- 8 Ağustos 2023
- 5.467
- 5.638
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.861
Poşeti de Hepsiburadan 1000 lisini 209 a aldım #reklamdegilaa ne kadar ucuza almışsın ya poşeti daha pahalıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Poşeti de Hepsiburadan 1000 lisini 209 a aldım #reklamdegilaa ne kadar ucuza almışsın ya poşeti daha pahalıdır
O kadar güzel kargolamış kiii. İki tane karton kutuya sarmış ürüne de poşet geçirmiş bana gönderen kişi. Kırılma ihtimali 0 çünkü ben zor cikardimBen de dolaptan almayı düşünüyorum fakat ürün büyük olduğu için kargo sorun olmuyor mu?
Ben ikna oldum o zamanO kadar güzel kargolamış kiii. İki tane karton kutuya sarmış ürüne de poşet geçirmiş bana gönderen kişi. Kırılma ihtimali 0 çünkü ben zor cikardim
Sana gönderen kişi de umarım öyle yapar bende korkuyordum ürün kırılır mı diye ama baya iyi korumuşBen ikna oldum o zaman
Umarım, yoksa Korbell almanin pek bir anlamı kalmıyor herhangi bir çöp aynı işlevi görecektirSana gönderen kişi de umarım öyle yapar bende korkuyordum ürün kırılır mı diye ama baya iyi korumuş
Aynen öyleUmarım, yoksa Korbell almanin pek bir anlamı kalmıyor herhangi bir çöp aynı işlevi görecektir
Güle güle kullan Şunda şöyle bir uyanıklık varmış sadece 1000 bez kapesiteli anlamında yazmışlar 1000 çöp poşeti değilmiş yani arkadaşım söylemişti Ama çöp kovasını ben de alıcam 2.el denk getirirsem buna mani değilPoşeti de Hepsiburadan 1000 lisini 209 a aldım #reklamdegil
Ben yiyirorum galiba ya düşündüm de. Of bir an da tartıda sayılar fırlamaya başladı kızlar Ödem olabilir mi Dolunay falan var malumGünaydın kızlar dışarıda salata yiyor musunuz?
Ay dolunay gene mi var ondan dün ağlayıp durdum zaten ağlaktım şimdi habireBen yiyirorum galiba ya düşündüm de. Of bir an da tartıda sayılar fırlamaya başladı kızlar Ödem olabilir mi Dolunay falan var malum
Her gün otobüs ve tramvay kullanıyorum ve sabah akşam ayakta gidiyorum işe, yaşlılar ücretsiz olarak bindiği (ve maşallah iş giriş çıkış saatlerinde gezmeleri tuttugu) için asla oturacak yer olmuyor. Bence arsız olup yer istememiz lazım yoksa kimse görüp de yer vermiyorGeçen dolmuşta ayakta geldim 50 dk kimse yer vermedi bana
1000 bezi alsın da 1000 tane olmasa da olur napalım 4 aylık kullanım ihtiyacını giderir diyodu açıklamalardaGüle güle kullan Şunda şöyle bir uyanıklık varmış sadece 1000 bez kapesiteli anlamında yazmışlar 1000 çöp poşeti değilmiş yani arkadaşım söylemişti Ama çöp kovasını ben de alıcam 2.el denk getirirsem buna mani değil
Kıyamam ya. Yaşlılara da bişe diemiom da bi çift vardı mesela sarmaş dolaş duruyorlar dolmuşta. Arkada 4 koca kadın vardı onlar da gördüler hamile olduğumu. Çok zor oldu sırf bu yüzden en erken ne zaman çıkılaniliyorsa o zaman çıkıcam ücretli izne. Her akşam acaba dolmuş kalabalık mı gelecek stresi var bi deHer gün otobüs ve tramvay kullanıyorum ve sabah akşam ayakta gidiyorum işe, yaşlılar ücretsiz olarak bindiği (ve maşallah iş giriş çıkış saatlerinde gezmeleri tuttugu) için asla oturacak yer olmuyor. Bence arsız olup yer istememiz lazım yoksa kimse görüp de yer vermiyor
Geçen dolmuşta ayakta geldim 50 dk kimse yer vermedi bana
ben direkt göbeğimi tutuyorum veren veriyor artık vermeyen de kendi vicdanı şansa kalıyor. Ama eskisi gibi çok yer veren yok, son duyarlı gençlik bizdik ve bitti maalesefHer gün otobüs ve tramvay kullanıyorum ve sabah akşam ayakta gidiyorum işe, yaşlılar ücretsiz olarak bindiği (ve maşallah iş giriş çıkış saatlerinde gezmeleri tuttugu) için asla oturacak yer olmuyor. Bence arsız olup yer istememiz lazım yoksa kimse görüp de yer vermiyor
32. haftada çıkılıyor diye biliyorum canımmKıyamam ya. Yaşlılara da bişe diemiom da bi çift vardı mesela sarmaş dolaş duruyorlar dolmuşta. Arkada 4 koca kadın vardı onlar da gördüler hamile olduğumu. Çok zor oldu sırf bu yüzden en erken ne zaman çıkılaniliyorsa o zaman çıkıcam ücretli izne. Her akşam acaba dolmuş kalabalık mı gelecek stresi var bi de
Çoğu ödem bence de ya. Sen inceciksin ödemdir ben balık etliyim benimki de ödemdirBen yiyirorum galiba ya düşündüm de. Of bir an da tartıda sayılar fırlamaya başladı kızlar Ödem olabilir mi Dolunay falan var malum
Aynen öyle yılsonu itibari ile gitmicem nasipse32. haftada çıkılıyor diye biliyorum canımm
Yani o kadar zor oluyor ki ağırlaştıkça düşünemiyorumHatta geçen metrobüste baya ayaktaydım en son yer boşaldı oturdum. Genç bi çocuk baktı bana abla sana kimse yer vermedi mi dedi. Yook dedim vermedi çocuk kahroldu resmen söylendi falan. Baya duygulanmıştıım
ben toplu taşıma kullanmıyorum çok şükür diyorum çünkü istanbul gerçekten çok kalabalıkYani o kadar zor oluyor ki ağırlaştıkça düşünemiyorum