Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam; ben de sessiz sessiz takip ediyordum 1 haftadır, artık yazayım dedim. Bugün 5+0’ım ve uygulamaya göre 25 temmuz olarak görünüyor doğum tarihi. Aranıza Bursadan katıldım. 1,5 senelik evliyim ve yaklaşık 1 senedir düşünüyorduk. 33 yaşımdayım. Femara ve ovitrelle kullanarak gebe kaldım. Çarşamba günü (adet gecikmesinden 7 gün sonra) doktora gittim ve minicik bir kese göründü. 2 hafta sonra kalp atışları, genel kontrol ve testler için yeniden çağırdı doktorum. Benim adet gecikmesinden önce hiçbir belirtim olmadığı gibi hâlâ da çok şükür mide bulantısı uyku hali gibi bir durumum yok. Sanırım genetikmiş bu tarz durumlar çünkü annem de hiçbir hamileliğinde yaşamamış böyle şeyler. Neyse, umarım doğuma kadar böyle gider diyorum. Hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum. Çok şükür dualarımız karşılık buldu ve hamile kalabildik. Allah hayırlısıyla ve sağlıkla sonuna kadar götürebilmemizi nasip etsin inşallah.

Ben normalde de çok konuşmam ve genelde hep dinleyen taraf olurum. İzninizle burada da pek sık yazmayayım ama yazdıklarınızı okuyayım diyorum. O yüzden çok sık yazamazsam kusura bakmayın.

Hepimize huzurlu hamilelikler diliyorum güzel gebe arkadaşlarım :)

Kızlar yeni yazabiliyorum işten henüz geldim kendimi attım yatağa ve hemen foruma girdim 🥰 Bu sefer karından baktırdık ama görüntü baya flu gözüküyordu çok net değildi ben kenarda bebeği gördüm bu değil mi dedim çok net değil bu yüzden bebek diyemem dedi gebelik kesen geçtiğimiz haftanın iki katı kadar olmuş bu yüzden canlı bir gebelik diyebilirim dedi. SAT tarihimi değiştirdi tekrar şun an 6+1 sin dedi. Ağrıları sordum ağrı beklediğimiz bir şey değil dedi şaka gibi 😅 velhasıl boş gebelik değil ama kalp atışı için haftaya gel çok küçük dedi bende bu doktora bir daha gitmemeye karar verdim. Salpenjektomi ameliyatımı yapan doktoruma gideceğim çarşamba günü inşallah daha güzel haber alacağım. Dua eden, iyi dileklerini ve enerjilerini gönderen herkese çok teşekkür ederim. Çok uzun zamandır bu günlerin gelmesini bekledik. Zor sınavlardan geçtik ama elhamdülillah son buluyor inşallah. Rabbim hepimize gönül ferahlığı, akıl berraklığı nasip etsin bu dönemde çok ihtiyacımız var. İnşallah her birimiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza, hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kavuşuruz. Her birimiz için dua ediyorum ve edeceğim. İnşallah doktor odasından hep mutlu haber ile gülümseyerek ayrılırız 🫶🏻🌸🙏🏻
Normalde adete göre kav haftalıkki cnm bide keşke alttan muayene ettirseydin ben öyle yapıyorum en net görüntü ilk üç ay o şekilde oluyor bir dahaki kontrolde ins duyarsın pıtpıtları bende haftayı bekliyorum çok yordu bu stres hepimizi güzel neticeler alalım insallah 🥰

Kızlar selam; ben de sessiz sessiz takip ediyordum 1 haftadır, artık yazayım dedim. Bugün 5+0’ım ve uygulamaya göre 25 temmuz olarak görünüyor doğum tarihi. Aranıza Bursadan katıldım. 1,5 senelik evliyim ve yaklaşık 1 senedir düşünüyorduk. 33 yaşımdayım. Femara ve ovitrelle kullanarak gebe kaldım. Çarşamba günü (adet gecikmesinden 7 gün sonra) doktora gittim ve minicik bir kese göründü. 2 hafta sonra kalp atışları, genel kontrol ve testler için yeniden çağırdı doktorum. Benim adet gecikmesinden önce hiçbir belirtim olmadığı gibi hâlâ da çok şükür mide bulantısı uyku hali gibi bir durumum yok. Sanırım genetikmiş bu tarz durumlar çünkü annem de hiçbir hamileliğinde yaşamamış böyle şeyler. Neyse, umarım doğuma kadar böyle gider diyorum. Hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum. Çok şükür dualarımız karşılık buldu ve hamile kalabildik. Allah hayırlısıyla ve sağlıkla sonuna kadar götürebilmemizi nasip etsin inşallah.

Ben normalde de çok konuşmam ve genelde hep dinleyen taraf olurum. İzninizle burada da pek sık yazmayayım ama yazdıklarınızı okuyayım diyorum. O yüzden çok sık yazamazsam kusura bakmayın.

Hepimize huzurlu hamilelikler diliyorum güzel gebe arkadaşlarım :)
Hayırlı olsun cnm sağlıkla ilerlesin insallah🥰

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır yazmıyordum bulantılar ve 2 çocukla telefonu elime zor alıyorum. Genelde oğlumu uyuturken bakabiliyorum hala emerek uyuyor nasıl bırakacak memeyi hiç bilmiyorum artık emzirmek acı vermeye de başladı 😣 kalp atışı randevum bugündü duyduk çok şükür bebişi de gördük herşey yolunda dedi Dr önceki gün hafifçe pembe bir leke geldi devamı olmadı ama Dr önlem amaçlı progestan yazdı. Prilam da yazdı ancak emzirenlere uygun değil yazmış prospektüste drum a sormamıştım bu durumu. Bir tane içmiştim huzursuzum bu yüzden

Bu arada iki muayenede de 2 gün küçük çıkıyor gebelik 10 temmuz görünüyor doğum tarihi

Kızlar benim hiç akıntım olmuyor bu normal mi pazartesi 7 haftalık olucak

Kızlar göbüşler ne zaman kendini belli eder tahminen iğneyle sanki 2 3 aylık gibi duruyor 🤣💜

Ay canım bardak sayısını abartmış sanki biraz 😂 fetal DNA testi güzel bir şey ikiliniclu teste gerek olmuyr detaylı ultrasonda da için rahat oluyor. Ama ücretlerini bağımsız da araştır. Biraz pahalı bir test ❤️

Hoş geldin iyi ki ses ettin 🥰

Hadi kuzum gözün aydın en azindan güzel haberler almışsın. Çarşamba daha güzel haberlerle gelirsin inşallah ❤️
Amin inşallah hepimiz güzel haberler alalım 🫶🏻🙏🏻🌸

Normalde adete göre kav haftalıkki cnm bide keşke alttan muayene ettirseydin ben öyle yapıyorum en net görüntü ilk üç ay o şekilde oluyor bir dahaki kontrolde ins duyarsın pıtpıtları bende haftayı bekliyorum çok yordu bu stres hepimizi güzel neticeler alalım insallah 🥰
Ben en son 25 Eylül de adet gördüm. Bu tarihe göre hesaplarsak 8+2 oluyor. İnşallah bakalım çarşamba günü her şey belli olacak inşallah. Ay evet hiç bitmeyecek gibi geliyor bazen stres o yüzden bir yerden sonra tevekkül ediyorum çünkü yapacak hiç bir şeyimiz yok 🫶🏻

Ben en son 25 Eylül de adet gördüm. Bu tarihe göre hesaplarsak 8+2 oluyor. İnşallah bakalım çarşamba günü her şey belli olacak inşallah. Ay evet hiç bitmeyecek gibi geliyor bazen stres o yüzden bir yerden sonra tevekkül ediyorum çünkü yapacak hiç bir şeyimiz yok 🫶🏻
Sende belki geç döllenmedir veya bir yerde okumuştum bebeğin rahimdeki konumuna göre görünmesi geçikebiliyormuş işte ne dersek diyelim dünyaya gelecek olan bir şekilde geliyor hakkımızda en güzeli olsun insallah🙏🏼

Kızlar 5+5 im. Benim kasık ağrılarım geçti. Belim ağrıyor biraz ama günün belli zamanlarında yoğun baş dönmem oluyor normal mi? Tansiyondan kaynaklı mı yoksa gebelikten mi? Ne yapmam gerek baş dönmesine

X