Bilmiyorum ki akşam nemlendirdim sabah geçmişti ama yerken değdiği yerler oluyor bukadar beyaz olmasaymış bu çocuk iyiymisBunlar alerjimiymiş
Gece uykuları bizim de öyleydi yine var ama eskisi kadar değil diş de büyük etken diyorlar huzursuz edip uyutmuyor, birde bebekler bizim gibi uykuya dönemezlermiş o sebepten dolayı uyandığında geri dönmek için ağlarmış aç olduğu için değil sorun şu ki yatağa koyup uyumasını beklemek lazım acaba yanına uzanıp pış pış yapmak gibi miBen bu kurala çok uyuyorum akşam 8- 8.30 arası uyutuyorum, memede uyutmuyorum kucakta veya ağır geldiyse o an ayakta sallayarak . Günde 3 uyku mutlaka yapıyor toplam 2.30-3 saat . Ama yine gece saat başı uyanıyor yani bir şey değişse keşkeolay bebeğin kendi kendine uyumayı öğrenmesi bence desteksiz uyku olayı yani. Cidden bu ay bittim ya 4. Aydan beteriz gece uykusu konusunda bu ara
Aaaa bugün yaptırdım hemşire hiçbir şey olmaz dedi bak şaşırdım kız şuan çok geçmiş olsun6.ay aşıları kötü yaptı çocuğumu dünden beri ateşi var ve sürekli ağlıyo hali bile yok uyumak istiyo ve memede. Ek gıda bile yediremedim
Aynen oyle hatta yanında bile durmayın diyolar ay işte çocuklar da öyle ağla ağla bi hal oluyor bilemiyorum çok zor yaGece uykuları bizim de öyleydi yine var ama eskisi kadar değil diş de büyük etken diyorlar huzursuz edip uyutmuyor, birde bebekler bizim gibi uykuya dönemezlermiş o sebepten dolayı uyandığında geri dönmek için ağlarmış aç olduğu için değil sorun şu ki yatağa koyup uyumasını beklemek lazım acaba yanına uzanıp pış pış yapmak gibi mi
Benimki de aynen boyle hatta nokta nokta değil bölgeseldi buraya da atmıştım. Kuzey kutbu bebeleri gibi yanaklar al aldıBilmiyorum ki akşam nemlendirdim sabah geçmişti ama yerken değdiği yerler oluyor bukadar beyaz olmasaymış bu çocuk iyiymis
Saol canımm bize de hiçbir şey olmaz dedi ama bebeğe göre değişiyo sanırımAaaa bugün yaptırdım hemşire hiçbir şey olmaz dedi bak şaşırdım kız şuan çok geçmiş olsun
Konudan bağımsız maşallaaaah yerim ağzını seninnBenimki de aynen boyle hatta nokta nokta değil bölgeseldi buraya da atmıştım. Kuzey kutbu bebeleri gibi yanaklar al aldıama alerji hiç olmadı bizde daha onceden, neyse yumurtayı kesmiştim doktor da bir şey sürme bu sürede dedi , geçmedi, sonra mustela egzama kremi verdi yumurtaya başla tekrar dedi onu sürdüm geçti, mevsimsel demek ki dedi. Foto ekledim bak
Ay evet 3 ayda bitti ya çok çok zorduKonudan bağımsız maşallaaaah yerim ağzını seninnkolik halleri bitti mi
Çok şükür iyi aşağı doğru sarkıtarak sırtına pat pat yaptık kustu herşeyi nefes almıyodu kaldırdığımızda yüzüne üfledim o an nefes aldı ve soğuk su vurdum yüzüne öyle geldi kendine tabi sonrasında 1 saat kadar yüzü mor kaldı yavaş yavaş açıldı rengiÇocuk iyi mi nasıl döndürdünüz
Maşallah ne tatlı gruptaki herkesin bebişini merak ediyorum ben ya minnoşları görebilsek keşkeBenimki de aynen boyle hatta nokta nokta değil bölgeseldi buraya da atmıştım. Kuzey kutbu bebeleri gibi yanaklar al aldıama alerji hiç olmadı bizde daha onceden, neyse yumurtayı kesmiştim doktor da bir şey sürme bu sürede dedi , geçmedi, sonra mustela egzama kremi verdi yumurtaya başla tekrar dedi onu sürdüm geçti, mevsimsel demek ki dedi. Foto ekledim bak
Çok şükür kuzenimden biliyorum gerçekten çok zor bir durumAy evet 3 ayda bitti ya çok çok zordu
Çok geçmiş olsun inanılmaz travmatik bir durum bende çook korkuyorum yedirirken hatta bazen az yediriyorum korkudan yaÇok şükür iyi aşağı doğru sarkıtarak sırtına pat pat yaptık kustu herşeyi nefes almıyodu kaldırdığımızda yüzüne üfledim o an nefes aldı ve soğuk su vurdum yüzüne öyle geldi kendine tabi sonrasında 1 saat kadar yüzü mor kaldı yavaş yavaş açıldı rengi
Bende herkesi çok merak ediyorum bebişleri de öyleMaşallah ne tatlı gruptaki herkesin bebişini merak ediyorum ben ya minnoşları görebilsek keşke
Bizde bişey yapmadı 6. ay aşıları çok şükür umarım sizinkide öyle olurAaaa bugün yaptırdım hemşire hiçbir şey olmaz dedi bak şaşırdım kız şuan çok geçmiş olsun
YaaBenimki de aynen boyle hatta nokta nokta değil bölgeseldi buraya da atmıştım. Kuzey kutbu bebeleri gibi yanaklar al aldıama alerji hiç olmadı bizde daha onceden, neyse yumurtayı kesmiştim doktor da bir şey sürme bu sürede dedi , geçmedi, sonra mustela egzama kremi verdi yumurtaya başla tekrar dedi onu sürdüm geçti, mevsimsel demek ki dedi. Foto ekledim bak
Bir doktora göstersinler yine de nefessiz kalması iyi değil. Allah’a şükürler olsun. Çok sevindim. İlk yardım bilmek önemli.Çok şükür iyi aşağı doğru sarkıtarak sırtına pat pat yaptık kustu herşeyi nefes almıyodu kaldırdığımızda yüzüne üfledim o an nefes aldı ve soğuk su vurdum yüzüne öyle geldi kendine tabi sonrasında 1 saat kadar yüzü mor kaldı yavaş yavaş açıldı rengi
Ben de böyleyim. Çok korkuyorum bazen. Başta böyle değildim son günlerde böyleyim. Acil yardım bilmek lazım.Çok geçmiş olsun inanılmaz travmatik bir durum bende çook korkuyorum yedirirken hatta bazen az yediriyorum korkudan ya
Bu korkuma blw yöntemine falan geçemicem gibi geliyo evet acil yardım muhakkak bilmek lazımBir doktora göstersinler yine de nefessiz kalması iyi değil. Allah’a şükürler olsun. Çok sevindim. İlk yardım bilmek önemli.
Ben de böyleyim. Çok korkuyorum bazen. Başta böyle değildim son günlerde böyleyim. Acil yardım bilmek lazım.
Ben de ama tam yayınlamıyorum bi de bizim gruba önceden olanlar malumBende herkesi çok merak ediyorum bebişleri de öyle
Blw 8. Aydan sonra öneriliyormuş ya bugün öyle bir şey okudum, çocukların çiğneme refleksi o zaman kendine geliyor diye, mantıklı geldiBu korkuma blw yöntemine falan geçemicem gibi geliyo evet acil yardım muhakkak bilmek lazım