Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir şey soracağım beni canım aşırı derece de cips istiyor 3 gündür nohut cipsi falan denedim ama normalinin yerini tutmuyor bir türlü gözümün önünden gitmiyor. Doktorumda yeme içmeme çok karışan biri değil cips konusunu da hiç konuşmadık ama tabi yararlı bir şey olmadığını hepimiz biliyoruz . 1 kereden bir şey olur mu sizce gerçekten çok canım istiyor :KK43:
Canım bende aynı senin durumundaydım buradan sordum hatta senin gibi sonra 1 hafta dayanabildim gittim marketten aldım yarısından fazlasını anneme verdim gerisini ben yedim.bi kereden bişe olmaz dedim hem canım çekmiyor şuan 😅

Kızlar bugün 5 kere falan belimin sağ kısmına anlık bıçak saplanır gibi bir ağrı saplanıyor ve saniyelik geçiyor. Öyle bir ağrı saplanıyor ki istemsizce ah diye tepki veriyorum. Bunu yaşayan var mı veya tecrübeli anneler bu haftalar böyle bir ağrı yaşadı mı? 17+1 deyim.

Bebek küvet seti hangisinden alıcaksınız kızlar, şu açılır kapanırlar nasıl acaba hem yer kaplamaz
Ben biraz pimprikliyim ilk bebeğimde ay ya bebeği yıkarken bişey olur katlanirsa falan diye korkumdan normal kuvetlerden aldım. Yenisini almam doğacak bebiste de kullanırım. Memnunum ebebekten almıştım.

Bir tez daha çürümüş oldu :) Benimde hep solumdan bakıldı, solumda da şişlik var daha cinsiyet belli olmadığı için tezlere bakıyoruM :)
Bende sağdadır diye düşünüyodum okumuştum bunu ama şey kese içinde erkek bebek kesenin sağında oluyomuş. Ama rahimde sol tarafta bir de böyle bişi var🙈

Canım bu senin kullandığın chatgpt pro versiyonu mu? Ben de üyeliksiz chatpgt uygulamasını kullanıyorum ama çok fazla hatalı bilgi verdiğini farkettim. Sürümü düşük, ücretsiz falan diye mi öyle acaba merak ettim.
Yok canım pro değil . Genelde farklı şekillerde ya da farklı sohbetlerde soruyorum teyit için aynı cevabı veriyor

KIZLAR BABAANNEM SÖYLERMİŞ ERKEK SOLDA OLUR DIYE ABLAMIN 2 OĞLU SOLDAYDI KIZA HAMILE SAĞDA BENİMDE 3 OĞLAN 3ÜDE SOL ERKEK BEBEKLERİ OLUP SOLDA OLANLAR BEĞENSİN ERKEK OLUP SAĞDA OLANLAT ALINTILAYIP TEZİ ÇÜRÜTSÜN ÇOK MERAK EDİYORUM GERÇEKTEN DOĞRU MU? 🤭

Dinletmese de onlar ultrasondan kalp atisini goruyorlar. Benim doktorum sesi acmadan da kalp atisi su kadar diyor, bazen de demiyor. Ama kalp atisi gormese soylerdi kesin, hem bebek zipladigina gore kalbi atiyor. Belirli bir haftaya kadar poposuna kadar olcuyorlar, 14. haftadan sonra galiba bacaklarini da olcuyorlar diye biliyorum.
Cerezlik doktor demenize cok guldum :KK70:

Evet canim ben de senin dedigin gibi bacaklarini da olcer diye bekledim olcmedi ay bir de profesor yani:)) hem cerez hem trash cikti 🤪

Canım plasentanın durumundan bahsettin mi baktı mı doktor?

Canim ben doktor sayimi 3’ledim :) o asagida goren baskaydi gecen hafta, bu haftaki dedi ki normal yerinde dedi ama beni o kadar sallama bakti ki sana anlatamam hic boyle degildi normalde kotu bir gunune denk geldi herhalde. O yuzden teshise koyana tekrar gidicem bi baksin diye

Kızlar bugün 5 kere falan belimin sağ kısmına anlık bıçak saplanır gibi bir ağrı saplanıyor ve saniyelik geçiyor. Öyle bir ağrı saplanıyor ki istemsizce ah diye tepki veriyorum. Bunu yaşayan var mı veya tecrübeli anneler bu haftalar böyle bir ağrı yaşadı mı? 17+1 deyim.

Canim benim de oldu ben dedim aha bi siyatik eksikti

KIZLAR BABAANNEM SÖYLERMİŞ ERKEK SOLDA OLUR DIYE ABLAMIN 2 OĞLU SOLDAYDI KIZA HAMILE SAĞDA BENİMDE 3 OĞLAN 3ÜDE SOL ERKEK BEBEKLERİ OLUP SOLDA OLANLAR BEĞENSİN ERKEK OLUP SAĞDA OLANLAT ALINTILAYIP TEZİ ÇÜRÜTSÜN ÇOK MERAK EDİYORUM GERÇEKTEN DOĞRU MU? 🤭
Bende bugün öğrendim cinsiyeti.Benimki kız bebek .ilk gundendir hep sağda ağrım oluyir herseyi sağda hissediyorm. Bugün doktoruma sorunca evet sağa eğilim var dedi .elimi hep sağa atarım sol.tarafim gebe değilmiş gibi😀

X