8.aydan önce mümkünatı yok yapamam zaten çok korkuyorum şuan yutamıcak diye. Yoğurt bile verirken tedirgindim artık o biraz abartıydı aştımBlw 8. Aydan sonra öneriliyormuş ya bugün öyle bir şey okudum, çocukların çiğneme refleksi o zaman kendine geliyor diye, mantıklı geldi
Evet foto paylaşıp sildiler diye banlanmıştı kızlarBen de ama tam yayınlamıyorum bi de bizim gruba önceden olanlar malum
Onlar bi şekilde geri gelir sanmıştım ama gelmediler yaEvet foto paylaşıp sildiler diye banlanmıştı kızlar
Tadım ile başlayacağım beşinci ayda. Teşekkür ederimmm siz anne sütü veya mamayı aynı şekilde mi veriyorsunuz aslında onu merak ettim yani tadım zamanı ilk dört beş ayki kadar mı veriyordunuz?Doktor daha iyi bilgi verir , ama bi örnek paylaştım. Sizin tadım mı öğün mü? Tadımlar kaşıklarla oluyor sonra tadım yaptırdığınız yiyeceklerle bebeğin yemesine göre 1 çay bardağı gibi öğün çorba muhallebi vs hazırlayabilirsiniz
Evet bende öyle sanmıştım güzel günlerdi bir sürü kişiyle konuşuyoduk eğleniyoduk neyse sağlık olsunOnlar bi şekilde geri gelir sanmıştım ama gelmediler ya
Mayıs anneleride o şekilde dağıldı. Bu grup tamda doğumların başlayacağı zaman dağılmıştı. Üzülmüştüm bende uzaktan takip eden biri olarak. Unarım hepsi sağ salim kucağına almıştır bebişleriniEvet foto paylaşıp sildiler diye banlanmıştı kızlar
Bencede olmaz diye düşünüyorum olmadı bi whatsapp grubu kuralım ek gıda anneleri diyeMayıs anneleride o şekilde dağıldı. Bu grup tamda doğumların başlayacağı zaman dağılmıştı. Üzülmüştüm bende uzaktan takip eden biri olarak. Unarım hepsi sağ salim kucağına almıştır bebişleriniözelden msjla paylaşmakta sorun olmaz heralde
Biri miBende aynı şekilde. O gücü bulamıyorum ama uykuyı halletsek acaip rahatlayacakmışım gibi hissediyorum. Burda biri vardı paylaşırım sizinle uyku eğitimi ile ilgili notları falan demişti sanki geçen
Siz verdiniz mi eğitim? Bense konuştum sema hanimla bayağı mantıklı geldi açıkcası.Simge duman hoca var o da bebeğine uyku konusunda nasıl yaptığını anlatmıştı geçenlerde bizimle aynı 6 ay onum bebeği de uyudu diye bir uygulama önerdi ben indirdim ama ücreti var ücret yüksek bir ücreti yok Sema hoca uygulamayı indirince görürsünüz Instagram youtıbe hesabı falan var bir bakın isterseniz 3 günde uyumayı öğrenir diyor
Nasıl huyu kizbenim kızda koç aslan ay burcuda aslan , yandım ben
Bizde de çıkıyor alerjiden ama buYa çok sinirlerim bozukk ağız ve çeneye bakın elma muz yedirince böyle oluyo ya daha doğrusu oraya deyiyo diye galiba deliricem en sonunda
Ayy canım senin olduğu ununutmuşumBiri mialındım şuan biiii
Evet aynı veriyordum, mesela uyutmadan önce meme veriyosam uyanınca tadım yaptırıyordum 3 uyku yapıyor ya, normalde hep uyutmadan meme veriyosak yani öyle düşününTadım ile başlayacağım beşinci ayda. Teşekkür ederimmm siz anne sütü veya mamayı aynı şekilde mi veriyorsunuz aslında onu merak ettim yani tadım zamanı ilk dört beş ayki kadar mı veriyordunuz?
Şu grupta çocuğa eğitim veren verdiren yok herhalde yaSiz verdiniz mi eğitim? Bense konuştum sema hanimla bayağı mantıklı geldi açıkcası.
Bende deniycem en kısa zamanda. İyi oldu paylaştığın. Bende 2 y.k yoğurt yedirdim kustu sonra. Kusa kusa alışacaklar heraldeYoğurt çorbası yaptım çoook sevdi - yine kustu bizim yoğurda olan alerjik durumu değiştirmedi. Ama iştahsız bebekler için youtube tarif bırakıyorum bu 4 kişilik aileye yeter yani ölçü pek çok haberiniz olsun2 konserve kavanoz yaptım üstüne eşimle kendimize tuz ve pul biberle yedik yani
Yok vermedim daha bende araştırmadayım ama simge duman hanım öneriyorsa kesin iyidir diye düşünüyorumSiz verdiniz mi eğitim? Bense konuştum sema hanimla bayağı mantıklı geldi açıkcası.