Selamlar hanımlar, aşağı yukarı aynı zamanlarda doğum yaptığımız için bebeğimle ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum, okuyup yorumlarsanız sevinirim :)
10 Nisan'da doğdu kızım.
- 3 aylıktan itibaren destekli oturuyordu, şuanda desteksiz oturabiliyor (tabiki yanlara doğru devriliyorda).
- Yerde sırtüstü yatarken sağa sola dönebiliyor, hareket ede ede halının dışına çıkıyor :) Tam olarak yüzüstüne dönmeye yeltendiğinde kolu altında kaldığı için dönemiyor. Yüzüstü koyduğumda sürekli ağlıyordu ama iki gündür yüzüstünden dönmeyi öğrendi dönüp yine sırtın üzerine yatıyor.
- Uyurken yatağa nasıl koyarsam öyle uyanıyor, kendi kendine dönmüyor hiç.
- Sinirlendiğinde veya heyecanlandığında iki kolunu birden hızlı bi şekilde kaldırıp indiriyor
- Sesli bi şekilde konuşuyor (yani sadece sesini kabalaştırarak aaaa diyor) / bağırıyor
- Her şeye uzanıp ağzına götürmek istiyor
- Güleç ama bi o kadarda mızmız, çok çabuk sıkılıyor
- Gündüzleri 2-3 saate bir uykusu geliyor 30 dk kadar uyuyor, geceleri 3-4 saate bir uyanır mama içer
- Öğleden sonra çorba yapıp içiriyorum, kabul ediyor.
- Henüz dişleri yok
Son bikaç gündürde eski neşesi yok gibi, mutsuz duruyor sanki :/
Şöyle ki, sosyal medyadan çok etkileniyorum. Sizce ayına göre normal gözüküyor mu yoksa şu sanki şöyle olmalıydı dediğiniz yerler var mı? Çevremdilere danıştığımda beni çok pimpirikli buluyorlar. Biraz evhamlıyım evet ama ne yapayım. Doktor randevumuza biraz daha var. Önce sizlere danışmak istedim.