- 25 Nisan 2021
- 1.675
- 2.575
Ay aynı bizim 1 Ağustos diyor ama belli olmaz +-2 hafta fark ediyor belki temmuz annesi olursun sen deKızlar herkese selamlar. Hepinizin bebişleri hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun ben 15 aydır bekliyorum bir aşılama yaptırdım o da negatif sonuçlandı. Tüp bebeğe geçeceğimiz için bekliyorduk ki bu ay doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Adet günüme bir gün kala 70 çıktı sonucum. İki gün sonra verdiğim sonuç 215 çıktı. Dün sadece bir defaya mahsus pembe bir leke geldi tekrarı olmadı. Doktorum her ihtimale karşı Progestan başladı. Sizce bu değer artışı nasıl ? Bugün tekrar hcg baktırmayı düşünüyorum. Sol tarafımda daha çok olmak üzere batma tarzında ağrılarım var. Ağrının bi tarafta yoğun olması beni biraz endişelendiriyor. Dış gebelik falan olabilir mi diye korkuyorum. Siz de ağrı yaşadınız mı acaba ? İnsan bu güzel haberi çok bekleyince biraz panik oluyor sanırım bu arada uygulamaya göre 4 haftalık görünüyorum. Doğum zamanı için de 1 Ağustos yazıyor. Ağustos grubu olmadığı için buraya yazdım umarım sorun olmaz cevaplarınıza talibim, sevgiler
Hayırlısı olsun kuzum sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin