2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada demir ilacı kullanmamıza rağmen demiri düşük çıkmış
Ya doktor bizede demiri çok düşük dedi bir de şimdi antibiyotik kullanırken ara vermemiz lazım demire dedi ek gıdaya geçtiği için bol yeşil sebze yedirerek değerini yükseltelim dedi

yaa inşallah daha üstüne çıkmaz calpol veriyosundur tabi
Evet calpol ve fitil verdi ama fitil düşürmedi hiç
Ya doktor bizede demiri çok düşük dedi bir de şimdi antibiyotik kullanırken ara vermemiz lazım demire dedi ek gıdaya geçtiği için bol yeşil sebze yedirerek değerini yükseltelim dedi
Bana antibiyotik kullanırken bırak falan demedi neden acaba

Evet calpol ve fitil verdi ama fitil düşürmedi hiç
Bana antibiyotik kullanırken bırak falan demedi neden acaba
Aa fitil hemen etki ederdi aslında 20 gün önce hasta olduğumuzda bizede etki etmemişti ama fitil ateş bazen dirençli oluyor demekki evet diğer antibiyotiği kullandığımızda acildekş çocuk doktoruda dememişti ve ben kullanmıştım ama bu doktor demir ilacına ara dedi vitamin emilimini alıyor dedi anlamadım

Kullanmıyım o zaman belki de söylemeyi unuttu doktor 1 hafta kullanmada bişey olmaz bence zaten demiri düşük çıktı ya fitili attık 5 dk sonra kakasını yaptı ama bezinde fitile dair bişey yoktu belki de ondan etki etmedi bilemedim

İnşallah ya ben düşüremedim ateşi en dazla 37.3 e falan düşüyo
Kuzum ateşi var ama vücudu savaşıyor onu gösteriyor. Sen zibinla bırak üstünü koltuk altına kasiklarina kompres yap su ile . Üstünü örtmeden uyut . 4 saatte bir calpol pedifen değişmeli veriyordum ben eskiden. Antibiyotik verdiyse bir günde geçmesi lazım ateşin

Yani bizimde düşük bir hafta bizde ara vericez bişey olmaz artık napalım aa olabilir direkt çıkardıysa

Ay inşallah canım bugün verdi sabah içti bi de gece vericem antibiyotik. Calpol 4 saat mi 6 saat mi doktor fitili 4 calpolü 6 saatte bir verebilirsim demişti

Ya ben bu ek gıdayı yediriyorum 15 gündür düzenli günde 2 çay bardağı kadar da yiyordur yani ama hiç kg almıyor ya çok hareketli hiç durmuyor ondan mı ki bugün baktım tutunup ayağa kalkıyor düşüyor sonra koltuk altlarında geziyor. E bu kiç et tutar mı dedim

Kaç çıktı ki kızlar demir bide hgb kaç çıktı önemli olan o niye şimdi kan tahlili oldu 9 aylıkken yapıyorlar hasta diye mi bebeler?

Emzir kuzum bol bol en iyi ilaç anne sütü
Sürekli memede şifa olsun inşallah
Kaç çıktı ki kızlar demir bide hgb kaç çıktı önemli olan o niye şimdi kan tahlili oldu 9 aylıkken yapıyorlar hasta diye mi bebeler?
Hasta diye kuzum tahlile baktılar hgb 11 çıktı benimkinin alt sınır 13 müş demir ilacı kullanmasına rağmen niye öyle anlamadım

Benimki de çok hareketli o harekete kilo almaz bunlar tavşan gibi zıplıyo benimkisi 1 ayda 330 gram almış ek gıdaya rağmen aman sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil

Ay inşallah canım bugün verdi sabah içti bi de gece vericem antibiyotik. Calpol 4 saat mi 6 saat mi doktor fitili 4 calpolü 6 saatte bir verebilirsim demişti
Benim geçen sefer ateş düşmeyince doktor 4 saatte verebilirsn düşmeyen ateşte demişti calpolü ama pedifen grubu kullanamaz şuan 6 ay üstü değiş diye demişti o zaman 5. Ayın içimdeydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…