Bence herşeye pekmez karıştırma. Bu sefer pekmezli yemeye alışır. Sag hallerini yemez bu sefer. Pekmez neticede şekerli bi ürün. Sen bilirsin tabi. Yoğurdu yemiyosa yoğurt çorbası deneyebilirsin. Benimkide herşeyi öyle aman aman bayılmıyo. Tadıyo. Kimini tükürüyo, kimini birwz yiyo kusuyo sonra. Alışma evreleri neticede. Zamanla hepsi alışacaktırBende ondan aldım ama maalesef sevmedik bende tahin pekmezle karıştırıp vermeye çalışıyorum, yoğurt da yemiyor mandıra ev yapımı hepsini denedim yok yemiyor en son ona da az pekmez karıştırıp vereceğim sanırım
Evet kuzum bizdeki vitaminler hep gidiyor sömürüyorlar bebişler biziSen zaten zayıfmışsın 54 çok iyiben inanılmaz fast food tüketiyorum zaten mutfakla aram iyi değildi çocukla hiç giremez oldum sürekli sipariş vererek yiyorum hamburgerler pizzalar ona rağmen verdiğime şaşırıyorum emzirmenin etkisi heralde
Bacaklarını karnina katladimi benin kide kusar bükmeden çocuğu sevin diyorum kv anneme :)Doğru çocuk çok mıncıklanınca acayip kusuyo doktor %80 ek gıdaya geçmediği sürece kusar dedi o da 1 yaşına yakın zamana kadarmış yani
Ay benim ki meyveyi sevmiyor alısmıyor ya napicam ya muzu yiyor sanki limon yiyor öyle oğuruyor istemiyorBence herşeye pekmez karıştırma. Bu sefer pekmezli yemeye alışır. Sag hallerini yemez bu sefer. Pekmez neticede şekerli bi ürün. Sen bilirsin tabi. Yoğurdu yemiyosa yoğurt çorbası deneyebilirsin. Benimkide herşeyi öyle aman aman bayılmıyo. Tadıyo. Kimini tükürüyo, kimini birwz yiyo kusuyo sonra. Alışma evreleri neticede. Zamanla hepsi alışacaktır
Bazen dümdüz tutuyoruz yine de kusuyo geçene kadar böyle devam demek ki:)Bacaklarını karnina katladimi benin kide kusar bükmeden çocuğu sevin diyorum kv anneme :)
Bende henüz meyve vermedim valla. Şu sebzelere bi alışsın dedim kendimce. Meyve tatlı her türlü yer diye düşündüm. Senin bebiton ek gıdaya tam hazır olmamış olabilir. Yemiyosa çok zorlama bence. Yemediği şeyleri zorlamayın bi süre sonra yeniden denersiniz diyolar genelde.Ay benim ki meyveyi sevmiyor alısmıyor ya napicam ya muzu yiyor sanki limon yiyor öyle oğuruyor istemiyor
Elin de küçük kalıyor ben verince de somurma şeklinde az az emiyor yaniBende muhallebinin içine koyucam eline versem yiyemez sanırım şuan
Evet doğru söylüyorsun ama her gün vermeyi bıraktım şimdilik yoğurtta yapmıyorum yemiyor zaten diye yoğurt önemli bir besin yemesi lazım deyince doktor sebzelerle de karıştırdım yok bu sefer kaşığa karşı tepkili olmaya başladıBence herşeye pekmez karıştırma. Bu sefer pekmezli yemeye alışır. Sag hallerini yemez bu sefer. Pekmez neticede şekerli bi ürün. Sen bilirsin tabi. Yoğurdu yemiyosa yoğurt çorbası deneyebilirsin. Benimkide herşeyi öyle aman aman bayılmıyo. Tadıyo. Kimini tükürüyo, kimini birwz yiyo kusuyo sonra. Alışma evreleri neticede. Zamanla hepsi alışacaktır
Harras tam yağlı kelle loru var file de dediğim doktor onu da önermişti kendisi kullanıyor aklınızda olsun eğer bulursanız2 saattir lor yapmaya çalışıyorum ilk ve son lor yapışım sürekli karıştırmak gerekiyo çocukla bunu başarmak imkansız direkt labne alcam file marketten onu vericem valla
Ay çok saolasın ya valla yapamadım da zaten garip bişey oldu alırım onuHarras tam yağlı kelle loru var file de dediğim doktor onu da önermişti kendisi kullanıyor aklınızda olsun eğer bulursanız
Benimkinin dişi çıktı alttan her şeyi koparabiliyo korkuyorum vermeyeElin de küçük kalıyor ben verince de somurma şeklinde az az emiyor yani
Zor gerçekten. Ya bu dönem asıl amacımız sebzeleri yedirmek değil tattırıp alerjisi olup olmadığını test etmek. Haşlanmış hallerini yememeleri çok normal. Bnce bunları lezzetli çorbalara dönüştürdüğümüzde sevecekler. Yoğurdu da yanında yiyeceklerdir yemezlerse yoğurt çorbası yada farklı yoğurtlu şeyler derken bişeylere alışırlar. Bi rutin edinirler. Bide biraz çiğnemeyi öğrendikleirnde pankek tarzı katı şeyler yaparız. Hem daha tok tutar. Bence şuan ek gıdanın en zor dönemi. Anne olmayı çözdüğümüz gibi bu süreci de yavaş yavaş çözüp rayına oturturuz inşallahEvet doğru söylüyorsun ama her gün vermeyi bıraktım şimdilik yoğurtta yapmıyorum yemiyor zaten diye yoğurt önemli bir besin yemesi lazım deyince doktor sebzelerle de karıştırdım yok bu sefer kaşığa karşı tepkili olmaya başladızormuş bu işler ya
Ay boşver loru pelin nereye kadar yapıcaz lor falan. Zaten doğru düzgün yemiyolar. Çok mükemmelliyetçi mi davranıyoruz diye sorguluyorum bazen2 saattir lor yapmaya çalışıyorum ilk ve son lor yapışım sürekli karıştırmak gerekiyo çocukla bunu başarmak imkansız direkt labne alcam file marketten onu vericem valla
Bende o iradeyi bulamıyorum çocuk mızıklansa hemen kucağıma alıyorum nasıl ağlatarak eğitim vericez ama böyle de bizim anamız ağladı ya bitik durumdayım halletmemiz lazım. Kendi kendime bile yapamıyorum hani tam dalmak üzereyken yatağına koyayım orda devam ediyim artık 10 kere kucağıma mı alırım nasıl olcaksa ona da üşeniyorumAy boşver loru pelin nereye kadar yapıcaz lor falan. Zaten doğru düzgün yemiyolar. Çok mükemmelliyetçi mi davranıyoruz diye sorguluyorum bazenBiz senle şu uyku işini nasıl çözecez. Uyku eğitimi vermek istiyorum ama o iradeyi kendimde bulamıyorum. Gittikçe de daha zor olacakmış gibi geliyo.
Bende aynı şekilde. O gücü bulamıyorum ama uykuyı halletsek acaip rahatlayacakmışım gibi hissediyorum. Burda biri vardı paylaşırım sizinle uyku eğitimi ile ilgili notları falan demişti sanki geçenBende o iradeyi bulamıyorum çocuk mızıklansa hemen kucağıma alıyorum nasıl ağlatarak eğitim vericez ama böyle de bizim anamız ağladı ya bitik durumdayım halletmemiz lazım. Kendi kendime bile yapamıyorum hani tam dalmak üzereyken yatağına koyayım orda devam ediyim artık 10 kere kucağıma mı alırım nasıl olcaksa ona da üşeniyorum
Aaa hayır tam tersi hiç karıştırma parçalanmasın2 saattir lor yapmaya çalışıyorum ilk ve son lor yapışım sürekli karıştırmak gerekiyo çocukla bunu başarmak imkansız direkt labne alcam file marketten onu vericem valla
Simge duman hoca var o da bebeğine uyku konusunda nasıl yaptığını anlatmıştı geçenlerde bizimle aynı 6 ay onum bebeği de uyudu diye bir uygulama önerdi ben indirdim ama ücreti var ücret yüksek bir ücreti yok Sema hoca uygulamayı indirince görürsünüz Instagram youtıbe hesabı falan var bir bakın isterseniz 3 günde uyumayı öğrenir diyorAy boşver loru pelin nereye kadar yapıcaz lor falan. Zaten doğru düzgün yemiyolar. Çok mükemmelliyetçi mi davranıyoruz diye sorguluyorum bazenBiz senle şu uyku işini nasıl çözecez. Uyku eğitimi vermek istiyorum ama o iradeyi kendimde bulamıyorum. Gittikçe de daha zor olacakmış gibi geliyo.
Ay çok saolasın ya valla yapamadım da zaten garip bişey oldu alırım onu
Benimkinin dişi çıktı alttan her şeyi koparabiliyo korkuyorum vermeye