücü gerçekten her gün yemek hazırlayıp yicek mi yemicek mi stresi falan yemeyince üzülğyo insan ama sağlık olsun daha küçükler elbet yiceklerYeniden Merhaba guzel anneler 2 gun sonra 7 aylik olucaz biz 5. Ayda tamamen ek gidaya başlamıştık. Ama 6. Aya girmeden bebegim hastalandi 10 gun hastanede yattik . Ek gıda o kadar iyi gidiyordu ki tamamen dibe vurduk hic birsey yediremiyorum ağzını asla açmıyor kilitliyor resmen kaşığı falan zorla sokmaya çalışıyorum. InsaAllah buda bi süreçtir kilosunda flaan sıkıntı yok mama + meme besleniyoruz.. Ay ek gıda ne zormuş arkadaş. Surekli özel biseyler yap yaptiginida yemesinotur kendin ye surekli taze taze yapmaya ugras dur yapmak sorun degilde yapilinca yememesi cok koyuyo insana
Ben de çok sıkıldım kitaba göre gitmekten işin kötğ tarafı o kadar instagram da görüyoruz ki böyle şeyleri artık farklı bişey yapmaya korkuyorum çocuğa zarar verirmişim gibi geliyoO da Amerikan Pediatri Derneğine göre diyor yani bence her dediği doğru diye algılanmamalı. Anne ve bebek nasıl hissediyorsa öyle gitmek lazım biraz da bir şeyleri kurala bağlayınca bebek büyütmüş gibi hissetmiyorum ben şahsen. Aman üç gün vereyim falan demiyorum mesela ben.
Aynı benBen de çok sıkıldım kitaba göre gitmekten işin kötğ tarafı o kadar instagram da görüyoruz ki böyle şeyleri artık farklı bişey yapmaya korkuyorum çocuğa zarar verirmişim gibi geliyo