2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Gece uykuları bizim de öyleydi yine var ama eskisi kadar değil diş de büyük etken diyorlar huzursuz edip uyutmuyor, birde bebekler bizim gibi uykuya dönemezlermiş o sebepten dolayı uyandığında geri dönmek için ağlarmış aç olduğu için değil sorun şu ki yatağa koyup uyumasını beklemek lazım acaba yanına uzanıp pış pış yapmak gibi mi

6.ay aşıları kötü yaptı çocuğumu dünden beri ateşi var ve sürekli ağlıyo hali bile yok uyumak istiyo ve memede. Ek gıda bile yediremedim
Aaaa bugün yaptırdım hemşire hiçbir şey olmaz dedi bak şaşırdım kız şuan çok geçmiş olsun

Aynen oyle hatta yanında bile durmayın diyolar ay işte çocuklar da öyle ağla ağla bi hal oluyor bilemiyorum çok zor ya

Bilmiyorum ki akşam nemlendirdim sabah geçmişti ama yerken değdiği yerler oluyor bukadar beyaz olmasaymış bu çocuk iyiymis
Benimki de aynen boyle hatta nokta nokta değil bölgeseldi buraya da atmıştım. Kuzey kutbu bebeleri gibi yanaklar al aldı ama alerji hiç olmadı bizde daha onceden, neyse yumurtayı kesmiştim doktor da bir şey sürme bu sürede dedi , geçmedi, sonra mustela egzama kremi verdi yumurtaya başla tekrar dedi onu sürdüm geçti, mevsimsel demek ki dedi. Foto ekledim bak

Eklentiler

• IMG_4522.jpeg
    90,7 KB · Görüntüleme: 34
Konudan bağımsız maşallaaaah yerim ağzını seninn kolik halleri bitti mi

Maşallah ne tatlı gruptaki herkesin bebişini merak ediyorum ben ya minnoşları görebilsek keşke

Çok geçmiş olsun inanılmaz travmatik bir durum bende çook korkuyorum yedirirken hatta bazen az yediriyorum korkudan ya

Yaa maşallah bebitona rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasın. Sevgileri dünyaya değer.

Bir doktora göstersinler yine de nefessiz kalması iyi değil. Allah’a şükürler olsun. Çok sevindim. İlk yardım bilmek önemli.
Çok geçmiş olsun inanılmaz travmatik bir durum bende çook korkuyorum yedirirken hatta bazen az yediriyorum korkudan ya
Ben de böyleyim. Çok korkuyorum bazen. Başta böyle değildim son günlerde böyleyim. Acil yardım bilmek lazım.

Bu korkuma blw yöntemine falan geçemicem gibi geliyo evet acil yardım muhakkak bilmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…