- 25 Haziran 2024
- 680
- 2.055
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.921
Geçen dolmuşta ayakta geldim 50 dk kimse yer vermedi bana
Valla kızlar ben arsızlık mı dersiniz ne dersiniz bilmiyorum ama gözüme kestirdiğim ayakta da durabilecek birinden yer istiyorum. Okul çocuklarına ve yaşlılara kıyamıyorum sadeceHer gün otobüs ve tramvay kullanıyorum ve sabah akşam ayakta gidiyorum işe, yaşlılar ücretsiz olarak bindiği (ve maşallah iş giriş çıkış saatlerinde gezmeleri tuttugu) için asla oturacak yer olmuyor. Bence arsız olup yer istememiz lazım yoksa kimse görüp de yer vermiyor
Hayırlı olsun canım çok iyi yaptın bence dolaptan almakla benim aklıma gelmemişti hiç ya. Güle güle kullan1000 bezi alsın da 1000 tane olmasa da olur napalım 4 aylık kullanım ihtiyacını giderir diyodu açıklamalarda
Canım ben sormuştum doktoruma ablamla gebelikte tansiyon vardı benim. Doktor o zaman bir alet al her evde bulunması gerekiyor zaten dedi o yüzden aldım. Her gün ölç 14 ve üzeri çıkarsa ve kronik bir şekilde devam ederse mutlaka söyle demişti. Benim şükür oynamadı pek tansiyonum. Ama mutlaka yarım saat oturup dinlenmiş ve yemeğin üzerinden bir saat kadar geçmiş olsun dedi yoksa yüksek çıkarmış bilgin olsun. Mesela yürüyüş yaptın geldin hemen ölçtürme azıcık dinlen o zaman da yüksek çıkar.Kızlar biley sorucsm size,malum artık önemli haftalara geldık hepımız,bu gebelık zehırlemmesı vs seyler bazen karsıma cıkıyor,arada tansıyonunuza bakıyormusunuz?benım evde aletım yok ayda yılda bir denk gelırse baktırıyorum,totalde 6-7 kere bakılmıstır tüm hamılelık surecınde.almamız lazımmı,aç karnına 10 falan cıkıyor aksam uzerı 13-8 falan cıkıyor benım tansıyon