2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Blw 8. Aydan sonra öneriliyormuş ya bugün öyle bir şey okudum, çocukların çiğneme refleksi o zaman kendine geliyor diye, mantıklı geldi
8.aydan önce mümkünatı yok yapamam zaten çok korkuyorum şuan yutamıcak diye. Yoğurt bile verirken tedirgindim artık o biraz abartıydı aştım😄

Doktor daha iyi bilgi verir , ama bi örnek paylaştım. Sizin tadım mı öğün mü? Tadımlar kaşıklarla oluyor sonra tadım yaptırdığınız yiyeceklerle bebeğin yemesine göre 1 çay bardağı gibi öğün çorba muhallebi vs hazırlayabilirsiniz
Tadım ile başlayacağım beşinci ayda. Teşekkür ederimmm siz anne sütü veya mamayı aynı şekilde mi veriyorsunuz aslında onu merak ettim yani tadım zamanı ilk dört beş ayki kadar mı veriyordunuz?

Evet foto paylaşıp sildiler diye banlanmıştı kızlar
Mayıs anneleride o şekilde dağıldı. Bu grup tamda doğumların başlayacağı zaman dağılmıştı. Üzülmüştüm bende uzaktan takip eden biri olarak. Unarım hepsi sağ salim kucağına almıştır bebişlerini 🙏 özelden msjla paylaşmakta sorun olmaz heralde 🙄

Mayıs anneleride o şekilde dağıldı. Bu grup tamda doğumların başlayacağı zaman dağılmıştı. Üzülmüştüm bende uzaktan takip eden biri olarak. Unarım hepsi sağ salim kucağına almıştır bebişlerini 🙏 özelden msjla paylaşmakta sorun olmaz heralde 🙄
Bencede olmaz diye düşünüyorum olmadı bi whatsapp grubu kuralım ek gıda anneleri diye😄

Uyku eğitimi benim baş tesellim. Vericem ama kesin kararım. Param gitse de önemli değil. Nelere gitmedi ki. En azından cabalicam kizlar.

5.5 saattir ayakta beyefendi günler böyle geçer mi? Uyucak da buyucek. Uyumayan buyuyemez iştahlı olmaz öğrenmez geri kalır ya hepsi uykuda saklı

Simge duman hoca var o da bebeğine uyku konusunda nasıl yaptığını anlatmıştı geçenlerde bizimle aynı 6 ay onum bebeği de uyudu diye bir uygulama önerdi ben indirdim ama ücreti var ücret yüksek bir ücreti yok Sema hoca uygulamayı indirince görürsünüz Instagram youtıbe hesabı falan var bir bakın isterseniz 3 günde uyumayı öğrenir diyor
Siz verdiniz mi eğitim? Bense konuştum sema hanimla bayağı mantıklı geldi açıkcası.

Gündüz 3 uyku yapmalılarmış ilki 2 saat sonraki 1 saat en sonuncu yarım saat olucak şekilde. Akşam uykusuna da 8-8.30 gibi geçmeleri gerekiyomuş sabah geç kalkmamaları lazımmış. Bence bütün olay desteksiz uyutabilmekte onu başaran hepsini yapar
1000069592.jpg
Bak canim

Tadım ile başlayacağım beşinci ayda. Teşekkür ederimmm siz anne sütü veya mamayı aynı şekilde mi veriyorsunuz aslında onu merak ettim yani tadım zamanı ilk dört beş ayki kadar mı veriyordunuz?
Evet aynı veriyordum, mesela uyutmadan önce meme veriyosam uyanınca tadım yaptırıyordum 3 uyku yapıyor ya, normalde hep uyutmadan meme veriyosak yani öyle düşünün

Yoğurt çorbası yaptım çoook sevdi - yine kustu bizim yoğurda olan alerjik durumu değiştirmedi. Ama iştahsız bebekler için youtube tarif bırakıyorum bu 4 kişilik aileye yeter yani ölçü pek çok haberiniz olsun😂 2 konserve kavanoz yaptım üstüne eşimle kendimize tuz ve pul biberle yedik yani

Yoğurt çorbası yaptım çoook sevdi - yine kustu bizim yoğurda olan alerjik durumu değiştirmedi. Ama iştahsız bebekler için youtube tarif bırakıyorum bu 4 kişilik aileye yeter yani ölçü pek çok haberiniz olsun😂 2 konserve kavanoz yaptım üstüne eşimle kendimize tuz ve pul biberle yedik yani

Bende deniycem en kısa zamanda. İyi oldu paylaştığın. Bende 2 y.k yoğurt yedirdim kustu sonra. Kusa kusa alışacaklar heralde

X