2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkinde de bunlar vardı egzama hariç. Kanlı kaka yaptı 4-5 defa doktorumuz süt ürünlerini kestirmedi bana ama pişmiş şekilde ye dedi. Mesela peyniri böreğin içinde yoğurdu yoğurt çorbası olarak vs. Süt içme dedi. Sizin doktorunuz nasıl bir yol izler bilemiyorum ama alerji büyük ihtimalle sizin de

2 inci hamilelim bu benim hep kız hissetmiştim ama hayırlısı
Oğlunuz mu var? Allah gönlünüze göre versin ben anlamam kesesi fasulye gibi diye erkek dedim benim oğlumunkide ondandı o yüzden kız da olabilir tabi ki sağlıklı doğumlar diliyorum

Oğlunuz mu var? Allah gönlünüze göre versin ben anlamam kesesi fasulye gibi diye erkek dedim benim oğlumunkide ondandı o yüzden kız da olabilir tabi ki sağlıklı doğumlar diliyorum
Doktorda erkek söyledi ama karnımın şekil yuvarlak ama bulantım fln hiç olmadı çok uyku basıyor beni ama hayırlısı inşallah

Kızlar acıkınca yer kitabında süt alerjisi olan bebekler için de tarif var bilginiz olsun

Eklentiler

• IMG_3601.png
    474,3 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_3600.png
    420,9 KB · Görüntüleme: 32
Bi alerji doktoru var inanılmaz iyi kuzenim bebeğini götürmüştü kendi karışım yapıp egzamasını bile geçirdi bebeğinin. ona bi gitmek ister misin kuzum istanbulda ama sen nerde oturuyosun?
Merhaba. Benim bebeğimde alerjik bebek.bahsettiginiz doktorun ismini öğrenebilir miyim acaba

Benim bebeğimde çoklu besin alerjisi var. Ben 5 aydır diyet yapıyorum yavaş yavaş açmaya başladık diyeti. Bizdeki belirtiler egzama, huzursuzluk, gürültülü kaka,pişik,kusmaydi. Egzama ve gürültülü mukuslu kaka devam ediyor maalesef. Kanada 1-2 defa nokta kadar kan görmüştüm diyetisyenimiz her şey kan yapabilir o önemli değil miktarı önemli demişti. Bizimde bir dönem kilo problemimiz olmuştu alerji maması takviyesi önermişti doktorumuz ama oğlum içmedi. Sonra yumurtayi açtım kilo alımı duzeldi

Baby me hipoalerjik kullanıyorum ben

selam kızlar, haftasonu bizde minik bir kaza atlattık. Bebeğimizi çarşafta sallıyorduk ( düşmeyen ateşi vardı 2 gündür uyumuyordu, uyusun uyansın doktora gidelim dedik ) bir de kedimiz var, oda çarşafta sallanmayı çok sever, bizi izliyordu bizde çarşafı indirdik gelsin oğlumuzun yanına diye, ( bu arada bebeğe hiç yaklaşmıyor ) çarşafa gelmek istemedi bizde ittik gelsin yanyana olsunlar diye. Panik yaptı ve kaçarken oğlumun üstüne basıp geçti ve arka patisi gözünün altına geldi. Çok korktum kanadı ve çok ağladı korktu bebeğim. Hemen doktora gittik. Kuduz aşısı olması gerektiğini söyledi. Bende yaptırmak istemedim zaten ateşi vardı ve aşılar çok etkiliyor. Sonra kedimizi veterinere götürdük. Kuduz aşısını geçen sene temmuzda yaptırmışız. Hekim kedinin sağlıklı olduğunu ve aşının 18 ay koruduğunu söyledi tekrar bebeğe kuduz aşısına gerek yok bence dedi. İçim rahatladı. Kediye tekrar kuduz aşısı yaptırdık. Şimdi gayet iyiyiz şok şükür

Bu arada grip olmuştuk kan aldılar enfeksiyon değeri 2 olması gerekirken 20 çıkmış. Antibiyotiğe başlamak zorundayız dedi. Agumentin verdi malesef 4 gün kullandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…