- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.261
Teşekkür ederim hepimizin ki inşallah kız hissediyorum diyordum hep ama pipiliymişTebrik ederim, sağlıkla gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim hepimizin ki inşallah kız hissediyorum diyordum hep ama pipiliymişTebrik ederim, sağlıkla gelsin
Bu konuda görüşüm yasaklanan her şey çekici hale gelir ben en başından beri normal hayatımdan farklı olarak çok az dikkat ederek ilerliyorum ancak kısıtlamalara karşıyım. Arada yediğin cipsten içtiğin koladan hiç bir şey olmaz, olacak olsa dikkat edilecek binbir tane şey var yediğimiz meyvelerdeki pestisit gibi ve en önemlisi radyasyon. Kağan hocanın bir videosu var linki bırakıyorum vaktin varsa izlemeni tavsiye ederim canım.Kızlar bir şey soracağım beni canım aşırı derece de cips istiyor 3 gündür nohut cipsi falan denedim ama normalinin yerini tutmuyor bir türlü gözümün önünden gitmiyor. Doktorumda yeme içmeme çok karışan biri değil cips konusunu da hiç konuşmadık ama tabi yararlı bir şey olmadığını hepimiz biliyoruz . 1 kereden bir şey olur mu sizce gerçekten çok canım istiyor
Bende yapmam 6 aydan sonra başlarım demiştim alışverişe ama konu buralara kadar geldi ilk gebeliğim bilgim yok fazla ona sor buna sor emin ola ola ilerliyorum. Başak burcuyum biraz sabırsızlığım da var. Bir de planladığım şeylerin istediğim gibi olması için sıralıyorum. Kalan eksiklere bakayım diye.Zamanda çabuk geçiyor 4 aylık olduk gözyaşım pıtBence en iyisi o. Ben de cok alisveris yapmak istiyorum, nefsimi koreltmek icin internet sitelerine girip sepeti doldurup almadan cikiyorum :)) Dogum iznine cikana kadar (Mart ayinda) hic bi se almayacagim ama :)
Organik gdosuz tescilli mısır var patlatmalık ben ondan aldım bende çok seviyorumKızlar ben de bu ara ayıptır söylemesi patlamış mısıra düştüm ya. Normalde ayda yılda bir yapardım ve yavaş yavaş yerdim şimdi 10 dakikada koca kaseyi bitiriyorum bi de eşime sen niye yavaş yiyorsun diyorum mısırlar en gdo lu ürünler olduğu için korkuyorum ama ama çok hoşuma gidiyor.
Benim de ikinci trisemestera gecebildigim ilk gebeligim. Burclardan bagimsiz hepimiz cok benzeriz bence.Bende yapmam 6 aydan sonra başlarım demiştim alışverişe ama konu buralara kadar geldi ilk gebeliğim bilgim yok fazla ona sor buna sor emin ola ola ilerliyorum. Başak burcuyum biraz sabırsızlığım da var. Bir de planladığım şeylerin istediğim gibi olması için sıralıyorum. Kalan eksiklere bakayım diye.Zamanda çabuk geçiyor 4 aylık olduk gözyaşım pıt
Yaa geçen bende instagramda gördüm ama sayfayı takip etmeyi unuttum nerden alıyorsun?Organik gdosuz tescilli mısır var patlatmalık ben ondan aldım bende çok seviyorum
Nerede yaşıyordunuz? Kaç yaşında başlatmayı düşünüyorsunuz?Benim de ikinci trisemestera gecebildigim ilk gebeligim. Burclardan bagimsiz hepimiz cok benzeriz bence.
Bizim de gundemimizde kres sirasina girmek var simdiden. Kres ziyaretlerimiz var onumuzdeki hafta. Ben de bunu dusununce gozlerim doluyor, sanki universite kampusu gezmeye gidecegiz
Simdiki planlara gore 1 yasinda baslayacak.Nerede yaşıyordunuz? Kaç yaşında başlatmayı düşünüyorsunuz?
Organik windy walley diye bir marka , hepsiburadan aldım yeğenime de alıyoruz. Tadı güzel. Og Natural’in bebek tarhanası da çok güzel şimdiden ben kendime de yapıyorum #reklamdeğildirYaa geçen bende instagramda gördüm ama sayfayı takip etmeyi unuttum nerden alıyorsun?
Ben istanbuldayım, 3 yaşına kadar kendim bakmayı düşünüyorum sonrasına bakacağız . Hayırlı olsun size şimdidenSimdiki planlara gore 1 yasinda baslayacak, luksemburgdayiz biz.
Teşekkür ederim hemen bakayımOrganik windy walley diye bir marka , hepsiburadan aldım yeğenime de alıyoruz. Tadı güzel. Og Natural’in bebek tarhanası da çok güzel şimdiden ben kendime de yapıyorum #reklamdeğildir
Ben de dün banyomu temizledim derinlemesine fayans aralarını araba fırçasıyla ovaladım parladı her yerBugün bir enerjim geldi kızlar, 1 hafadır evim teksas gibi olmuştu. Mutfak desen TLC deki temizlenen mutfaklar kıvamındaydı. Hepsini sabahtan hallettim bir gazla. Herkese bol enerjili günler diliyorum. Benim gibi kendini yorgun enerjisiz hisseden arkadaşlarıma biraz olsun motivasyon vermek istedim. yattıkça yatası geliyor insanın bir yerden başlayınca devamı geliyor umarım güzel bir hafta sonunuz olur
Ay ne kadar gıcık bir durum. Söyleseydiniz durumunuzu seyahatim var diye. Başka bir doktora daha gidemezmisinBen de dün banyomu temizledim derinlemesine fayans aralarını araba fırçasıyla ovaladım parladı her yer
Bugün doktor kontrolüne gittim yine sinir oldum kızlar kadın geçen hafta ultrason yapılmış dedi bakmadı ultrasona sanki parayla cihazı koyup bakmak özel hastane olacak bir de kontrole binlerce lira alıyorlar.
Cinsiyeti ne zaman söyleyeceksiniz dedim 18.hafta dedi herkes öğrendi ben kaldım.
Türkiyeye gitmeden eşimle parti yapmak istiyordum Fetal dna yaptırmadığıma çok pişmanım doktor yaşın genç gerek yok dedi ona uydum, şimdi uçak biletimi erteleyeceğim mecburen
Canım benim kızım 14 aylık biz de İKEA’nın ahşap beşiğini kullandık şimdiye kadar. Nevresime hiç gerek yok. Sadece alez ve lastikli çarşaf aldım bir de yanlara koruyucu aldım dönerken çarpmasın tahtalara diye. Yastık kullanmadık hala yastıkta yatmıyor kızım kışı uyku tulumuyla geçirdik zaten battaniye falan da kullanılmıyor uzun süre. Çarşaf alez ve yan koruma işini görür şimdilikKızlar park yatakların içine öyle yastıktı yorgandı çok koymamak gerekiyormuş bebeği uyku tulumu veya ince battaniyelerle yatırmak gerekiyormuş, şimdi biz ahşap bir anne yanı aldık. Buna uyku seti alcaktım nasıl bir şey alsam çok kararsızım nevresim falan? Bu seçeneklere bakmıştım . Yastıkları montessori yatağına koyarız olmadı diye düz sade nevresim takımı mı alsam
Eh Türkiyede doktora gidin, orada söylerler kesin. Bence Türkiyedeki doktorlar hamileyim deyince prenses gibi davranıyorlar yurtdışındaki doktorlara kıyaslaBen de dün banyomu temizledim derinlemesine fayans aralarını araba fırçasıyla ovaladım parladı her yer
Bugün doktor kontrolüne gittim yine sinir oldum kızlar kadın geçen hafta ultrason yapılmış dedi bakmadı ultrasona sanki parayla cihazı koyup bakmak özel hastane olacak bir de kontrole binlerce lira alıyorlar.
Cinsiyeti ne zaman söyleyeceksiniz dedim 18.hafta dedi herkes öğrendi ben kaldım.
Türkiyeye gitmeden eşimle parti yapmak istiyordum Fetal dna yaptırmadığıma çok pişmanım doktor yaşın genç gerek yok dedi ona uydum, şimdi uçak biletimi erteleyeceğim mecburen
Söyledim ama gitmeden gel dedi 15.haftaya denk geliyor yine söylemez diye düşünüyorumAy ne kadar gıcık bir durum. Söyleseydiniz durumunuzu seyahatim var diye. Başka bir doktora daha gidemezmisin
Türkiyeye eşim gelmiyor canım tabi ailemle de yapmak istiyorum ama işte tercih yapmak gerekiyor babası daha çok hak ediyor diye düşünüyorumEh Türkiyede doktora gidin, orada söylerler kesin. Bence Türkiyedeki doktorlar hamileyim deyince prenses gibi davranıyorlar yurtdışındaki doktorlara kıyasla
Teşekkür ediyorum öyle yaptım almayacağım o setlerdenCanım benim kızım 14 aylık biz de İKEA’nın ahşap beşiğini kullandık şimdiye kadar. Nevresime hiç gerek yok. Sadece alez ve lastikli çarşaf aldım bir de yanlara koruyucu aldım dönerken çarpmasın tahtalara diye. Yastık kullanmadık hala yastıkta yatmıyor kızım kışı uyku tulumuyla geçirdik zaten battaniye falan da kullanılmıyor uzun süre. Çarşaf alez ve yan koruma işini görür şimdilik