- 17 Nisan 2020
- 178
- 146
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.841
Kızlar 1,2 haftadır beyaz akıntıyla birlikte su gibi bi akıntım da var internetten baktığımda kesenin delinmesi falan yazıyor korktum ya böyle olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su gibi akinti normal canim cogumuz yaşıyoruz bunu. Kese delinse daha farkli olur bence. Allah korusun korkmaKızlar 1,2 haftadır beyaz akıntıyla birlikte su gibi bi akıntım da var internetten baktığımda kesenin delinmesi falan yazıyor korktum ya böyle olan var mı
Ben de öyle düşündüğüm için geçen hafta doktoruma hiç bahsetöedim bu durumdan ama internete bakınca biraz korkuttu ya. Ama haklısın daha belli olurdu diğer türlüSu gibi akinti normal canim cogumuz yaşıyoruz bunu. Kese delinse daha farkli olur bence. Allah korusun korkma
Aynısı bende de oldu. Böyle iki parmak kadar bi bölüm su gibi akıntıyla ıslamıyodu. Doktoruma sordum suyun gelişi öyle olmaz ben de bebeğin suyu yeterli mi diye kontrol ediyorum zaten demişti. Ama rahatsız ediyorsa kendi doktoruna danışmanda fayda var.Kızlar 1,2 haftadır beyaz akıntıyla birlikte su gibi bi akıntım da var internetten baktığımda kesenin delinmesi falan yazıyor korktum ya böyle olan var mı
Günaydın canım salatayı dışarıda çok güvendiğim iki yer var onun dışında yemiyorum. En bilindik yerlerde bile yıkama sorun olabiliyor. Salata yerine pişmiş şeyler tercih et bence veya illa salata yiyeceksen içine sirke koy benceGünaydın kızlar dışarıda salata yiyor musunuz?
En sevdiğim şey de salatadır. Bir an önce izne çıksam da düzenli salata yesem. Kurduğum hayale bakGünaydın canım salatayı dışarıda çok güvendiğim iki yer var onun dışında yemiyorum. En bilindik yerlerde bile yıkama sorun olabiliyor. Salata yerine pişmiş şeyler tercih et bence veya illa salata yiyeceksen içine sirke koy bence
Sen benim eşim gibisin sadece salata ile bir öğün yapabilir öyle yaniEn sevdiğim şey de salatadır. Bir an önce izne çıksam da düzenli salata yesem. Kurduğum hayale bak
Canmmm gunaydınn.salata yeme dısarda cunku evde bız onu sırkelı sulara yatırıyoruz vs ama dısarda emınımkı sadece üstünkörü yıkanıp gecıyordur,vucut hassas bu donemde cabuk hastalık kapıyor o yuzden bence 3 ay daha sabretGünaydın kızlar dışarıda salata yiyor musunuz?
Midemize baskı yapmaya başladı galiba bebişlerimiz.
ya gaz yapıyor sanırım çünkü gark edince rahatlama geliyor. Bu gaz sorununa nasıl çözüm bulmalıBende de öyle ya ne yesem şişiyorum tal gibi oluyor karnım yediklerimden mi diyordum ama değil demek ki
İnsanların öğünü 18:00 de bitiyor benim iştahım ise o saatlerde açılıyor
gece en son yatmadan çikolata kaşıklıyım dedim çikolatadan sonra fındık ezmesi kaşıklarken buldum kendimi sonra son bi dedim ağzıma çikolata atayım. gece olunca mide şişkinliği geçiyor sanırım sdfjkBende de şov gece başlıyor
lahmacunun içinde yeşillik olarak evet sdfjslGünaydın kızlar dışarıda salata yiyor musunuz?
Benim doktorum da her seferinde suyuna bakıyor zaten canım o yüzden endişelenmemiştim açıkcası yine de soracağımAynısı bende de oldu. Böyle iki parmak kadar bi bölüm su gibi akıntıyla ıslamıyodu. Doktoruma sordum suyun gelişi öyle olmaz ben de bebeğin suyu yeterli mi diye kontrol ediyorum zaten demişti. Ama rahatsız ediyorsa kendi doktoruna danışmanda fayda var.
Çok teşekkür ederim canım mustela çocuk şampuanı ile mi? Hangisi foto yüklersen çok sevinirim ben oğlumda da mustela şampuan kullanmıştım bebekliğindeBenim hamilelik oncesinde olmustu, o zaman bir doktor mustela ile yikanmami onermisti. Esimin de elinde cikiyordu arada, biz o yuzden bir yildir mustela ile yikaniyoruz, hatta el sabunu bile cok az kullaniyoruz, elimizi de mustelayla yikiyoruz ve sukur o zamandan beri tekrarlamadi
Ben de doktordan doktora tartılmaya başladımValla ben tartılmayı bıraktım 12ydi en son kesin 15-16 olmuştur.. psikolojim kaldırmıyor tartılmayı artık ama kesin cumartesi günü doktorum tartacak
Ben de 5 ayda 6kilo almışım diyete başladım bu hafta yürüyüşle de destekliyorum umarım daha fazla almadan doğuma girerizAyy kızlar tartılma gafletinde bulundummm,bır haftada ıkı kılo almısım gozlerıme ınanamadım ve cok uzuldumbel agrısından dolayı evdeyım bılıyosunuz ve hareketsızım meger ıse gıtmek ne guzel bı aktıvıteymıs,böyle giderse şişko patates olucam doktor 10-12 kılo almanı bekkıyorum 9 ayda dedı ben 6 ayda masallah 10 kıloyu aldımdiyetısyene gıdıcem yarın yada cumartesı günü,baska yolu yok kendı kendıme beceremıcem ben bu işi belli yani
Ben de dolaptan almayı düşünüyorum fakat ürün büyük olduğu için kargo sorun olmuyor mu?Benimde korbell geldi 250 TL
aa ne kadar ucuza almışsın ya poşeti daha pahalıdırBenimde korbell geldi 250 TL