2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Pertim cikti diş sürecine girmisiz biz hem heyecan verici hem yorgun

Kanli kaka çok riskli canim neden diyet demedi ki. E çok huzursuz oluyorlar nası bas ettin. Kendimden biliyorum da

Ne yaptınız başka ne var ne yok gece esinle bi ton kavga ettim aptal özürlü

Sürekli memede şifa olsun inşallah
Hasta diye kuzum tahlile baktılar hgb 11 çıktı benimkinin alt sınır 13 müş demir ilacı kullanmasına rağmen niye öyle anlamadım
Olur olur anne sutu gibidir var mı. Bol bol emzir hatta sağ kuzum artsin

Bi de şunu sorim ek.gida anneleri irmik yulaf unu vs veriyor musunuz hangi besindesiniz hala daha yoğurt veremedim çok heyecanlıyım

Bi de şunu sorim ek.gida anneleri irmik yulaf unu vs veriyor musunuz hangi besindesiniz hala daha yoğurt veremedim çok heyecanlıyım
Tam pirinç unu,bebek irmiği,tam yulaf unu,tam buğday unu kullanıyorum og naturaldan aldım hepsini

Off kıyamam ben ona yaa. Allahim ons şifa versin inşallah güzel.yavru. annesi de yatsın dinlensin insallah
Aminnn canım benim
Bende penelope gurme den aldım ilk kez verdim azıcık kustu sanırım çok toktu başka zaman denicem yine
Azıcık kusmalar kusmadan sayılmaz bugün benimkisi baştan aşağıya beni yıkadı kusmukla

Ben de of naturalden aldım onları irmik ve tam pirinç unu sade vermedim genelde karıştırdım ek gıda kitaplarında verilen tariflerden değişik değişik yapıp veriyorum hatta ben og naturalın tarhanasından da verdim doktorum verebilirsin demişti

Kızlar menenjit aşısı ile 6. Ay aşısı arasında ne kadar olmalı üst üste yaptıran var mı? 6. Ay aşısı olduk menenjit aşısı yapalım herhangi bir sorun oluşturmaz dedi doktorum ama bebeğe ağır gelir mi bilemedim diğer aya kalsa mı şimdi yaptırsam mı? Aranızda bu şekil yaptıran var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…