Kanli kaka çok riskli canim neden diyet demedi ki. E çok huzursuz oluyorlar nası bas ettin. Kendimden biliyorum daÇok saolbenimkisi de az önce antibiyotik verirken dehşet bi şekilde kustu şok oldum ama midesi çok doluydu ve ilacı hiç sevmedi kendini kastığı için kustu hep. Bence diyet için doktorunuza danışın benimkinde de kanlı kaka vardı ama doktorum diyete falan girme yoksa ilerde hiçbirini yemez dedi tabi diyet yap dediyse doktorunuz dikkat edersiniz. Allah yardımcımız olsun ya alerji zor gerçekten
Kulak enfeksiyon belirtileri ne kızlar ya acaba bizde de ni var kulak cekiyor falanBizim 37.2 çıktı ateşi var demek mi oluyor iyi değil mi 37
Bizde de neye car yine anlamadım bi yanıp dönüyor nokta gibi. Acaba kuruyemise miBenim oğlumunda süt ve yumurta :/
Olur olur anne sutu gibidir var mı. Bol bol emzir hatta sağ kuzum artsinSürekli memede şifa olsun inşallah
Hasta diye kuzum tahlile baktılar hgb 11 çıktı benimkinin alt sınır 13 müş demir ilacı kullanmasına rağmen niye öyle anlamadım
Evet ant alırken tüm vitaminler birakiliyor diye bize de söylemişti dr özellikle de demirEvet calpol ve fitil verdi ama fitil düşürmedi hiç
Bana antibiyotik kullanırken bırak falan demedi neden acaba
Neden acaba canımEvet ant alırken tüm vitaminler birakiliyor diye bize de söylemişti dr özellikle de demir
Kuzum 3-4 defa oldu kanlı kaka o sebeple kesmedi doktor hiçKanli kaka çok riskli canim neden diyet demedi ki. E çok huzursuz oluyorlar nası bas ettin. Kendimden biliyorum da
Ben anlamadım enfeksiyon olduğunu sürekli kulağını kaşıması dişten de olabilir bizde tek göaterge ateştiKulak enfeksiyon belirtileri ne kızlar ya acaba bizde de ni var kulak cekiyor falan
Ne oldu hayırdır inşallahNe yaptınız başka ne var ne yok gece esinle bi ton kavga ettim aptal özürlü
Her zamanki öfkem diyelim askim yoruldum yaa bir de bu bebisler sık.uyaniyor kuzum koy kafayı yat sende bende yaticam ins uyurum yukqrdakiler de ses yapiyorNe oldu hayırdır inşallah
Benimkide bi hasta oldu bütün uyku düzeni bozuldu bu saat oldu hala uyanık bittimmmHer zamanki öfkem diyelim askim yoruldum yaa bir de bu bebisler sık.uyaniyor kuzum koy kafayı yat sende bende yaticam ins uyurum yukqrdakiler de ses yapiyor
Tam pirinç unu,bebek irmiği,tam yulaf unu,tam buğday unu kullanıyorum og naturaldan aldım hepsiniBi de şunu sorim ek.gida anneleri irmik yulaf unu vs veriyor musunuz hangi besindesiniz hala daha yoğurt veremedim çok heyecanlıyım
Off kıyamam ben ona yaa. Allahim ons şifa versin inşallah güzel.yavru. annesi de yatsın dinlensin insallahBenimkide bi hasta oldu bütün uyku düzeni bozuldu bu saat oldu hala uyanık bittimmm
Bende penelope gurme den aldım ilk kez verdim azıcık kustu sanırım çok toktu başka zaman denicem yineTam pirinç unu,bebek irmiği,tam yulaf unu,tam buğday unu kullanıyorum og naturaldan aldım hepsini
Aminnn canım benimOff kıyamam ben ona yaa. Allahim ons şifa versin inşallah güzel.yavru. annesi de yatsın dinlensin insallah
Azıcık kusmalar kusmadan sayılmaz bugün benimkisi baştan aşağıya beni yıkadı kusmuklaBende penelope gurme den aldım ilk kez verdim azıcık kustu sanırım çok toktu başka zaman denicem yine
Ben de of naturalden aldım onları irmik ve tam pirinç unu sade vermedim genelde karıştırdım ek gıda kitaplarında verilen tariflerden değişik değişik yapıp veriyorum hatta ben og naturalın tarhanasından da verdim doktorum verebilirsin demiştiBi de şunu sorim ek.gida anneleri irmik yulaf unu vs veriyor musunuz hangi besindesiniz hala daha yoğurt veremedim çok heyecanlıyım