- 19 Temmuz 2015
- 1.936
- 4.400
sık olunca ben de tereddüt ettim bir de ben dizlerimden ameliyatliyim o yüzden hassas biraz bu konuda :)Ben de geçen kucağıma alırken tık tık tık ses gelmişti ben de korkmuştum normal herhalde 3 kişide olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sık olunca ben de tereddüt ettim bir de ben dizlerimden ameliyatliyim o yüzden hassas biraz bu konuda :)Ben de geçen kucağıma alırken tık tık tık ses gelmişti ben de korkmuştum normal herhalde 3 kişide olmuş
Çok geçmiş olsunsık olunca ben de tereddüt ettim bir de ben dizlerimden ameliyatliyim o yüzden hassas biraz bu konuda :)
Aynısı oluyor ama cok az bi ses arada nadirKizlar selam. Bebeklerinizin eklem yerlerinden sesler geliyor mu? Benim kızın dizlerinden sık sık tık sesi duyuyorum normal mi bu durum
Merhaba,bu sekilde nasıl geçti alerjiniz.benim bebeğimde kanlı kaka geçmiyor bi türlü.diyet yapıyorum üstelik.emmesinde sorun yok.kusmuyor da,amabu ay yarım kilo aldı sadece.diyetten sütümün kalitesi mi düştü acaba.kanlı kaka düzeldi mi hemenBenimkinde de bunlar vardı egzama hariç. Kanlı kaka yaptı 4-5 defa doktorumuz süt ürünlerini kestirmedi bana ama pişmiş şekilde ye dedi. Mesela peyniri böreğin içinde yoğurdu yoğurt çorbası olarak vs. Süt içme dedi. Sizin doktorunuz nasıl bir yol izler bilemiyorum ama alerji büyük ihtimalle sizin de
Bebeğiniz kaç aylık ki?Merhaba,bu sekilde nasıl geçti alerjiniz.benim bebeğimde kanlı kaka geçmiyor bi türlü.diyet yapıyorum üstelik.emmesinde sorun yok.kusmuyor da,amabu ay yarım kilo aldı sadece.diyetten sütümün kalitesi mi düştü acaba.kanlı kaka düzeldi mi hemen
4Bebeğiniz kaç aylık ki?
diş patlamanın yakın oldugunu nasıl anlarım bi türlü diş gelmedi ateşde yokKızlar son kilolar boylar nasıl sizde , dişler, konuşma, emekleme vs
Bizim kızın iki dişi patladı
Dede baba anne mama meme dada diyor bilinçsizce
Bir de durmuyor yerinde sürekli emekliyor mama sandalyesinde de durmak istemiyor sürekli başında durmam gerekiyor atıcak kendini kafasını vuracak diye korkuyorum
Yere iki kat kocaman yorgan serdim yumuşak olsun diye onun bile dışına çıkıyor
Harfi harfine bebegimi anlatmissiniz bu kadar mi ayni olurbenimki bugun 7aylık oldu. Diş yok salya var mızmızlık var ayrılık kaygısı var. yüzüstü duramıyor aglıor karnı Acıyor yğzüstğ durunca emekleme düz olarak yok. sırtüstü yatınca kafasıyla yukarı yukarı emekliyor ((ters emekleme var). dogudugundam beri kolik gazlı kabız bebek. paso kabız oluyor, konuşma da konısında ise sarkı söyler gibi bas bas bagırıyor bab bab bab diyor kuş gibi cıvıldıyor asla yatmak istemiyor uykusu cok kısa bir saati gecen uykusu yok gecede oyle bez konusunda günde 3-4bez anca kirletiyo sürekli kucaga gelmek yada ayakta durmak zıplamak istiyor kulagını cekiştiryor ısırıyor oturamıyor desteklede oturmak istemiyor yanlara dönme hafif dercede var tam tur.dönemiyor öyle işte 8kilo 67cm
Kaşıkla ağzına yavaş yavaş vur çıt çıt ses geliyorsa yakındır :)diş patlamanın yakın oldugunu nasıl anlarım bi türlü diş gelmedi ateşde yok
Ben de bunu düşünüyordum hepUykusuz nasıl yapıyorsunuz gece uyumuyorsa kızlar benimki uyuyor ama uyanıkken sürekli oyun, kucak, ilgi istediği beş dk bırakırsam ağladığı için, halay çekerek bir yandan onu eğlendirmeye bir yandan yemek falan yapmaya çalıştığım için 10 saat uyumasına rağmen yetmiyor siz nasıl dayanıyorsunuz ben acaba diyorum değerlerim mi düştü, mümkünü yok kolum kalkmıyor güç bela yaşıyorum yani, temizlik vs hak getire..
23nisanda benimki 41haftada doğdu kızımMerhaba arkadaşlar benim oğlumda Nisan 20 doğumlu motor gelişim olarak iyi sayılır dönüyor oturuyor emekleme yok 2 dişi çıktı ama kucağımdayken göz teması kurmuyor babıldaması çok az ek gıda çok az yiyor gece uyumayıp sabah 10 11e kadar uyuyor babıldamamasını ve göz temasını kafaya takıyorum doktor normal dedi başka doktorada mı götürsem bilmiyorum eşim zaten hiç kabul etmiyor bişeyi yok diyor çok zordayım