Bizim 37.2 çıktı ateşi var demek mi oluyor iyi değil mi 37İnşallah ya ben düşüremedim ateşi en dazla 37.3 e falan düşüyo
37,5 olduğunda ilaç ver dedi doktor sen ılık bir duş aldırabilirsin yada bezle silebilirsin bizimkinin 38 in üzerine çıkıyoBizim 37.2 çıktı ateşi var demek mi oluyor iyi değil mi 37
yaa inşallah daha üstüne çıkmaz calpol veriyosundur tabi37,5 olduğunda ilaç ver dedi doktor sen ılık bir duş aldırabilirsin yada bezle silebilirsin bizimkinin 38 in üzerine çıkıyo
Ya doktor bizede demiri çok düşük dedi bir de şimdi antibiyotik kullanırken ara vermemiz lazım demire dedi ek gıdaya geçtiği için bol yeşil sebze yedirerek değerini yükseltelim dediBu arada demir ilacı kullanmamıza rağmen demiri düşük çıkmış
Evet calpol ve fitil verdi ama fitil düşürmedi hiçyaa inşallah daha üstüne çıkmaz calpol veriyosundur tabi
Bana antibiyotik kullanırken bırak falan demedi neden acabaYa doktor bizede demiri çok düşük dedi bir de şimdi antibiyotik kullanırken ara vermemiz lazım demire dedi ek gıdaya geçtiği için bol yeşil sebze yedirerek değerini yükseltelim dedi
Aa fitil hemen etki ederdi aslında 20 gün önce hasta olduğumuzda bizede etki etmemişti ama fitil ateş bazen dirençli oluyor demekkiEvet calpol ve fitil verdi ama fitil düşürmedi hiç
Bana antibiyotik kullanırken bırak falan demedi neden acaba
Kullanmıyım o zaman belki de söylemeyi unuttu doktor 1 hafta kullanmada bişey olmaz bence zaten demiri düşük çıktıAa fitil hemen etki ederdi aslında 20 gün önce hasta olduğumuzda bizede etki etmemişti ama fitil ateş bazen dirençli oluyor demekkievet diğer antibiyotiği kullandığımızda acildekş çocuk doktoruda dememişti ve ben kullanmıştım ama bu doktor demir ilacına ara dedi vitamin emilimini alıyor dedi anlamadım
Kuzum ateşi var ama vücudu savaşıyor onu gösteriyor. Sen zibinla bırak üstünü koltuk altına kasiklarina kompres yap su ile . Üstünü örtmeden uyut . 4 saatte bir calpol pedifen değişmeli veriyordum ben eskiden. Antibiyotik verdiyse bir günde geçmesi lazım ateşinİnşallah ya ben düşüremedim ateşi en dazla 37.3 e falan düşüyo
Yani bizimde düşük bir hafta bizde ara vericez bişey olmaz artık napalımKullanmıyım o zaman belki de söylemeyi unuttu doktor 1 hafta kullanmada bişey olmaz bence zaten demiri düşük çıktıya fitili attık 5 dk sonra kakasını yaptı ama bezinde fitile dair bişey yoktu belki de ondan etki etmedi bilemedim
Ay inşallah canım bugün verdi sabah içti bi de gece vericem antibiyotik. Calpol 4 saat mi 6 saat mi doktor fitili 4 calpolü 6 saatte bir verebilirsim demiştiKuzum ateşi var ama vücudu savaşıyor onu gösteriyor. Sen zibinla bırak üstünü koltuk altına kasiklarina kompres yap su ile . Üstünü örtmeden uyut . 4 saatte bir calpol pedifen değişmeli veriyordum ben eskiden. Antibiyotik verdiyse bir günde geçmesi lazım ateşin
Şifa diliyorum bebelerimizeYani bizimde düşük bir hafta bizde ara vericez bişey olmaz artık napalımaa olabilir direkt çıkardıysa
Sicaklamis 37.5 dan sonra ateşi var denilebilirBizim 37.2 çıktı ateşi var demek mi oluyor iyi değil mi 37
Sürekli memede şifa olsun inşallahEmzir kuzum bol bol en iyi ilaç anne sütü
Hasta diye kuzum tahlile baktılar hgb 11 çıktı benimkinin alt sınır 13 müş demir ilacı kullanmasına rağmen niye öyle anlamadımKaç çıktı ki kızlar demir bide hgb kaç çıktı önemli olan o niye şimdi kan tahlili oldu 9 aylıkken yapıyorlar hasta diye mi bebeler?
Benimki de çok hareketli o harekete kilo almaz bunlar tavşan gibi zıplıyoYa ben bu ek gıdayı yediriyorum 15 gündür düzenli günde 2 çay bardağı kadar da yiyordur yani ama hiç kg almıyor ya çok hareketli hiç durmuyor ondan mı ki bugün baktım tutunup ayağa kalkıyor düşüyor sonra koltuk altlarında geziyor. E bu kiç et tutar mı dedim
Benim geçen sefer ateş düşmeyince doktor 4 saatte verebilirsn düşmeyen ateşte demişti calpolü ama pedifen grubu kullanamaz şuan 6 ay üstü değiş diye demişti o zaman 5. Ayın içimdeydikAy inşallah canım bugün verdi sabah içti bi de gece vericem antibiyotik. Calpol 4 saat mi 6 saat mi doktor fitili 4 calpolü 6 saatte bir verebilirsim demişti