Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• IMG_20241122_114147.jpg
    IMG_20241122_114147.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 16
Poşeti de Hepsiburadan 1000 lisini 209 a aldım #reklamdegil
Güle güle kullan Şunda şöyle bir uyanıklık varmış sadece 1000 bez kapesiteli anlamında yazmışlar 1000 çöp poşeti değilmiş yani arkadaşım söylemişti Ama çöp kovasını ben de alıcam 2.el denk getirirsem buna mani değil 😀

Geçen dolmuşta ayakta geldim 50 dk kimse yer vermedi bana 🥲
Her gün otobüs ve tramvay kullanıyorum ve sabah akşam ayakta gidiyorum işe, yaşlılar ücretsiz olarak bindiği (ve maşallah iş giriş çıkış saatlerinde gezmeleri tuttugu) için asla oturacak yer olmuyor. Bence arsız olup yer istememiz lazım yoksa kimse görüp de yer vermiyor 😒

Güle güle kullan Şunda şöyle bir uyanıklık varmış sadece 1000 bez kapesiteli anlamında yazmışlar 1000 çöp poşeti değilmiş yani arkadaşım söylemişti Ama çöp kovasını ben de alıcam 2.el denk getirirsem buna mani değil 😀
1000 bezi alsın da 1000 tane olmasa da olur napalım 4 aylık kullanım ihtiyacını giderir diyodu açıklamalarda🥰

Her gün otobüs ve tramvay kullanıyorum ve sabah akşam ayakta gidiyorum işe, yaşlılar ücretsiz olarak bindiği (ve maşallah iş giriş çıkış saatlerinde gezmeleri tuttugu) için asla oturacak yer olmuyor. Bence arsız olup yer istememiz lazım yoksa kimse görüp de yer vermiyor 😒
Kıyamam ya. Yaşlılara da bişe diemiom da bi çift vardı mesela sarmaş dolaş duruyorlar dolmuşta. Arkada 4 koca kadın vardı onlar da gördüler hamile olduğumu. Çok zor oldu sırf bu yüzden en erken ne zaman çıkılaniliyorsa o zaman çıkıcam ücretli izne. Her akşam acaba dolmuş kalabalık mı gelecek stresi var bi de

Geçen dolmuşta ayakta geldim 50 dk kimse yer vermedi bana 🥲

ben direkt göbeğimi tutuyorum veren veriyor artık vermeyen de kendi vicdanı şansa kalıyor. Ama eskisi gibi çok yer veren yok, son duyarlı gençlik bizdik ve bitti maalesef

Kıyamam ya. Yaşlılara da bişe diemiom da bi çift vardı mesela sarmaş dolaş duruyorlar dolmuşta. Arkada 4 koca kadın vardı onlar da gördüler hamile olduğumu. Çok zor oldu sırf bu yüzden en erken ne zaman çıkılaniliyorsa o zaman çıkıcam ücretli izne. Her akşam acaba dolmuş kalabalık mı gelecek stresi var bi de
32. haftada çıkılıyor diye biliyorum canımm

Hatta geçen metrobüste baya ayaktaydım en son yer boşaldı oturdum. Genç bi çocuk baktı bana abla sana kimse yer vermedi mi dedi. Yook dedim vermedi çocuk kahroldu resmen söylendi falan. Baya duygulanmıştıım
Yani o kadar zor oluyor ki ağırlaştıkça düşünemiyorum

X