Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 1,2 haftadır beyaz akıntıyla birlikte su gibi bi akıntım da var internetten baktığımda kesenin delinmesi falan yazıyor korktum ya böyle olan var mı

Kızlar 1,2 haftadır beyaz akıntıyla birlikte su gibi bi akıntım da var internetten baktığımda kesenin delinmesi falan yazıyor korktum ya böyle olan var mı
Aynısı bende de oldu. Böyle iki parmak kadar bi bölüm su gibi akıntıyla ıslamıyodu. Doktoruma sordum suyun gelişi öyle olmaz ben de bebeğin suyu yeterli mi diye kontrol ediyorum zaten demişti. Ama rahatsız ediyorsa kendi doktoruna danışmanda fayda var.

Günaydın kızlar 🌸 dışarıda salata yiyor musunuz?
Günaydın canım🥰 salatayı dışarıda çok güvendiğim iki yer var onun dışında yemiyorum. En bilindik yerlerde bile yıkama sorun olabiliyor. Salata yerine pişmiş şeyler tercih et bence veya illa salata yiyeceksen içine sirke koy bence 🥰

Günaydın canım🥰 salatayı dışarıda çok güvendiğim iki yer var onun dışında yemiyorum. En bilindik yerlerde bile yıkama sorun olabiliyor. Salata yerine pişmiş şeyler tercih et bence veya illa salata yiyeceksen içine sirke koy bence 🥰
En sevdiğim şey de salatadır. Bir an önce izne çıksam da düzenli salata yesem. Kurduğum hayale bak 😂

Günaydınnn. Herkes ne yediğini yazmış sanırım ben çok abartıyorum 😂 Sabahları 6.30 uyandığımda işe gelene kadar idare etmesi için bir kase süt,yulaf.muz,elma,ceviz yiyorum. işe gelince 10 gibi yanımda mecbur simit yada börek oluyor kaşar ve zeytinle yiyorum. Öğlen bazen kendim bazen yemekhanede ne varsa yiyorum. saat 3 civarı bir süt ve muz 😂 5 e doğru bir mandalina ve akşam gidince ne yemek yaparsam yiyorum. yemekten sonra da bir tane cennet hurması 😂sanırım günde 1 kilo meyve yiyorum ve sonuç 8 kilo aldım 22. haftadayım 😂

Günaydın kızlar 🌸 dışarıda salata yiyor musunuz?
Canmmm gunaydınn.salata yeme dısarda cunku evde bız onu sırkelı sulara yatırıyoruz vs ama dısarda emınımkı sadece üstünkörü yıkanıp gecıyordur,vucut hassas bu donemde cabuk hastalık kapıyor o yuzden bence 3 ay daha sabret🥰

İnsanların öğünü 18:00 de bitiyor benim iştahım ise o saatlerde açılıyor 🤣

Bende de şov gece başlıyor 🤣🤣🤣
gece en son yatmadan çikolata kaşıklıyım dedim çikolatadan sonra fındık ezmesi kaşıklarken buldum kendimi sonra son bi dedim ağzıma çikolata atayım. gece olunca mide şişkinliği geçiyor sanırım sdfjk

Aynısı bende de oldu. Böyle iki parmak kadar bi bölüm su gibi akıntıyla ıslamıyodu. Doktoruma sordum suyun gelişi öyle olmaz ben de bebeğin suyu yeterli mi diye kontrol ediyorum zaten demişti. Ama rahatsız ediyorsa kendi doktoruna danışmanda fayda var.
Benim doktorum da her seferinde suyuna bakıyor zaten canım o yüzden endişelenmemiştim açıkcası yine de soracağım

Benim hamilelik oncesinde olmustu, o zaman bir doktor mustela ile yikanmami onermisti. Esimin de elinde cikiyordu arada, biz o yuzden bir yildir mustela ile yikaniyoruz, hatta el sabunu bile cok az kullaniyoruz, elimizi de mustelayla yikiyoruz ve sukur o zamandan beri tekrarlamadi
Çok teşekkür ederim canım mustela çocuk şampuanı ile mi? Hangisi foto yüklersen çok sevinirim🤲🌸 ben oğlumda da mustela şampuan kullanmıştım bebekliğinde

Ayy kızlar tartılma gafletinde bulundummm,bır haftada ıkı kılo almısım gozlerıme ınanamadım ve cok uzuldum😢😢bel agrısından dolayı evdeyım bılıyosunuz ve hareketsızım meger ıse gıtmek ne guzel bı aktıvıteymıs,böyle giderse şişko patates olucam doktor 10-12 kılo almanı bekkıyorum 9 ayda dedı ben 6 ayda masallah 10 kıloyu aldım😢😢😢diyetısyene gıdıcem yarın yada cumartesı günü,baska yolu yok kendı kendıme beceremıcem ben bu işi belli yani
Ben de 5 ayda 6kilo almışım 🤦🏻‍♀️ diyete başladım bu hafta yürüyüşle de destekliyorum umarım daha fazla almadan doğuma gireriz 😇

Benimde korbell geldi 250 TL 🤣

Eklentiler

• IMG_20241122_113015.jpg
    IMG_20241122_113015.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 24
X