2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim geçen sefer ateş düşmeyince doktor 4 saatte verebilirsn düşmeyen ateşte demişti calpolü ama pedifen grubu kullanamaz şuan 6 ay üstü değiş diye demişti o zaman 5. Ayın içimdeydik
Evet sadece calpol verdi diğerinden vermedi bize de. Çok zorda kalırsam artık 4 saatte veririm napayım

Benim bebe enfeksiyon olmuş aşıdan dolayı değilmiş ateşi☹️antibiyotik verdi doktor kulak enfeksiyonu
Çok geçmiş olsun 😔

Bende bugün yoğurt verdim önce ağız kenarları sonra yüzünün yukarı doğru kızardı çok çok korktum , doktoruna yazdım alerji ilacı verdi , verdim akşam yatırdım , sonra kalktı emzireyim derken ağzından bir anda kusmuğu geldi ama çok kustu ödüm ödüm gitti . İlaç yüzünden mi oldu anlayamadım , ilacı keseceğim vermeyeceğim , süt diyeti yapacağım artık 🤷🏼‍♀️

Geçmiş olsun canım bizde şimdi doktordan geldik kulak enfeksiyonu olmuş antibiyotik ve kulak damlası yazdı burnuda çok tıkalı bizimkinin göğüsünde hırıltı var diye götürmüştüm sürekli de ağlıyordu meğer kulaktanmış huysuzluğu😕 daha 20 gün önce yine antibiyotik kullanmıştık birde biz
😔 çok çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşsinler inşallah

Çok geçmiş olsun 😔

Bende bugün yoğurt verdim önce ağız kenarları sonra yüzünün yukarı doğru kızardı çok çok korktum , doktoruna yazdım alerji ilacı verdi , verdim akşam yatırdım , sonra kalktı emzireyim derken ağzından bir anda kusmuğu geldi ama çok kustu ödüm ödüm gitti . İlaç yüzünden mi oldu anlayamadım , ilacı keseceğim vermeyeceğim , süt diyeti yapacağım artık 🤷🏼‍♀️
Ben de yoğurt verince aynı o şekilde oldu yüzünde döküntü iki kez denedim bir ay sonra bir daha deneyeceğim. İlaç mı vermek gerekiyor ki hemen. Doktor mu süt diyeti yapmanızı önerdi? Benim beneğimin yanağımda da olaydan bağımsız bir kızarıklık var acaba benim peynir yoğurt yemem mi etkiliyor diye süt ürünlerini kestim 3-4 gün iyileşme olmadı şimdi yumurta yemeyip bakacağım belki yumurtadandır diye

Ben de yoğurt verince aynı o şekilde oldu yüzünde döküntü iki kez denedim bir ay sonra bir daha deneyeceğim. İlaç mı vermek gerekiyor ki hemen. Doktor mu süt diyeti yapmanızı önerdi? Benim beneğimin yanağımda da olaydan bağımsız bir kızarıklık var acaba benim peynir yoğurt yemem mi etkiliyor diye süt ürünlerini kestim 3-4 gün iyileşme olmadı şimdi yumurta yemeyip bakacağım belki yumurtadandır diye
Doktor diyet demedi benim ilk oğlum alerjisi vardı süt ve yumurtaya ondan bildiğimden, ilacıda 2-3 günlük verdi daha fazla artmasın sönsün diye

Sizin yanagındaki kızarıklık sabit mi sabitse alerjimidir? Benim bildiğim alerjik reaksiyon sabit durmaz kırmızı olur söner baska yerine çıkar ,

Çok geçmiş olsun 😔

Canım sen emzirirken sorun olmuyorduysa kendinde kesme yemeye devam et. Onda hemen oldu ise çok dikkatli olmalısın anaflaksi konusunda bilgi sahibi ol alerji dr ile görüş yapabileceği birsey yok ama seni bilgilendirir. Alerjinin şiddetine bakar vs. 9 aya kadar diyet yaptırıyorlar sonra hastanede diyet actiricak yavaş yavaş

Doktor diyet demedi benim ilk oğlum alerjisi vardı süt ve yumurtaya ondan bildiğimden, ilacıda 2-3 günlük verdi daha fazla artmasın sönsün diye

Sizin yanagındaki kızarıklık sabit mi sabitse alerjimidir? Benim bildiğim alerjik reaksiyon sabit durmaz kırmızı olur söner baska yerine çıkar ,
Benim oğlumunda süt ve yumurta :/

Canım egzama olmuştur belki fotoğraf atsana 3 hafta diyet yapinca belirtilerin geçmesi beklenir. Br haftadada azalır. Fakat egzama olmuşsa kortizonlu krem kullanman gerekiyor. Egzamali deri den ev tozu polen gibi alerjenler girip başka alerji geliştirebilir.
Bebegin tüm vücudunu her duştan sonra kurulamadan nemlendirici sürmelisin havluya sarma .islakken 2-3dakika içinde bunu yapman gerekiyor.

Kuzum bir ay sonra deneyeceğin zaman önce yoğurt çorbası ver. Yada yoğurtla bir kek yap onu ver. Alerji olmuşsa süt merdiveni ile diyeti açmak gerekiyor. Vücudu alıştırmak için

Ben dün tereyağlı şekerpare yaptım Birtane yedim. Bugün bir parça beyaz peynir yedim insallah birsey olmaz. Bir an önce gecer artık. Daha bu bitse birde yumurta var

Sürekli memede şifa olsun inşallah
Hasta diye kuzum tahlile baktılar hgb 11 çıktı benimkinin alt sınır 13 müş demir ilacı kullanmasına rağmen niye öyle anlamadım
3.5 aylıkken benimkide 11 di şimdi kaç bilmiyorum tabi 8 aylıkken alerji için tekrar tahlil olacak ozmn gorruz

Çok geçmiş olsun 😔

Çok saol😊 benimkisi de az önce antibiyotik verirken dehşet bi şekilde kustu şok oldum ama midesi çok doluydu ve ilacı hiç sevmedi kendini kastığı için kustu hep. Bence diyet için doktorunuza danışın benimkinde de kanlı kaka vardı ama doktorum diyete falan girme yoksa ilerde hiçbirini yemez dedi tabi diyet yap dediyse doktorunuz dikkat edersiniz. Allah yardımcımız olsun ya alerji zor gerçekten

Çok saol😊 benimkisi de az önce antibiyotik verirken dehşet bi şekilde kustu şok oldum ama midesi çok doluydu ve ilacı hiç sevmedi kendini kastığı için kustu hep. Bence diyet için doktorunuza danışın benimkinde de kanlı kaka vardı ama doktorum diyete falan girme yoksa ilerde hiçbirini yemez dedi tabi diyet yap dediyse doktorunuz dikkat edersiniz. Allah yardımcımız olsun ya alerji zor gerçekten
Amin 🙏🏻 zor bir süreç inşallah kolaylıkla atlatırız , yumurta denemedim korkuyorum o da alerji yapacak diye , 🤦🏼‍♀️

Şöyle bebişimin yanağı
IMG_8315.jpeg

Saol canım🙏🏼
Size de geçmiş olsun canım ateş var mı en çok o yıpratıyo bi de doktor 6.ayda havale riskleri yüksek oluyo muhakkak ateşi kontrol edin dedi korka korka bekliyorum ☹️ kulak enfeksiyonu oluyolar genelde demek ki kimden duysam problemi bu
Cok gecmıs olsun canımmm

X