Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• IMG_20241122_184327.jpg
    IMG_20241122_184327.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 33
Günlük 24 saat bana yetmiyooor çalışmadığım halde 😫 yorgun, bitkin hissediyorum kendimiii. Çocuk olunca ne yapacağım beeen. Çalıştığım zamanlar daha dinçtim 😂. Ki İstanbul dışında yaşıyorum. Kızlaaarr ne yapacağım böyle. Hiçbir şeyi yetiştiremiyorum

Günlük 24 saat bana yetmiyooor çalışmadığım halde 😫 yorgun, bitkin hissediyorum kendimiii. Çocuk olunca ne yapacağım beeen. Çalıştığım zamanlar daha dinçtim 😂. Ki İstanbul dışında yaşıyorum. Kızlaaarr ne yapacağım böyle. Hiçbir şeyi yetiştiremiyorum
bi de bizi düşün 😅😅 iş ev pertim

Kızlar biley sorucsm size,malum artık önemli haftalara geldık hepımız,bu gebelık zehırlemmesı vs seyler bazen karsıma cıkıyor,arada tansıyonunuza bakıyormusunuz?benım evde aletım yok ayda yılda bir denk gelırse baktırıyorum,totalde 6-7 kere bakılmıstır tüm hamılelık surecınde.almamız lazımmı,aç karnına 10 falan cıkıyor aksam uzerı 13-8 falan cıkıyor benım tansıyon
Ben eve hem şeker aleti hemde tansiyon aleti aldım valla sürekli kontrol ediyorum 🙃 not alıyorum doktoruma veriyorum 1 ay sonra. Doktorumunda hoşuna gidiyor zaten o da daha güzel yorum yapabiliyor böylelikle 🌸

Heykel dikmeye gerek yok evi saldım mcmvm m sadece yemek bulaşık çamaşır hem ben yokum 😂😂
Evde olunca da zorlukları var ya bir yandan. 3 öğün yemek ( kahvaltı, öğle ve akşam), e haliyle bütün gün evde olunca kv ile çabuk kirleniyor. Rutin desen yok 😅. Beni her anlamda düzenden düzensizlik daha çok yoruyor. Her an bulaşık çıkıyor falan.

Çocuk doktoru da böyle diyo kafam iyice karışıyor. #reklamdeğil

Eklentiler

• IMG_2908.png
    IMG_2908.png
    379,1 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar ben bu sabah içinde vitaminler olan demir şurubuna başladım arkasına biraz portakal suyu içtim. İshal oldum karnım kıvranıyor resmen kabızlığı biliyorum ama ishal olan var mı?

X