- 8 Ağustos 2023
- 5.474
- 5.666
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.961
Ben duydum ama inanmadımYa eskiler derki hamileyken çilek yersen bebekte kirmizi leke olur ya hurafedir diye dusunuyorum tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben duydum ama inanmadımYa eskiler derki hamileyken çilek yersen bebekte kirmizi leke olur ya hurafedir diye dusunuyorum tabi
Kuzum konu aç istersen inşallah geçici bir şeydirkizlar bebegimin bobreginde coklu kist varmis napicam bilmiyorum yikildim resmen amniyosentez icin son haftaya girdim sizce ne yapmaliyim cok korkuyorum bugun doktordan aglaya aglaya ciktim kizim da beni gordukce agliyor cok kotu durumdayim konu acsam mi acaba
Yaa benimde evlilik yıldönümüm 25 Mart. Bebişin gelişine en geç 1 Nisan dedi doktor. Doğumu nasıl yapacağım belli değil ama bende evlilik yıldönümüme denk gelmesini çok istiyorumKızlar size bir şey danışmak istiyorum. Bizim evlilik yıldönümümüz 19.03 , bebişimizin gelişi 27 Mart görünüyor. 19.03 te bebişim 38+2 olarak görünüyor bir aksilik olmazsa inşallah. Sizce ben o tarihte sezeryan olsam nasıl olur? Düşünüyorum evlilik yıl dönümünde gelse bizim minik
Benim de eşimin doğum günü ile tahmini doğum tarihi arasında 10 gün var. Ben de isterim eşimin doğum gününe denk gelmesini. Nasip sağlıkla vaktinde gelsinler deYaa benimde evlilik yıldönümüm 25 Mart. Bebişin gelişine en geç 1 Nisan dedi doktor. Doğumu nasıl yapacağım belli değil ama bende evlilik yıldönümüme denk gelmesini çok istiyorum
Ben de gaviscon a başladım bugün. İçen arkadaşlar yardımcı olabilir mi içinden ölçek çıkmadı ne kadar içiyorsunuz bir yemek kaşığı içtim ben iki öğünden sonraKızlar mide yanmaları bende de başladı galiba bugün normal yediklerini yedim farklı birşey yemedim ona rağmen yemek borumu hissediyorum ya
Ben 2 yemek kaşığı içiyorum. Aşı günümde sağlık ocağında ilaç yazdırırken, dr parolu günde 2den fazla içme, gaviskonu kafana dikip içsen bir şey olmaz dedi. tabi mübalağa yaptı bir şey olmayacağını belirtmek için.Ben de gaviscon a başladım bugün. İçen arkadaşlar yardımcı olabilir mi içinden ölçek çıkmadı ne kadar içiyorsunuz bir yemek kaşığı içtim ben iki öğünden sonra
Anne karnındaki bir gün bile çok önemli diyorlar gelişim için özellikle son zamanlarda. O yüzden ben olsam sırf bi tarih için böyle bi karar vermezdim. İnşallah hepimiz hayırlı şekilde doğru zamanda ve en kolay acısız şekilde kavuşuruz bebişlerimize. En hayırlısı neyse o olsun inşallah :)Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Bizim evlilik yıldönümümüz 19.03 , bebişimizin gelişi 27 Mart görünüyor. 19.03 te bebişim 38+2 olarak görünüyor bir aksilik olmazsa inşallah. Sizce ben o tarihte sezeryan olsam nasıl olur? Düşünüyorum evlilik yıl dönümünde gelse bizim minik
Ben kaç kilo yemisimdir saymadim bile djjdjdjKızlar gebelikte çilek zararlimiydi. bence hurafe ama yinede insan korkuyor. Cilekli pasta yedim 2 gundur
Bana da kendi annem dedi bunu.... Nar için de dedi jddnjdnjd ben severim çilek nar yapcak bişi yok olacagi varsa olur hurafe bu leke işi benceYa eskiler derki hamileyken çilek yersen bebekte kirmizi leke olur ya hurafedir diye dusunuyorum tabi