Tabii uykuyu halledebilsek keşke ama 6.ayda atak varmış bu ay mesela uyku eğitimi verilmiyomuş doktor da bugün söyledi bu ay haplanmış gibi gezer hiperaktif olur diye benimkisi gece sürekli hareket ettiği için uyanıyo zatenBende aynı şekilde. O gücü bulamıyorum ama uykuyı halletsek acaip rahatlayacakmışım gibi hissediyorum. Burda biri vardı paylaşırım sizinle uyku eğitimi ile ilgili notları falan demişti sanki geçen
Olmadı zaten sapsarı bişey oldu ama karıştırmazsam süt kabarıyo nasıl yapıcam onuAaa hayır tam tersi hiç karıştırma parçalanmasın
Yok yok korka korka yediriyorum her şeyisen yine de bir şey verirken kontrolü elden bırakma
Yeğenim koça aslan 4 yaşında ve 30 saniye yerinde durduğunu asla görmedim duvara tırmanır o derece ve kız çocuğu yani erkekte değil kızlar uslu olur derler güya
Doktor bana yumurtanın sarısını vermeye başla dedi kuzumBende yumurta vermek istiyorum kızlar yaa
canım ben sana nası yaptığımı anlatayım çok basit , her su bardağı için 1 çorba kaşığı yoğurt kullanıyorum. Tencereye bu ikisini koyup bi çevirip altını kısıkta açıyorum , kaynayınca kesiliyor, sonra mesela 1 litre süt ise ; yarım limon suyu ekliyorum , daha azsa kafana göre bak işte , sonra bi tur karıştırıp bırakıyorum kaynıyo 5-10 dk sonra alıp süzgeçe tülbent geçirip suyunu süzdürüyorum. İnan bana tek zorluğu tülbenti elde yıkamakOlmadı zaten sapsarı bişey oldu ama karıştırmazsam süt kabarıyo nasıl yapıcam onu
Evet kuşum teşekkür ederim
Aaa ne kadar basitmiş ben bugün çok zorlandım tariften yapmaya çalıştım olmadı zaten sapsarı bişey olducanım ben sana nası yaptığımı anlatayım çok basit , her su bardağı için 1 çorba kaşığı yoğurt kullanıyorum. Tencereye bu ikisini koyup bi çevirip altını kısıkta açıyorum , kaynayınca kesiliyor, sonra mesela 1 litre süt ise ; yarım limon suyu ekliyorum , daha azsa kafana göre bak işte , sonra bi tur karıştırıp bırakıyorum kaynıyo 5-10 dk sonra alıp süzgeçe tülbent geçirip suyunu süzdürüyorum. İnan bana tek zorluğu tülbenti elde yıkamakhatta genelde mesela 1 litre süt açınca kullanıuorum keke ya da bir şeye , kalanı hemen peynir yapıyorum çok basit oluyor
Bi alerji doktoru var inanılmaz iyi kuzenim bebeğini götürmüştü kendi karışım yapıp egzamasını bile geçirdi bebeğinin. ona bi gitmek ister misin kuzum istanbulda ama sen nerde oturuyosun?Ya çok sinirlerim bozukk ağız ve çeneye bakın elma muz yedirince böyle oluyo ya daha doğrusu oraya deyiyo diye galiba deliricem en sonunda
Kuzum bence bunlar salyadan , var mı salya akıntısıYa çok sinirlerim bozukk ağız ve çeneye bakın elma muz yedirince böyle oluyo ya daha doğrusu oraya deyiyo diye galiba deliricem en sonunda
Zorlama tabii ki tadım ayları bunlar 9. Aya kadar bu şekilde sanırım 9. Ayda öğün yapmaya başlıyoruzBen sarısını 3 gun yedırdım bayılmadı tabı hayırlısı
Allahtan alerjısı cıkmadı
Ya ben cok cok vermıyorum bir seyı kası ucuyla 10 civarı anca yıyor ne versem sonra agzını kitliyor ben de zorlamıyorum bisi olur mu
Haşlayarak diye biliyorum ben ilk zamanlardsKızlar kıymayı nasıl pişirip vericez
Salya var ama elma yi pişirmeden rendeleyince yada muzu pişirmeden rendeleyince değdiği temas ettiği yerler böyle oluyor e tükürüyor agzindan vs bulaşıyor haliyle okadar ağlayasım var ki anlatamam . Pişmiş elmada birsey olmadı. Alerji lafından bile nefret ediyorum artık tüylerim kalkiyorKuzum bence bunlar salyadan , var mı salya akıntısı